ihracatklubusorulari

Friday, September 22, 2006

13

Re: [ihracatklubu] bilgi Bu ülkelerde risk almak istemiyorsanız ki fayda var, akreditif'li yapın derim, ki bu ülkelerde bu ödeme şekli yaygın (romanya yunananistan)Saygılarımla,
RE: [ihracatklubu] bilgi
Sayın Ercüment Bey,
Yunanistan ve Romanya ile mal mukabili (eximbank sigortalı) ya da peşin çalışabilirsiniz.İyi çalışmalar,
Zehra Nurcan YILDIZ
RE: [ihracatklubu] bilgi
Sayın Ercument Bey,
Söz konusu ülkelerde peşin ödemeli ya da akreditifli çalışmanızı tavsiye ederim. Mal mukabilinde çeşitli sorunlar cıkartabiliyorlar Ayrıca sigortalı çalışma yönünde karar verirseniz lütfen sigortanın reklamasyon tutarını karşılayıp karşılamayacağını çok iyi araştırın.
Problemli pazarlarda sürekli reklamasyon fatura etme eğilimi var, bir sorun oluşursa bunu çözmeye çalışmak yerine hemen fatura ediyorlar. Reklamasyon faturaları ise factoring ve sigorta kurumları ödeme kapsamlarında bulunmuyor.
İyi çalışmalar
Şebnem Aydın
RE: [ihracatklubu] Yunanistan

Selanik’deki fuar alanı, Helexpo Fair Center şehir merkezinde Egnatia St. üzerinde, Makedonya Üniversitesi karşında yer alıyor. Eylül ayındaki ticaret fuarına katılıyorsanız o tarihlerde konaklama bedelleri nerdeyse 2 katına çıkıyor. O yüzden erken rezervasyon yapmanızı öneririm.
Merhaba,doğu avrupa, kuzey afrika, rusya ve türki cumhuriyetlere ihracat yapmak istiyoruz ancak bu bölgelerde pazar ve müşteri araştırmasını nasıl yapabilirim. bu bölgelerde hangi ödeme şekilleri ile çalışmamızuygundur ve nelere dikkat etmeliyiz? neleri yerine getirmemiz gerekir? bu konularda yardıma ihtiyacım var.Ahmet KAZAN / Makina mühendisi
Ahmet bey, Türk İşbirliği Ve Kalkınma İdaresi Başkanlığı – TİKA www.tika.gov.tr linkinden Türki Cumhuriyetleri ileyasa, mevzuat ve yönetmenlikleri bulabilirsiniz.
Ahmet Bey,Araştırmalarınız için, Yenibosna Dış Ticaret Kompleksindeki İGEME Kütüphanesi sizi bekliyor.Bunun dışında;http://www.kompass.com/ http://db.eiu.com/
http://www.euromonitor.com/gmid http://www.worldmarketsonline.com/ http://www.trademap.net/itc1/login.htm http://www.bizeurope.com/ http://www.expodatabase.com/adreslerine bakabilirsiniz.Mehmet Akif ÖZYURTHASSAS Mühendislik Ltd.Şti. (mail 2810)

Ülkemiz ihracatının geliştirilmesine katkıda bulunmak amacıyla kurulmuş bir kamu kuruluşu olan İGEME, ihracatçı firmalara yönelik olarak araştırma ve geliştirme, ticari bilgi, tanıtım, yayın ve eğitim hizmetleri sunmaktadır. Bu bağlamda ülkemizdeki Ticari Bilgi Merkezlerinden biri olan İGEME, güvenilir ve güncel bilgiye en kısa zamanda ulaşabilmenin ürettiği avantajların bilincinde olarak;

 Standart bilgi ve dokümanların yurtiçi ve yurtdışı talep sahiplerine elektronik ortamda sunulduğu sistemi oluşturmuş ve “ TEK NOKTADAN HİZMET “ anlayışı ile Mayıs 2004 tarihinde bünyesinde Ticari Bilgi ve Rehberlik Hizmetleri (TBRH) birimini yapılandırmıştır.

TBRH biriminde özel uzmanlık gerektiren konular için sektör uzmanlarına yönlendirme yapılırken, İGEME kaynakları ile sağlanamayan veya Merkezin faaliyet alanına girmeyen bilgi ve doküman talepleri ile ilgili kurum ve kuruluşlara yönlendirme yapılarak REHBERLİK hizmeti verilmektedir. Birimin hizmetlerinden faydalanabilmesi için açılmış olan özel e-posta adresi dışında, İGEME’ye gelerek, telefon ederek, faks mesajı veya mektup göndererek başvuran kişi, kurum ve kuruluşların talepleri de bahsedilen sistematik kapsamında en kısa sürede ücretsiz olarak cevaplandırılmaktadır.
İGEME web sitesindeki (http://www.igeme.gov.tr/) Ticari Bilgi Talepleriniz bölümünde yer alan başvuru formunu doldurarak talebinizi İGEME Merkezine gönderebilirsiniz.
İGEME Ticari Bilgi Merkezi , İGEME’nin sunmakta olduğu hizmetlerin geliştirilmesi ve hizmet sunumunda optimizasyonu hedefleyerek oluşturduğu Ticari Bilgi ve Rehberlik Hizmetleri Biriminin verdiği hizmetler;
 Abone olunan on-line veri tabanları yardımıyla yurtdışındaki ithalatçı/toptancı/distribütör/üretici adresleri,
 Türkiye’deki ihracatçı firma listeleri,
 Dış ticaret istatistikleri,
 Mevcut sektör ve dış pazar bilgileri,
 İGEME Merkezinin yurtdışında organize ettiği fuarlar ile yurtdışında düzenlenen ticaret fuarları,
 Bilgi temin edilebilecek diğer yerli ve yabancı kuruluşların listesi/yararlı linkler olarak sıralanabilir.Ankara, 26 ağustos (reuters) - İthalatta haksız rekabeti değerlendirme kurulu, endonezya ve çin menşeli lamine parke ithalatı ile çin menşeli mutfak robotu ve blender motoru ithalatına soruşturma açılmasına karar verdi. resmi gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan iki ayrı dış ticaret müsteşarlığı tebliğine göre, yerli üreticiler parke tek a.ş., dempar a.ş. ve sem dış ticaret a.ş. tarafından; çin ve endonezya menşeli lamine parke ithalatının türkiye'ye dampingli fiyatlarla yapıldığı ve bu durumun yerli üretime zarar verdiği iddiasıyla yapılan başvuruyu inceleyen kurul, soruşturma açılmasına karar verdi. diğer kararla ise, çin menşeli gücü 37.5 watt'ı geçen ve mutfak robotları ile blender'larda kullanılan ac/dc motorların türkiye'ye dampingli fiyatlarla ithal edildiği iddiasıyla yerli üretici balkan motor sanayi a.ş. tarafından yapılan başvuruyu değerlendiren kurul, söz konusu ürün ithalatına soruşturma açılmasını kararlaştırdı.
Normalde firmamız yurtiçi çalışmakta olup en kısa zamanda yurt dısına ithalat ve ihracat yapmak istiyoruz bu konuda bana yardımcı olursanız memnun olurum teskler...
Kubat bey, selamlar !
Öncelikle Kırgız kardeşlerimize yeni çağda başarıları diliyorum ve istiyorum ! Ben 4 seneden beri tercüman olarak ihracat esnasında malla beraber gönderilen Gümrük beyannamesi, Çeki listesi, Faturayı Rusçaya çevirdim. Ve Beyannaemede (Deklarasyonda) ikinci sütunda hep Gümrük tarife kodu olarak bildiğim 12 rakamlı bir kod yazdım. Şimdi 2 arkadaşla beraber kendimiz başladığımız, başlatmaya çalıştığımız yeni bir ticaret teşebbüsünde aslında basit bir soruyla karşı-karşıyayız.
Moskova 1996 basımı - (GTK Rossiyskoy Federacii) TOVARNAYA NOMENKLATURA Vneşneekonomiçeskoy Deyatelnosti SNG (TN VED SNG)
Burada Gümrük Tarife Kodları (Tamojenno-tarifnaya nomenklatura) listesinde malların 9 rakamlı kodlar listesi takdim edilmektedir. Önce kitabın adına da dayanarak bu 9 rakamlı kodların sadece BDT ülkeleri arasında kullanıldığını zannettim. Ama, kitabın ilk sayfalarını incelerken 14.06.1983 tarihli Brüksel'de imzalanmış Uluslararası Mal kodlama ve tanımyum sistemi anlaşmasını buldum ve BDT ülkeleri bu anlaşmaya ayrıca imza atmışlar. Kitap da bu anlaşmaya dayanarak düzenlenmiş Mal kod listesinden başka bir şey değil. Yani henüz çözemediğim bir soruya belki peşinen bir cevabınız var. Kendim çok deklarasyon tercüme ettim ve hep 12 rakamlı kod yazdım. Diğer taraftan gözümün önünde yıllardır İstanbul'dan ihracat yapmış bir arkadaşım Gümrük tarife kodunun 9 rakamlı olduğunu önümdeki kitabla ispatlıyor. ???
Saygılar, Azer.
Azer ve Kubat Beyler,"Armonize Mal Tanımı ve Uluslararası Eşya Kodlanmasına İlişkin Uluslararası Sözleşme" 6 haneli olarak eşyanın tarife pozisyonunu düzenler...1988 yılında oluşturulan siteme 1989 yılından itibaren Türkiye de dahildir.Halen 160 ın üzerinde ülke dünya ticaretinin tamamnına yakını bu sistemi kullanmaktadır.Yani Rusya nın kullandığı sistemin ilk 6 rakamı da Türkiyenin kullandığı 12li sistemin ilk 6 rakamı da Armonize Sisteme dayanmaktadır. Bununla birlikte ülkeler kendi ihtiyaçları için bu 6 lı sistemin devamındaistedikleri kodları kullanma hakkına sahiptir. (Detaylı bilgi için armonzie sistem sözleşmesi)Bu çerçevede, Türkiye nin kullandığı 12 li sistemin ilk 6 rakamı Armonize sisteme, 7 ve 8 inci rakamlar 1996 dan itibaren gümrük birliği nedeniyle avrupa birliğine dayanmaktadır. 9-12 nci rakamlar ise sadece türkiye ye özgü istatistik açılımlardır.Özetle, Rusya ile kullandığımız sistemlerin sadece ilk 6 rakamlarının aynı olması gerekmekte (elbette bir hata olmaması durumunda), Avrupa Birliğine bir ithalat ya da ihracat söz konusu ise ilk 8 rakam aynı olmak durumundadır.Sonuç olarak, Rusya dan gelecek malın türkiye de beyanı yapılırken ilk 6 rakam esas alınmalı sonraki kısım için 30.12.2004 tarihli 25686 Mükerrer sayılı resmi gazetede yayımlanan Türk Gümrük Tarife Cetveli esas alınmalıdır. Tersi durumunda RUSYA ya giden mal için tr çıkış beyannamesinde yer alan ilk 6 rakam devamında ise rusyanın kullandığı cetvelin istatistik kısımları esas alınmaldırDetaylı bilgi için aşağıdaki telden irtibat kurabilirsiniz.
Merhaba,
Acil bir ihale var ve bu ihalenin tüm şartları hazır. Ancak şöyle bir maddesi var:
İhale tarihinden önce işe girmiş ve çalışan, 1999 ve öncesi mezun olmuş Bilgisayar Mühendisi....
Bu maddeyi yerine getirebilmek için ise bir Bilgisayar Mühendisi'ne ihtiyacımız var. Çalışıyor olması hiç öenmli değil çünkü çalışan başka yerde de çalışabilir, kanunen hiçbir sakıncası yok.
Acil yardım bekliyoruz. Bu mailiminden yada 0532-5748245 telefondan ulaşabilirsiniz.

Değerli arkadaşlar merhaba,
Grubumuza ait http://www.findinturkey.com/ adresini faal hale getirmek için bir çalışma yapıyoruz. Bu sitede sunumunu ve pazarlamasını yapmak üzere grubumuz üyesi imalatçılardan ingilizce ürün tanıtımlarını talep ediyoruz. Çalışma şartları ve diğer bilgiler için http://finance.groups.yahoo.com/group/ihracatklubu/post?postID=v6aKua4DaAgbOoN-mEOy6_zYPxt_T8xaeQjDYYdORnqGkqkD5VDYqBNxTlq8J4KEfWLWjBJP8zIrVcBJcAM adresinden benimle temasa geçebilirsiniz. İyi çalışmalar dileğiyle,
Belcika, Hollanda, Ingiltere de satabilecegimiz (toptan ya da parakende) urunler ariyoruzSaygilar
İhraç kayıtlı mı, direct ihracat mı ? Saygılarımla,
Sayın Grup Üyeleri,
Avusturyadan Construct Data isimli firmaya dikkatinizi çekmek istiyorum.
Bu firma sizin katılacağınız fuardan hemen önce bir posta yoluyla Fair Guide anteti kağıdı ile ve sol üst köşede fuarın ismi ile sanki o fuar düzenleyicisinden gelmiş bir hava ile firma bilgilerinizin güncellenmesini istiyor, siz bunu katıldığınız fuar organizatörün hazırladığı, fuar tanıtım kitapçığında ve internet sayfasında yayınlanacak zannettiğiniz için doldurup göndermekte bir sakınca görmüyorsunuz. Halbuki durum o şekilde değil, sizin bilgilerinizi kendi internet sayfalarında yayınlıyorlar.
Fakat en alt satırda çok ufak yazı ile bunun geri dönülemez ve 3 yıllık bir anlaşma olduğu yazılı ve fiyatı yıllık 971 Euro.Daha sonradan da geri dönülemez olduğu için ayrılamıyorsunuz, 3. senenin sonunda eğer itiraz etmezseniz anlaşma kendini yeniliyor.
Kanımca bu bir tuzak anlaşmadır, kendi internet sayfalarında yayınlanması firmalara hiçbir artı değer getirmiyor, hiçbir arama motorunda da firmanın bulunması yönünde artı bir katkı yapmıyor.
Benim duyduğum kadar birçok firma bu anlaşmayı imzalıyor, daha sonra iç yüzlerini anlayıp iptal etmeye kalkıyorlar fakat geç kalınmış oluyor.
Lütfen dikkat edin, anlaşmayı bilin, imzalayıp imzalamamak sizin tercihinize kalsın.
Saygılarımla,
Re: [ihracatklubu] CONSTRUCT DATA

Evet, aşağıdaki mektuptan son bir yıl içersinde en az 20 tane aldım. Tabii yazıyı dikkatlice okuyunca satıraralarındaki çelişkiler anlaşılıyor. Sanırım bu da Abidjanlı 20 milyon dolar sahibi christina'nın hikayesinin farklı bir versiyonu. Hatta daha da ilginci geçtiğimiz aylarda olmayan bir fuarın teklifini aldım. Araştırdık ki ortada öyle bir fuar filan yok. Her taraf mayınlarla dolu. Dikkatli olmamız lazım.
Herkese Hayırlı kazançlar dilerim.
Merhaba Tevfik Bey,
İhracat İş Akışında müşterinizi tespit edip ürün, fiyat, miktar ve ödeme şeklinde anlaştıktan sonra eğer kaydolmadıysanız ürününüzle ilgili İhracatçılar Birliğine kaydolursunuz. Daha sonra gümrük ve nakliye işlemlerinin gerçekleştirilmesi için uygun bir gümrük ve nakliye firmasıyla anlaşırsınız. İhracat işleminde ürüne, ülkeye ve ihracat şekline göre değişen hazırlamanız gereken belgeler vardır. Bunların bir kısmını sizin bir kısmını gümrük nakliye firmanızın ve bankanızın hazırlaması gerekir. İhracatın en önemli kısmı ödemedir. Alacağınızı garanti altına almak için garantili ödeme şekillerini seçmeli ve iyi bir bankayla çalışmalısınız. Bundan sonra iş üretimi tamamlayıp ihracata hazır hale getirip nakliye ve gümrük işlemlerini gerçekleştirip malı göndermeye kalıyor. Tabi bütün bu işlemler bu kadar basit değil. Her biri üzerinde ayrıntılı olarak durmak değerlendirmek ve gerekli çalışmaları yapmak gerekiyor. Tabi bütün bunların hepsini burada ayrıntılı olarak yazmak çok zor. Bu konuda sizlere yardımcı olabilirim. Daha ayrıntılı bilgi almak için 0212 272 06 16 – 1095 veya 0536 524 50 72 nolu telefonlardan bana ulaşabilirsiniz.
Grupta bu konuda daha tecrübeli arkadaşlarımız ve büyüklerimiz var. Eğer onların deneyimlerinden istifade edebilirsek bende çok memnun olurum.
Herkese merhaba,Ukrayna, Rusya, Bulgaristan, Romanya, Türki Cumhuriyetlerle dış ticaretkonusunda bilgisi olan var mı acaba?
RE: [ihracatklubu]

Ne tür bilgi, mevzuat mı , ödeme şekilleri mi, nakliye mi, pazar mı
RE: [ihracatklubu] Nasıl bir bilgi istiyorsunuz Mine Hanım ?Recep Heptaş
RE: [ihracatklubu]
SABEK (Samsun Bölgesel Ekonomik Kalkınma Anonim Şirketi) olarak yatırımcıyı Samsun'a çekmemin ve tarımı İhtisaslaşmış bir üretim yapan ticaret haline getirmenin çabası içerisindeyiz. Pazara üretim yapan bir tarım sektörü konusunda araştırmalar yapıoruz.Bu konuda da Ukrayna, Rusya, Bulgaristan,Romanya ve Türki Cumhuriyetlerle ilgili pazar araştırması yapıyoruz.
RE: [ihracatklubu]

Bu konuda IGEME ve ITO'nun kitapları var. Ayrıca Türkiye'deki büyük elçiliklerin bültenlerine de abone olabileceğiniz gibi kendi ülkelerini tanıtan kitapları da var. Isterseniz bunları size gönderirler. Bağlıbulunduğunuz ticaret odasına baş vurun ve onlar, kurumsal kimlikleriyle, size bir yığın yayın getirtebilir bu ülkelerdeki sizinle ilgili kuruluşlardan.Saygılar
merhaba arkadaşlar, teknik tekstil özelliklede nonwoven konusunda bir araştırma yapıyorum, aslına bakarsanız ne oldugunu bile tam olarak bilmediğim tekstilin bu gelişen kolu ile ilğili bana bilgi verebilir, dokuman gonderebilir,maillerinizle beni aydınlatabilir, turkiye de ve dünyada nonwoven konusundaki firmalar hakkında beni aydınlatabilirseniz çok memnun kalacağım.... birebir yazışmak isterseniz mailime yazabilirsiniz...şimdiden çok teşekkürler.....
ihracat evrakları hk yardım isteği
Arkadaşlar Merhaba,
Çok küçük bir ihracatımız var. Gümrükleme için ihtiyaç duyulan çeki listesi, fatura vb evrak için birkaç ay önce bir arkadaşımız kullanılacak boş formatlı evrak dosyalarını atmıştı listeye. Ne yazıkki kaydettiğimi sandığım bu kıymetli iletiyi sanırım yanlışlıkla silmişim. Rica etsem bu iletiyi listeye atan yardımsever arkadaşım yeniden set olarak atarmı ?
Saygı ve selamlarımla,

RE: [ihracatklubu] nonwoven
Bildigim kadari ile nonwoven, dokuma /orgu olmadan polipropilenden imal ediliyor. Genelde, mobilya sektorunde, filtreleme sektorlerinde, diger ev esyalarinin cesitli kisimlarinin kaplanmasinda kullaniliyor. 3 hf kadar once CNR fuar merkezinde Turkiyedeki nonwoven ureten hemen butun firmalar vardi. Hatirladiklarim, Mogul tekstil, Kisbu, Gulsan ... Fuar katilimcilarini web sayfasindan gorup o firmalarin web sitelerine bir goz atarsanis urun bilgisi elde edebilirsiniz. Selamlar,Mustafa Yilmaz
Re: [ihracatklubu] nonwoven
değerli dostum,
istediğin bilgi çok kapsamlı...hiçkimsenin bilgisi sana cevap verecek kapasitede değil..özetle şöyle diyebilirim. nonwoven...ne örme ne de dokuma yöntemiyle yapılmış bir çeşit, iğne veya ısı yöntemiyle,( needle punch, spun bond, spun lace vb) keçeleştirme mantığıyla (anlaman için) yapılmış bir çeşit kumaş diyebiliriz.. ıslak mendil içindeki nesne nonwoven malzemedir..şu dönemlerde çanta, kılıf, izolasyon ve filtrasyon, keçe, vb alanlarda kullanımı vardır..10 gr / m2 agırlıktan başlar- 150 gr / m2 ağırlıkta standard olarak üretilir.. daha fazla teknik bilgi için ist. teknikj üni. tekstil bölümü kütüphanesinden yararlanmanı tavsiye ederim.. kim nasıl üretir sorusuna ise internetten araştırma yapmanı tavsiye ederim))).. kolay gelsin.dünya tekstilinde kullanım örme 1/3, dokuma 1/3 nonwoven 1/3 oranlarında genellenebilir..belki güncel kaynaklar biraz farklı söyleyebilir..
saygılar
yavuz
Sayın arkadaşlar,Polanyadan yaklaşık iki önce bir mal ithalatını yaptık ve hala gümrüktedir. Malı test yapmak TSE'ye gönderdiler ve sonra da Ankara'ya gönderdiler ve Ankaradan rapor olumsuz geldi. Aslında rapor olumlugelmesi gerekirken olumsuz geldi bunun nedeni hıç bilmiyoruz. Polanya'daki firmaya da peşin ödeme yapmıştık ve durumu nasıl çözmemiz gerekiyor? Acilen bana yardımcı olursanız çok sevinirimSaygılarımla,Rasa Berati
RE: [ihracatklubu] cvp TSE den raporun olumsuz cikmasi cok kotu olmus. Bundan sonrasi size gosterdikleri yol ya mahrece iade yada malin imhasi herhalde. Tabii bu sizin zarariniza.Ben sizin yerinizde olsam (ki daha once bir kac kez basima geldi ve gumrukcumuz tikandigi halde hakli olmamiza istinaden tebligde degisikliklere kadar varan 45 gun ugrasi neticesi yasal cerceveler icinde mali cektik) malin evsafini, faturasinin scan edilmis bir kopyasini + tabi tutulan TS nosunu gümrük musaviri arkadaslar ile paylasir ve tartisirdim. Eger hakli iseniz, yani bu mal standartizasyonlara gore ithal edilebiliyorsa 1 ay kadar ugrasmaya degebilir. Yok eger TSE hakli ise malin mahrece iadesi + ihracatci firmadan parayi geri istemek daha ehven olabilir. Not. Eger EN (Avrupa Birligi) standartini ilgili firmadan ogrenirseniz TSEye tekrar muracaat edip deneyleri bu standarta gore yaptirma sansiniz da olabilir.Saygilarimla,Mustafa Yilmaz
Sirküler No : DTAM-2005/547
Konu : Dahilde İşleme İzni Kapsamında Tekstil İthalatı Hk.
İlgi : Şirket Sahibi, Dış Ticaret Sorumlusu
Tarih : 15.09.2005
Gümrükler Genel Müdürlüğünün 10.06.2005 tarih ve 0129 sayılı yazısında dahilde işleme izni kapsamında üçüncü ülke menşeli tekstil ve konfeksiyon ana maddelerinin ithalatının ihtisas gümrüklerinden yapılacağı, A.TR ve EUR.1 ile yapılan ithalatlar ile bazı sıfatlara haiz şirketlerin bundan muaf olduğu ve ithalatlarını tüm gümrük müdürlüklerinden yapabilecekleri belirtilmektedir.
T.C.
BAŞBAKANLIK
Gümrük Müsteşarlığı Gümrükler Genel Müdürlüğü
Sayı : B.02.1.GÜM.0.06.00.46.1471/140
Konu : .
10. 06. 2005 / 00129
GÜMRÜK VE MUHAFAZA BAŞMÜDÜRLÜĞÜNE
İSTANBUL

İLGİ: a) 10.03.2005 tarih ve 19761 sayılı yazınız.
b) l l .03.2005 tarih ve 20764 sayılı yazınız.
c) 21.03.2005 tarih ve 20861 sayılı yazınız.
d) 18.04 2005 tarih ve 9515 sayılı yazımız.

İlgide kayıtlı yazılar konusu ile ilgili olarak Dış Ticaret Müsteşarlığı İhracat Genel Müdürlüğünden alınan 02.06.2005 tarih ve 0120003852 sayılı yazıda, Dahilde İşleme İzinleri kapsamında;
- Üçüncü ülkelerden yapılacak tekstil ve konfeksiyon ana maddeleri (kimyevi ve yardımcı maddeler hariç) ithalatının tekstil ihtisas gümrük müdürlüklerinden,
- AT.R belgesi tevsik edilmek kaydıyla serbest dolaşımdaki tekstil ve konfeksiyon maddelerinin ithalatının tüm gümrük müdürlüklerinden,
- EUR-I belgesi tevsik edilmek kaydıyla EFTA ülkeleri ve Serbest Ticaret Anlaşması yapmış olduğumuz ülkelerden yapılan tekstil ve konfeksiyon maddelerinin ithalatının tüm gümrük müdürlüklerinden,
- Dış Ticaret Sermaye Şirketleri ve sektörel Dış Ticaret Şirketlerinin Dahilde İşleme İzni kapsamında yapacakları ithalatının tüm gümrük müdürlüklerinden,
- Serbest bölgeye ihraç edilmiş olan Türk menşeli tekstil maddelerinin Dahilde İşleme İzni kapsamında Türkiye Gümrük Bölgesine yapılan ithalatın serbest bölge gümrük müdürlüklerinden,
- Gümrükçe onaylanmış kişi unvanına sahip firmaların dahilde işleme izni kapsamındaki ithalatlarının tüm gümrük müdürlüklerinden,
yapılmasının Müsteşarlıklarınca uygun görüldüğü ifade edilmektedir Bilgi ve buna göre gereğini rica ederim.

Müsteşar V.
Rıza Tuna TURAGAY

Re: [ihracatklubu] ihracat yardım
Sayın Grup üyeleri,
yaklaşık 1 ay kadar önce bu başlıkla göndermiş olduğum maile birçok cevap geldi. çeşitli sağlık sebeplerinden dolayı cevap yazamamıştım. yardımcı olan herkese ve gruba teşekkür ederim.
İyi çalışmalar
Ahmet KAZAN / Makina Mühendisi
Sayin Arkadaslar,
Yenibosna dis ticaret kompleksinde yapilacak bir dizi gorusme icin 16 Eylul Cuma gunu (yarin) 13:30-18:00 saatleri arasinda bize yardimci olabilecek fransizca-turkce tercumana ihtiyacimiz var. ilgilenebilecek arkadaslarin asagidaki adresimden benimle dogrudan temasa gecmelerini temin eder misiniz.
Emekleriniz icin simdiden tesekkurler.


İthalat yardım
Arkadaşlar merhaba,Benim bir sorum olacak. İnternetten araştırmama göre belli bir yasak uygulaması var ama tam sınırlarını bilemiyorum. Hangi konuda mı. İkince el makina ithalatı konusunda. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar bilgilerini paylaşabilirlerse çok memnun olurum. 10 yaşındamn küçük olma, ve makinanın cinsine göre bazıuygulamalar varmış ama.. Şimdiden çok teşekkürler. SaygılarımlaKemal
Merhaba,
Gürcistan'daki bir inşaat projesinin ihtiyaç duyulan bütün mallarını ihraç edeceğiz.
Bundan önce aynı bölge ve kültüre sahip olan Türkmenistan, Rusya Federasyonu ve Ukrayna'ya ihracat tecrübemiz olmasına rağmen değişik bir uygulamanın var olup olmadığını öğrenmek isteriz.
Özellikle, malzemeler ile beraber hangi sertifikaların istendiğini bilmek istiyoruz. TSE, GOST gibi sadece Gürcistan'a ait bir sertifika var mı? Alakanız için şimdiden tesekkurler.
Ergün Özçalışkan
RE: [ihracatklubu] suriye tren nakliyesi
Sinem Hanım,
Biz Suriye ihracatlarımızı Haydarpaşa Gardan vagon kiralayarak yaptık bugüne dek. Haydarpaşa’ya kendi aracaınızla veya bir nakliye firmasının aracı vasıtasıyla malınızı götürüp vagona istif yapıyorsunuz. Bunun haricinde tren ile karayı birleştirip nakliye hizmeti sunan var mı bilmiyorum. Varsa ben de öğrenmek isterim.
Haydarpaşa Vagon Kiralama:
Turgut Bey: 0216.348 80 20 (Dah: 4213)
RE: [ihracatklubu] suriye tren nakliyesi
Sn.Ozsan ,
Biz Suriye icin tren yolu ile yaptigimiz yüklemelerde ,direkt olarak tcdd ile gorusup kontainer rezervasyonu yaptırıyoruz . Haydarpasa ya sadece bizim gumrukcumuz gidip gerekli islemleri yapıyor .Nakliyeci trene kadar götürüyor .

Kolay gelsin
CESA AS
YESIM TUGCU
RE: [ihracatklubu] suriye tren nakliyesi
Sinem Hanım Merhaba,
Türkiye’den / Türkiye üzerinden Suriye ‘ ye demiryolu ile taşıma yapan deneyimli bir firmanın telefon numaraları aşağıdadır.
Saygılar.
CE BELGESI / ABD
Herkese Merhabalar,
ABD'de ki Synchron Motor imalatı yapan bir firmadan 50 adet synchron motor aldık. Mallar yaklaşık 1.5 ay önce gümrüge ulaştı. Ancak o gün bugündür hala CE belgesi sorunuyla uğraşıyoruz. Üretici firmanın CE beglesi yok ama (CSA) CANADIAN STANDARTS ASSOCIATION CERTIFICATION ve ABD'DE Kİ UL (UNDERWRITERS') LABORATORIES RECOGNITION belgesi var. Dünyada ki tek standart CE değilki. Ama bizim gümrüğümüz yeni çıkan AB uygulamaları gereğince böyle bir belgeyi şart koşuyor. Madem CE yok o zaman CE DECLARATION OF CONFORMITY alın denildi. Bu defa da, yok model no, yok standart no, yok efendim imza vs gerekçesiyle sürekli noksanlar bulundu. İstenilen bilgiler verildiği halde Malımız hala gümrükte ve TSE den gelecek cevabı bekliyoruz.Ben öncelikle böyle bir durumla karşılaşan arkadaş varmı onu öğrenmek ve nasıl bir çözüm bulduklarını öğrenmek istiyorum. Ayrıca grup üyelerine motor vs gibi ürünleri ithal etmeden önce mutlaka gümrükçüleriyle konuşup gerekli evraklar hakkında fikrini almalarını tavsiye ederim.
Hayırlı işler
Alaattin Özdemir
ACC MAKINA
http://www.accmakina.com/
MERHABA,AVRUPA'YA KURU UZUM, INCIR,BADEM , FINDIK IHRACATINDA PROCEDUR NEDIR? BILGIVEREBILECEK( ILGILI TEBLIGLER..) VE TECRUBELERINI PAYLASACAK ARKADASLAROLURSA COK MUTLU OLURUM.SIMDIDEN TESEKKURLER,
Değerli arkadaslar,
Ben UCP 500 tam metnini arıyorum, ICC'nin yayını olduğunu biliyorum ve bankacılar ICC bürolarından temin edebileceğimi soylediler ama ben kısa yoldan eğer sizde varsa pdf veya doc
formatında göndermenizi veya internette nerde bulabileceğimi bildirmenizi rica edeceğim.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Hayrullah EŞİDİR
Memur
TMO Poppy and Alkaloids
http://finance.groups.yahoo.com/group/ihracatklubu/post?postID=c8c-iO0VVl3H-zA3hTG-r7V2h_Ckbzc14qlaykp0zHQCgCfnaLx20VV5py68bd6NamVVKSUCtGHmmUMTrpiidd_ewGsWdw
Degerli grup uyeleri,Sirketimiz, ihrac edilmek uzere, yakit katki maddesine eklenecek atik yag aramaktadır. Konuyla ilgili olarak "Atik yag toplama lisansi" ve/veya "Atik yag geri kazanim lisansi" bulunan firmalarin irtibata gecmesi rica olunur.Bu lisansa sahip firmalarin irtibat adreslerini biliyorsaniz lufen bize iletiniz.Saygilarimla,
ARKADAŞLAR, ANTİMON ADLI KİMYEVİ MADDE TEDARİK EDEBİLECEĞİM FİRMABİLGİSİ DETAYI VEREBİLECEK OLURSA SEVİNİRİM.SEVGİYLE KALIN.ERCÜMENT ÖZBEK
Re: [ihracatklubu] Satabileceğimiz Ürün Arıyoruz MERHABALAR,AVIZE CAMI ,APLIK VE KOL CAMI SATABILIRSINIZ.GORUSELIM.
Re: [ihracatklubu] UCP 500
Merhaba
Maalesef bulamazsiniz internette ve diger arkadaslarda. en iyisi Ankara da Milletlerarasi Ticaret Odasindan bedeli mukabili temin etmeniz
Saygilar
Niyazi
Selamlar
Çelik hasır üretim hattı kurmak istiyoruz,Çin'de böyle bir hattı kurabilecek firmalar tanıyan arkadaşlar varsa , bağlantı bilgilerini rica ederim.
İyi çalışmalar
Mesut IŞIK
Sayın Grup Üyeleri
Firmamız yakın bir tarihte ilk kez olmak üzere uluslararası bir alışveriş aracılık edecektir.
Bu konuyla ilgili olarak alıcı/vekil ile firmamız arasında yapılacak olan matbu bir uluslararası aracılık anlaşması varmıdır? Eğer yoksa hangi uluslararası ticaret mahkemelerini anlaşmazlık halinde yetkilendirmemiz gerekir? yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
Ibrahim Ulus
Haktours Ltd
Herkese merhabaKonteyner taşımacılığı için gerekli altyapı şartları nelerdir?Yardımcı olabilecek var mı acaba
Merhabalar ,
Firmamız 61161020000 tarife nolu halk arasında Nitril diye tabir edilen PVC kaplı işçi eldiveni ithal etmeyi düşünmekte olup ; söz konusu tarife nolu ürünün kotaya tabi olması ve İTKİB'e kota hakkı için başvurması gerekmektedir. Sizlerden ricam ilgili başvurunun mahiyeti ve prosedürü hakkında yol göstermeniz olacaktır.
Saygılarımla,
İhsan TAN
İyi Günler Arkadaşlar,
Çin'den polyester iplik ithalatımız olacak,sormak istediğim FORM - A düzenlenirse Türkiyede vergi indiriminde yararlanabilirmiyiz?
Teşekkürler,
Sayın arkadaşlar,İki ay önce ithalat ettiğimizin malı TSE'den olumsuz rapor geldiğinden dolay malı çekemiyoruz.Bu malı başka ülkedeki firmaya düşük fiyat ile satmak istiyoruz acaba bizim açımızdan herhangi bi sorun olacak mı?Hemen biligi verirseniz çok sevinirim.Saygılarımla,Rasa Berati
Re: [ihracatklubu] lütfen acilen bilgi verin
karsi ulke gumrugu icin cekilebilir bir malzeme ise evraklari tamsa transt ticaret yapabilirsiniz
hic bi sorun yok
Değerli grup üyeleri ben ve 3 arkadaşım (hepimiz istanbulda üniversite öğrencisiyiz). birlikte marul ihracatı yapmak istiyoruz elimizde mevcut mallar var bu marulları nerelere satabileceğimiz hakkında bilgi ve tecrübelerinizi aktarırsanız minnettar oluruz. Uygun bir zamanınızda sizi işyeriniz de ziyaret etmeyi de çok isteriz.

İyi çalışmalar dilerim.
http://www.gelisimplatformu.org/

http://www.interacademy.net/
bunlara bır bakarmısın.....ılkınden gelısımden ben almıstım..fıyatı uygun..bı ara gorus bence..
Sn. Grup Üyeleri ;DAHİLDE İŞLEME BELGESİNİ ALABİLMEK VE / VEYA ALABİLMEYİ HAK EDEBİLMEK için HANGİ KOŞULLARI YERİNE GETİRMEK GEREKİR HANGİ EVRAKLARI DOLDURARAK HANGİ ADIMLARI ATMAK GEREKIR BU KONUDA BAŞVURABİLECEĞİM KAYNAKLARA ULAŞABİLMEMDE YARDIMCI OLABİLİRSENİZ, MEMNUN OLURUM.İYİ ÇALIŞMALARMEHMET KARAKAŞ
MERHABALARBirinci kural DİİB alabilmeniz için imalatçı olmanız gerekli. İşletmeniz eğer imalatçı ise belgeyi almasında herhangi bir problem olmaz. Geri kalan işlemler teferruat 'tır. gerekli evrakları ise ihracatçı birliklerin sitelerinden bulabilirsiniz. bu konular biraz karmaşık olduğu için size çok fazla detay veremiyorum. bu işe başlamanın en iyi yolu Profosyonel birileri ile konuşmak/görüşmektir. Mutlaka Profosyonel Yardım Almalısınız.İyi çalışmalar dilerimSayılarımla
Sn. Grup Üyeleri,
Yurtdışında bir firma ile ithalat anlaşması yapacağız.Ancak firmanın bizden başka bir firmaya satış yapmasını engelleyecek şekilde bir anlaşma yapmak veya firmadan teminat mektubu almak istiyoruz.Daha önceden bu şekilde anlaşma yapan veya elinde böyle bir metin olan arkadaşımız yardımcı olursa seviniriz.
Abdullah Tekin
Merhaba,
Ic camasiri uretimi yapan bir firma Cinden mesh, micro, microfiber kumas ithalati yapmak istemektedir. Bu konuda yardimci olursaniz sevinirim.
Sn Grup Uyeleri,
Avrupa dan yuklenmis fakat Suudi Arabistan mali olan ve Form A sertifikasi olan bir urunun ithalati esnasinda gumrukten mali cekerken gumruk bizden vergi oraninda indirim yapmayi ( GYU ) kabul etmedi. Sebep olarakda Suudi Arabistan malinin Avrupa dan gelmesini, konsimento da yukleyici yerin Avrupa olmasini gosterdi ve ATR sertifikasi sordu fakat mal Avrupa da millilesmedigi icin ATR si yok, sadece Form A sertifikasi var. Faturada da mense belirtilmis zaten S.Arabistan, urun S.Arabistan urunu, Form A mevcut ama... Bu durumda ne yapilmasi. gerekir.

Tesekkurler.

Merhaba,
Bildiğiniz gibi bazı meslek gruplarında oda veya dernek gibi faaliyetler mevcuttur.Acaba Dış Ticaret veya İthalat-İhracat mezunlarının üye olabileceği bir grup veyaböyle bir oluşuma sıcak bakan arkadaşlar var mıdır ? Bu konuda fikri olan lütfen benimle paylaşsın.

Saygılar,
Erdem Abalıoğlu
Re: [ihracatklubu] İhtalat-İhracat Uzmanı Yeni oluşum mu , yoksa mevcut olanlara katılım mı ? Kişisel olarak hangisi olursa olsun yararlı olacağını düşünüyorum Saygılar Kaya Duman
OVALI DIS TICARET
Herkese selamlar,
Ihracat Mudurlugunu yaptigim imalatci firmanin kapanmasinin ardindan kendi dis ticaret sirketimi kurmus bulunuyorum. Su an icin Hollanda’ya galvaniz sacdan mamul ev- bahce dekorasyon urunleri ve cicek malzemeleri (saksi vazo, kova, suluk vb.) ihracatini yapmaktayim.
Yakin zamanda bir takim makinelerin ihracatina baslamak uzere adimlar atmis bulunmaktayim.
Ozellikle Izmir ve cevresinde yerlesik firmalarin Dis Ticaret konusundaki ihtiyaclarina cevap vermekten, halihazirda ihracat yapmakta olanlar ile deneyimlerimi paylasmaktan mutluluk duyarim.
Basta ev-bahce dekorasyon urunleri, cicek-cicekci ve peyzaj malzemeleri, ayrica her turlu sanayi makinesi uretimi gerceklestiren firmalar ve dis ticaret konusunda bilgi alisverisinde bulunmak isteyenler bana asagidaki bilgiler yoluyla ulasabilirler. Elbette yukarida bahsettigim galvaniz sacdan mamul urunlerle ilgilenen firmalara da yardimci olmak isterim.
Saygılarimla,
T. Onur OVALI
Selam ,Yeni yeni ihracatlauğraşmaya başlıyorum (amatorce diyebilirim) ancak ürünle ilgili görüşülen kişiler haklı olarak numune istiyorlar(mermer parçaları) . Her isteyene kargoyla göndermek en az 70 ytl civarı tutuyor , bu da garanti olmayan işler için yekün tutmaya başladı , Bu konuyu daha ucuz halledebilme imkanı var mıdır ?
RE: [ihracatklubu] Numune maliyetleri ???
Numune parasini karsi tarftan isteyeceksiniz. Ayrica ilk sipariste bu bedeli duseceginizi soyleyebilirsiniz. Ciddi firmaysa oder. Bu islerde teamul budur.
RE: [ihracatklubu] Numune maliyetleri ???
Katiliyorum, ancak yanilmiyorsam sizin sorununuz numunenin esas maliyetinden ote hava kargo gideri.
Eger oyleyse karsi tarafa kargo ucretinin karsi odemeli olmasi durumunda istedigi kadar numuneyi seve seve gondereceginizi bildirin.Hangi hava kargo sirketi (FedEx, TNT, UPS, Aramex vs) ile calistigini ve musteri numarasini ogrenin. Zaten hava kargocular karsi odeme icin muhakkak konsimentoda sizden karsi tarafin musteri numarasini isteyeceklerdir. Ayrica sizden mali teslim alirken karsi tarafin odememesi durumunda gidis gelis kargo ucreti ile sair masraflarin tarafinizdan odenecegine dair taahhutname doldurtacaklardir.
O yuzden Yusuf Bey’in dedigi gibi ciddi bir firma ise cekinmeden karsi odemeyi kabul eder, musteri numarasini da verir.
Saygilar,
Bedelsiz ihracatlarda fatura
Önümüzdeki günlerde isviçreye 1 kg kodein göndereceğiz ve mal bedelsiz gidecek. sipariş mektubunda gerekli vesaikler kısmında proforma fatura yazıyor, bu mal özel mal(uyuşturucu) olduğu için basit numuneler gibi gönderilemiyor yani ihraç ve ithal iznine tabi, o yüzden bu mal ihraç edilirken proforma fatura mı yoksa normal ticari fatura mı düzenlenmelidir? H. EŞİDİR TMO Hashas DB

Re: [ihracatklubu] Bedelsiz ihracatlarda fatura

Aman diyorum başka şey soylemiyorum.Anladıgım kadarı ile TMO malzeme ofisi ve Hassas daire başkanlıgı galiba.ve de siz devlet kuruluşusunuz?1 Kg uyuşturucu adamı ipe goturuyor.
Bedeli de oyle kucuk bir şey degil bildigim kadarı ile (bir zamanlar bankada çalışırken ilaç fabrisı muşterimizin işlerini yapardık ama 20 sene falan evvel).Aman yurt dışı falan diye kime 1 kg uyuşturucu gonderilir? zaten kurye firmaları da ucak kargo da aşmaz malınızı ihraç için gerekli belgeler olmadan.
Daha once ihracatını yaptıysanız zaten gerekli evrakların neler oldugunu bilirsiniz. Siz işinizi sağlama alıp,proforma duzenleyerek,uzerine banka bilgilerinizi ve diger bilgileri yazıp fakslayın ve Bedelini odemelerini isteyin(tamamı peşin).Ayrıca size gondermelerini istediginiz ithal belgesi falan varsa da Konsolosluk onaylı olarak aslını isteyin derim bence. bedelsiz ihrac etseniz bile orj,inal fatura kesmeniz gerek ayrıca. Ozel kurye sirketleri bile mektup,vesaik,vs gibi yazılı/matbu kagıt dışında bir numune
gonderildiginde (bir civata bile olsa) kendilerinin matbu fatırasını veya ihracat faturası (ki A4
kagida yazdigimiz) isterler Kolay gelsin
Niyazi SOYDAN
www.elis.com.tr
Re: [ihracatklubu] Bedelsiz ihracatlarda fatura

Biz tabiki TMO haşhaş dairesi olarak devamlı dünyanın çeşitli ülkelerine her tonlarca morfin ve türevleri ihraç ediyoruz ilaç hammaddesi olarak ama zannettiğiniz gibi ilaç hammaddesi olarak morfin o kadar pahalı değildir, mesela ihraç edeceğim numunenin 1 kg kodeinin FOB fiyatı 550 USD'dir.
Normalde baska bir numune olsaydı DHL veya UPS gibi kurye şirketleri aracılığıyla proforma fatura düzenleyerek gönderilirdi, burada firma sonradan alacağı 120 kg mal için bizden 1 kg numune istedi biz de numune için miktarın çok olmasına rağmen kabul ettik, şimdi merak ettiğim bu malın gönderirken acaba normal fatura düzenleyip üzerine ödeme şekli olarak bedelsiz mi yazılacak yoksa diğer numune gönderimlerindeki gibi sadece proforma fatura mı düzenlenir.

Re: [ihracatklubu] Bedelsiz ihracatlarda fatura

Uyuşturucu veya psikotrop madde içeren ilaçlardan ihraç ettiğimizde, normal ihracat yapar gibi evrak düzenlemekle birlikte Sağlık Bakanlığından özel izin alıyorduk. Bu izin belgesini alabilmek için karşı tarafın Sağlık bakanlığından ürün adı ve miktarına kadar tüm detayların bulunduğu bir tür istem yazısı alınıyor ve bu yazıyla bizim sağlık bakanlığına başvuruyorsunuz, nereye ve kime gondereceginizi de yazacağınız dilekcede belirtmelisiniz. Bu izin yazısı olmadan ihracatı yapabilmeniz mümkün değil. Ayrıca numune miktarı olarak 1kg kodein oldukça yüksek bir gramaj. Sorun yaratacaktır size.
sigortadan para tahsili hakkında ÇOK ACİL BİLGİ İSTEĞİ
Merhaba,Firmamız mekanik aksam kabin üretmekte ve bu malları ihraç etmektedir.. Yurtdışına karayoluyla cif ihracatla gönderdiğimiz malların bir kısmı ( 55 paletlik malın 3 paleti) nakliye esnasında kırılıp dökülmüş ve gönderdiğimiz kabinler zarar görmüştür. Sigortadan paramızı tahsil edebilmemiz için müşterinin rapor hazırlayıp göndermesi gerekiyormuş ancak sigorta şirketi ayrıntılı bilgi vermekte biraz zayıf kalıyor.Sizden ricam müşterinin nasıl bir rapor hazırlayabileceğini bana tavsiye etmeniz, buna göre ben de müşterimi yönlendireceğim.Ya da elinde bu tarz bir rapor örneği olan varsa bana formatınıgönderirse çok ama çok memnun olurum. Yardımlarınız için çok ama çok teşekkür ederim,Mutlu bir haftasonu geçirmeniz dileğimle,Saygılarımla

Havva Hanim ,Oncelikle sigorta firmanizin hasarin oldugu yerdeki acenteinin detaylarini size bildirmek durumunda ve o acente malin hasar tespitini yapip onaylamak durumunda , sayet malin tahliyesi yapildiginda boyle birsey yapilmadiysa , malin hasarinin nakliye sirasinda oldugunu tespit edebilecek gecerli Ekspertiz raporu veya Uluslararasi bir denetleme kurulusu tarafindan yapilmalidir.Ayrica mal nakliye esnasinda hasarandigi icin, bu bedeli size nakliyecinizin sigortasida odeyebilirsaygilarimlaturgut mozakMass
Re: [ihracatklubu] sigortadan para tahsili hakkında ÇOK ACİL BİLGİ İSTEĞİ

Sayın Havva hanım,
Bu konu ile ilgili uluslararası denetleme firması BUREU VERITAS kullanabilirsiniz..Biz gayet memnun kalmıştık.
Munir KARACABEY
Meloni Sari Mam.AS.
Re: [ihracatklubu] Bedelsiz ihracatlarda fatura
Merhaba simdi biraz daha açıkliga kavusuyor. USD.550.- ,Gumrukcu masrafı ve buyuk ihtimal ucak kargo masraflarını da ekleyip tutatrı talep edin ve normal ihracat islemine tabi tutun bence.Yok illa da bedelsiz gonderecegiz derseniz de yine "normal mal mukabili" ihracat yapın ama FOB olsun da bari karsi taraf Navlunu odesin.Tabi navlunu da ogrenip teyitlerini aldıktan sonra gonderin. Ama onlar proforma faturayı "sanki bana mal bedelini odemek icin " istiyorlar gibi geliyor.
Sayın grup üyeleri,Biz www.turkishexporters.info portalımız vasıtasıyla bütün Dünyaya vadeli ihracat pazarlaması yapan ve ihracatçıya pesin akreditifle ödeme yaptıran bir kurulusuz.Web portalımıza gelen talepler asagıdadır:1)Güney Afrika'dan çimento talebi:Ithal edilmek istenen Ürünün özellikleri:Product Name: OPC EN197-1/2000Specifications: grey portland cemet 42.5N and R clinker as wellQuantity: 5 million PAPackaging: 50kg/1 ton jumbo amd bulkRequested Delivery Date: asapTransport By: Ship2)Güney Afrika'dan sekerleme talebi:Ithal edilmek istenen ürünler: marshmallows, apricot sweets, cigarette sweets,toffees/ chews, sweets with yoghurt taste, fruit juices, diabetic products, biscuits...3)Romanya'dan içme suyu arıtma filtresi/cihazı üreten bir firma Türkiye'de mümessillikler arıyor. (Ürünün detayları için bize müracaatınız rica olunur.)Ilgilenenlerin bizimle irtibata geçmeleri, taleplerle ilgili teklif verebilmemiz için, gerekli olan bilgileri bize bildirmeleri rica olunur.Saygılarımızla

Re: [ihracatklubu] sigortadan para tahsili hakkında ÇOK ACİL BİLGİ İSTEĞİ

Merhaba,
Sigorta şirketi bilgi vermekte zayif kaliyor derken sanirim Ana şirketten degil acentadan bahsediyorsunuz?
Lutfen Sigorta şirketnin genel müdürlük telefonundan Nakliyat sigortasi bolumunu isteyip oradaki yetkililer ile dogrudan gorusun.Bu arada bildigim kadari ile,alicinin bu işleri bilip,bir gozetim şirketi ve gumruk yetkililerince tuttal zabıtları size gondermesi lazim. Onlar bu gorevlerini yerine getirmezse siz sigortadan para alamazsiniz dolayısı ile onlardan sizden bu bedeli tahsil edemezler. Yani once onlar islerini bilip gerekli evrakları size temin etmeliler.FOB gonderseydiniz paralarını almaları icin kendi sigorta şirketleri ne talep edecek ise CIF gonderilerde de aynı evrakları temin etmek durumundalar yoksa sizin sorumlulugunuz olmaz.
Saygilar,
Niyazi SOYDAN
www.elis.com.tr
Sayın Grup Üyeleri,

2002 - 2003 - 2004 yıllarında Libyaya göndermiş olduğumuz pencere mandallarında fabrikasyon hatası tespit edilmiştir.Müşterimiz bu ürünlerin tamir ettirilip tekrar kendisine geri verilmesini talep etmektedir.Gerekli olan yazışmaları Karşı tarafın gümrüğü ile görüşüp ( libya gümrükleri) gerekli metni kendilerine gönderdik.Benim öğrenmek istediğim şudur: Kendi gümrüğümüzde ne gibi bir işlem yapmak durumundayız ?? ..kendi gümrüğümüze libyadan normal ithalat mı yapmak daha az maliyetlidir ? ( tekrar ürünlerin hatasını giderip normal ihracat yapmak ) yoksa geçici ithalat mı daha avantajlıdır ??...Başka bir ayrıntı daha bu malzemeler fabrikamız tarafından ihraç kayıtlı kesilmiş olup başka bir yan kuruluş tarafından ihraç edilmiştir.Ve de ihraç kayıtlı kesen kuruluşumuz tarafından kdv iadesi vergi borçlarımıza mahsup edilmiştir.Bu konuda sayın hocam Niyazi Bey ve diğer arkadaşlardan yardım beklemekteyim.
Degerli uyeler,
Herkese merhaba. Dubai'de sirket kurulum konularinda uzman bir danismanlik firmasinda calisiyorum. Emirliklerdeki serbest bolgelerin sundugu vergi ve maliyet avantajlarindan faydalanmak isteyen yatirimcilara servis sunuyoruz. Bolgede, ozellikle re-export isi yapan firmalara cok cazip gelebilecek, vergisiz, Dubai'de ofis ve personel tutmayi gerektirmeyen, HSBC internet bankaciligi ile Turkiye'den idare edebileceginiz cok dusuk maliyetli sirket tipleri var.
Ilgilenen firmalara daha detayli bilgi ve referanslarimizi sunabiliriz.
Saygilar
Cenk E.
Re: Tamir amaçlı malzeme ithali
Sayın Münir bey
Anladığım kadarı ile bir İhracaat gerçekleştirilmiş ve o ihracat fabrika hatası münsebeti ile Türkiye'ye Tamir edilmek üzere gönderilmiştir. Bu ürün 2002/2003/2004 tarihlerinde çıkması münasebeti ile benim size tavsiyem geçici ithalat olacaktır (2005/1 sayılı teb 14/e mad.gereğince) Keza bu malzemeyi kati ithalini yapabilirsiniz. Fakat bu durumda malzemenin kıymeti üzerinden Gümrük vergisi ve K.D.V. ödemeniz gerekecek ayrıca fatura kıymetinin %3 oranında KKDF fonu yatırmanız gerekecektir. (FATURA KIYMETİNİ HİÇ BİR ŞEKİLDE DÜŞÜREMEZSİNİZ) Diğer bir çözüm ise Güm.Kanunun'un 168 maddesi kapsamında geri gelen eşya olark çekilmesidir. yanlız bu durumda eşyanın ihracatçı firma adına gümrüğe gelmesi gerekmektedir. Yine bu işlemile alakalı İmalatçı ve İhracatçı firmaların Vergi Dairelerine ve İhracatçı Birliğine bu işlemler ile alakalı İadeler alınıp alınmadığı veya Kradi kullanılıp kullanılmadığı sorgusu sorulacak var ise böyle bir istisna gümrüğe iade edilecektir. Kısaca ihracatdan doğan bütün haklarınız eşyanın geri gelmesi münasebeti ile iade edilmek zorundadır. Dikkat etmeniz gereken husus ise İhracat esnasında kesmiş olduğunuz faturadaki birim kıymetler ile malzemenin geri gelmesinde sizin adınıza kesilen faturadaki birim kıymetler aynı olmalıdır. Ayrıca mümkün ise faturaya hangi sebepten iade edildiği yazılmalıdır. Dolayısı ile benim size tavsiyem Geçici ithal yaparak ithalde alınması gereken Gümrük vergisi ve KDV tutarlarının teminata bağlanması ve malzemenin gümrükten çekilmesidir. Keza söz konusu eşyayı ihracaat yaptığınız zaman ithalde alınan vergiler geri iade edilecektir.

Saygılarımla,
akreditifte teyit bankası
vietnamda bulunan müşterimizle 50 kg lık bir mal için ödeme şekli akreditif olan bir alışverişimiz sözkonusu. Biz Haşhaş Dairesi olarak devlet kuruluşu olduğumuz için satışlarımız eğer akreditifse kurum politikası olarak gayrikabil-i rücu ve teyitli olmak zorunda, alışveriş öncesi bu durum alıcıya bildirilmişti. Alıcıya normalde çalıştığımız Vakıfbank'a gayrikabil-i rücu ve teyitli akreditifi açmalarını alışveriş öncesinde bildirmiştik, ama firmadan gelen cevapta firmanın bankası Vietnam Bankasının Türkiyedeki Vakıfbankla anlaşması olmadığını ve bu yüzden confirmli akreditifi bu banka aracılığıyla açamayacağı söyleniyordu bizde mali işlerden Vietnamdaki bankanın türkiyede teyit ekleyebilecek bir banka bulmasını istedik ve bu bankada Halk Bankası Ankara Kurumsal Şubesi idi. Aradan zaman geçti ve firmadan akreditif geldi gelen akreditif swiftinde amir banka Vietnamdaki banka, swift metninin başında ise silik yazıdan dolayı okuyamadığım kısımdaki banka İstanbul Maya Akar centerdeki Citibank, Advise Through kısmında ise firmaya bildirdiğimiz Halk Bankası Ankara Kurumsal Branch var, fakat akreditif ihbar yazısı ve ekindeki swift İstanbul Citibank'tan geldi ve yazıda bunun sadece bir ihbar olup teyitlerini ekleyemeyecekleri, vesaiki iştira etmeyecekleri ve eğer 10 gün içinde bir şey yapmazsak bunu kabul etmiş sayılacağımızı felan soyluyorlar,
şimdi acaba bu swifte advise through Halk Bankası ise neden yazı Citibank'tan geldi buradaki Citibank'ın fonksiyonu nedir,
Konuyla ilgili yorumlarınız beni aydınlatacaktır,
Şimdiden ilginiz için teşekkür ederim
Re: [ihracatklubu] Tamir amaçlı malzeme ithali
Sayın Kadir Bey,Niyazi Hocamız ve Mahmut bey verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim..Diğer arkadaşlarada faydalı olması dileğimle hayırlı ramazanlar dilerim.
Re: [ihracatklubu] Tamir amaçlı malzeme ithali
Sayın Kadir Bey,Niyazi Hocamız ve Mahmut bey verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim..Diğer arkadaşlarada faydalı olması dileğimle hayırlı ramazanlar dilerim.
Re: [ihracatklubu] akreditifte teyit bankası
Merhabalar,
Oncelikle Vietnam bankalari ile Turk Bankalarinin sanirim kredi ilişkileri yok.Vietnamdaki alici ,isteginiz uzerine bakasina başvurmus ve onlarda sanirim CITIBANK New York daki kredi ilişkilerini kullanarak, CITIBANK Istanbul araciligi ile ihbar etmişler akreditifi.Bunun nedeni CITIBANK N.Y.un HALK BANKASI ile ilişkisi yoktur desem olmaz sanırım cunki bu bankamizin CITIBANK ile kredi ilişkisi olmamasi bana mumkun degil gibi gorunuyor.Ama olsa da CITIBANK,NY ihbar etmek icin kendi şubesini secmiş ama CITIBANK istanbul neden Halk Banki kullanmadi bilemiyorum? (Halk bank diş işlemler ile gorusun bu konuyu). Bunun disinda Citibank ,Ist un teyit eklememsi nor mal AMA; Swift mesajinda "teyit" kisminda ADD mi ? without ADDING mi yaziyor? w/o ise yapacak birsey yok cunki eklemeyeceklerse neden bukadar banka araya girdi? Adding yaziyor ise ; a) Citibank'a itiraz edin b)Alici firmaya akreditifin size TEYITSIZ olarak ihbar edildigini bildirin. ve sonra bekleyin AMA bir AKREDİTİFİN Teyitsiz olmasi odenmeyecegi anlamina gelmez. ama odemezlerse ugrasirsiniz.Hava yolu ile gidecegi icin AWB yi Vietnam bankasi emrine yapin(ki akreditifte de boyle yaziyor sanirim).Mali gonderip evraklarini da DHL ile Vietnam bankasina Bankaniz araciligi ile gonderirseniz ,AWB yi ciro ettiremez bankya para odemeden.
Ama siz resmi kurumsunuz,boyle ugrasmadan TEYITLI acilmasini saglamasini da isteyeb ilirsiniz alicinizdan boylece hic basiniz agrimaz. Ayrica "
şimdi acaba bu swifte advise through Halk Bankası ise neden yazı Citibank'tan geldi buradaki Citibank'ın fonksiyonu nedir,
Bunun zaman kaybi disinda bir fonksiyonu yok.Aslinda Advise thru Bankasina Citibank,NY gondermeliydi eger aralarinda bir kredi/muhabirlik anlasmasi varsa tabi.Yoksa bu durumda,siz evraklari Halk Bankasina vereceksiniz onlar postaci vasifesi yapip Citibank İst a onlarda yine postaci olup Citibank NY a ,onlarda yine postaci olup Vietnamdaki bankaya gonderecekler.
Kolay gelsin,
Niyazi SOYDAN
www.elis.com.tr
Sevgili Arkadaşlar,Almanyadan bir arkadaşım benden aşağıdaki konularda bilgi edinmem için yardım istedi. Durum şu:Kendisi, Almanya'dan, 1999 yilindan beri elektrik üretmeyen ve Türkiye´de prototip olarak kulanilacak olan, 1 ortaboy rüzgar türbini (Gümruk-ithalat-no. 8502.31.10.10.00, 1985 model, 25 Kw) ve yanındaüniversitede tasarim ve test için kullanılacak olan 1 yeni,120watt/12Volt kücük rüzgar-türbünü, ve 2 adet 250watt/24 Volt kulanilmis türbün getirmek istiyor. Bunların dışında ayrıca 1 adet yani ve 3 adet kulanilmis günes enerjisini elektike ceviren photovoltaj sistemleri de ithal edilecek. (Gümruk-ithalat-no. 8502.39.99 - almanya daki no) Bütün ürünlerin almanyadan cikis ve nakliyati hal olmus durumda. Bütün bu ürünler, Burdur'da yatirim tesvik belgesi mevcut bir firma tarafından ithal edilecek.Bu ürünlerin ithalatında herhangibir sorun var mıdır? İlk ürün 1985 Model olduğu için (10 yaşından büyük) ithalatında bir sorun yaşanır mı? Yaşanır ise bize yol gösterir misiniz?Şimdiden Teşekkürler,Mehmet Akif ÖZYURT0212 280 5555
Hayrullah bey,
ICC 500’ün 3.ncü maddesi gereği“Akreditifler doğaları itibariyle, dayandırılabilecekleri satış sözleşmelerinden veya diğer sözleşmelerden ayrı işlemlerdir”, dolayısıyla bizatihi kendisi bir ticari ilişkinin tesisinde “ icap” hükmündedir.Akreditifte belirtilen ve gerçekleştirmiş olduğunuzda “kabul” sonucunu doğuracak herhangi bir edimde bulunmadığınız sürece yapılan akreditif ihbarı ile ilgili herhangi bir yükümlülüğünüz sözkonusu değildir.Ayrıca muhtelif ICC görüşlerinde, yerel mevzuatlar ile ilgili farklılıklar sebebiyle, zımmen kabul kavramına itibar edilmediği özellikle vurgulanmıştır.Ancak bu durumu sözleşme şartları açısından da değerlendirmeniz faydalı olacaktır.
İhbar bankalarının pratikte kullanılmaması mevcut bir uygulamadır ve akreditifin kullanılabilirliğine etki etmez.Ancak isterseniz ihbarın ihbar bankası vasıtasıyla yapılmasını isteme hakkına sahipsiniz.
Teyitsiz akreditif ile ilgili kurum politikanızı gözardı edebildiğiniz takdirde ve akreditif metninde, yetkilendirilen ya da işlemin gelişimi gereği yetkilendirilmiş sayılan bankanın dışında üçüncü bir bankadan gelen vesaikin kabul edilmeyeceği şartı yok ise, akreditife uygunluğundan emin olduğunuz vesaiki doğrudan (aradaki bankaların, genel kullanım olarak, postacılığından faydalanmadan) amir bankaya göndermenizde bir beis yoktur.Çünkü ICC’nin 535 sayı ile yayınlamış olduğu ve “Akreditiflere ilişkin sorunlu olaylar ve ICC görüşleri” adlı broşürdeki 41 no’lu bu içerikteki olay ile ilgili görüşte,aynen aktarıyorum,”Vesaikin uygun olması ve akreditif vadesi ile ibraz süresi içinde ibraz edilmesi şartıyla amir banka ödeme yapmalıdır”denilmektedir.
Akreditifin teyitli olması için öncelikle yapmanız gereken ithalatçı ile görüşerek, teyitli akreditif talebinizin doğru anlaşılıp anlaşılmadığını tespit etmektir.Vakıanın gelişiminden durumun istenilen yolda şekillenmediği anlaşılmaktadır.Mevcut durumun bu yolla düzeltilmesi işleminizi geciktirecek ise, doğrudan Halkbank ile görüşerek akreditifinize teyit eklemeyi kabul edip etmeyeceklerini sorabilirsiz.”Sessiz teyit” ya da “vesaikin lehdara rücu edilmeksizin satın alınması”olarak nitelendirilebilecek ve ICC 500’ün 10/c maddesi tarafından da desteklenen bu durum akreditifinizi teyitli hale getirecektir.
Faydalı olması temennilerimle...
Öncelikle hepinize merhaba. Bu maili okuma duyarlılığını göstereceğiniz içinde şimdiden teşekkür ederim.8 Ekim günü yerel saatle 09.25 te Pakistan’da meydana gelen 7,6 büyüklüğündeki depremde resmi kayıtlara göre 40.000 ancak açıklanmayan gayri resmi kayıtlara göre 70.000 civarında insan hayatını kaybetti. Sadece Pakistan’da evsiz kalanların sayısı 2,5 milyon, yaralı sayısı ise 120.000den fazla. Enkaz alında kalanların kurtarılması için çalışmalar hala devam ediyor ancak yeterli kurtarma ekipmanı bulunmadığından çalışmalar şartlar çerçevesinde gerekli hızda değil. Beton blokların altında kalanların kurtarılması için beton kesme makinelerine ihtiyaç var. Birçok okul yıkılmış ve küçücük çocuklar bu makineler olmadığından halen enkaz altındalar, seslerine ulaşılabiliyor kendilerini duyuruyorlar fakat bedenlerine ulaşmak imkânsız. En fazla 48 saat zaman var, bu vakit dolduktan sora ölü sayısının 100.000 e ulaşılabileceği söyleniyor. Okuduğunuz üzere yardıma ihtiyaç var. Öncelikli olarak beton kesme makineleri ve ilk yardım malzemeleriyle ilaçlar gerekmektedir. Suları dezenfekte etmek için klor tabletleri gerekiyor. Ve bunun gibi hayat kurtarıcı malzemeler ihtiyaç var. Okullarda ilaç ve ilk yardım malzemeleri kampanyalarının başlatılması gerekiyor. Kurtuluş savaşı yıllarında Pakistanlı kadınlar kollarındaki bilezikleri Türkiye'ye gönderiyorlardı. Şimdi ise onların yardıma ihtiyacı var. Yardım etmek için tüm bankaların 2868 nolu hesaplarına parayatırılabilir, tüm gsm operatörlerinden 2868 e sms atılabilir. İrtibata geçmek isteyenler için -0212 233 58 00- Pakistan Başkonsolosluğunun numarası.Okuma duyarlılığını gösterdiğiniz gibi bu maili forwardlama duyarlılığını da göstereceğiniz için tekrar teşekkür ederim. Bu mail, 10 kişiye yollarsan şansın açılacak, 20 kişiye yollarsan koca bulacaksın gibi maillere benzemiyor, forwardlamak yada silmek size kalmış ancak biraz duyarlıysanız zaten insanlık görevi olarak bunu diğer insanlara iletirsiniz. Unutmayın ''ne oldum dememeli, ne olacağım demeli...''
Arkadaslar,http://www.kambiyo.org/ isimli siteyi yayınlıyorum. Yeni bir site, içeriğini genişletmeye çalışıyorum. Bu sitede bankalarda kambiyocu olarak çalışan arkadaşların bilgi paylaşımını sağlamayı amaçlıyorum. Fakat sonuçta dış ticaret işlemleri ile ilgilenen bütün arkadaşların irtibat kuracağı bir platform olacak. Bu sebeple en azından üye olmanızı ve böylelikle ileride yayınlanacak güzel makalelerden en azından haberdar olmanızı isterim.Teşekkürler Necat
Re: [ihracatklubu] Almanyadan İthalat
Merhaba
Adı gecen urunlerin GTIP leri ve ithalatı ile ilgli kısıntılar var mı? bunlari gumrukcunuze detayli olarak inceletin ozellikle kullanılmış olanlar. Ancak Yatırım Tesvik alınmış ve butun bunlar detaylı isimleri ve kullanılmış oldugu belirtilmiş ise belge ve eki yatırım malları listesini de kendilerine iletin.Onlardan onay alırsanız ( ki bunun belge almadan ve malları araştırmadan yapmalıydınız) işlemlere başlayın derim
Saygılar,
Niyazi SOYDAN
Re: [ihracatklubu] akreditifte teyit bankası
merhabalar
numune icin akreditif acan firmalar var mi? minimum akreditif meblagi nedir? enaz su kadardolar veya euro degerinde mal icin akreditif acabiliriz veya acamayiz diye birsey var mi? 500 euroluk mala akreditif acilir mi?
herkese iyi calismalar coskun bir hafta(lar) dileklerimle
sevgiyle
Bunyamin
Merhaba
bankalar genelde 10.000.- USD veya EURO altinda acmazlar ama bu bankadan bankaya azalmaz da artabilir. USD.500.- lik akreditifi karsidaki bankalar da kabul etmez.Zaten etseler de minimum islem masraflari (usd.20.000.- e kadar meblaglarda) usd.20.000.- ile ayni. Dediginiz tutar pesin havale edilir ancak.Numune olup olmamasi farketmez vede istediginiz numunenin adedi/agirligi/hacmine gore normal ithal islemi yapmaniz gerekir. Saygilar
Niyazi SOYDAN
www.elis.com.tr
RE: [ihracatklubu] Almanyadan İthalat

Sayın Mehmet Bey;Eğer burdurda bu eşyaları ithal edecek olan firmanın elindeki yatırım teşvik belgesine ait global eşya listesinde bu eşyalar varsa ve yatırım teşvik belgesinde " yaş sınırı yoktur yada ... yaşa kadar ithali uygundur " ibaresi varsa ithalatında sorun yaşamazsınız. Ancak bu ibarelerden biri yoksa yatırım teşvik belgesinde ithalatında sorun yaşayacaksınız ve yatırım teşvik belgesi ile ithalat yapamayacaksınız. Bu durumda ithal edecek olan firma Dış ticaret müsteşarlığından Kullanılmış ve 10 yaşından büyükmakineler için özel ithal izni alması gerekecektir.
Akreditif Rezervi Hakkında
Arkadaslar 2 ayrı LC deki rezerv hakkında görüşlerinizi rica ediyorum. İki LC de neredeyse tamamen aynı (iki ayrı bankadan geldi)
LC deki mal tanımı
Descrpt of the goods
Parafin
300 Tons
679 USD CIF Lexios
Partical Shipment :
Allowed.
Parsiyel yüklemeye izin verildiği icin yukleme 50 ton olarak yapıldı.
Faturada mal miktarı
Parafin 50 tons x 679 USD
yazılıp tutarı belirttikten sonra
Asagıda bir hane acıp mal tanımını
Aynen LC de oldugu sekilde ekledim.
1 nolu banka buna rezerv sebebi sayarken diğer banka ise rezerv sebebi olarak gormedi. Rezerv sebebi olarak da fatura packing list vs evraklara eklenen LC deki mal tanımı 300 Ton yerine 50 ton olarak mal tanımının değiştirilmesi gerektiğini söylendi. Lc de mal tanımı hanesinde bulunan mal miktarı yükleme parsiyel olunca değiştirilmesi mi gerekmekte yoksa mal tanımı aynen korunmalımı.?İki LC icinde ihbar bankalarında gorus aldım ama iki ucu acık bir sonuc ortaya cıktı Rezerv sebebi olabilir yada olmaya bilir? Acıklığa kavusturamadığım icin sizin goruslerinizi bekliyorum. Uygar
Re: [ihracatklubu] Akreditif Rezervi Hakkında
Merhaba Uygar bey,
Bende halı ithalatlarımı parsiyel olarak yapıyordum ve parsiyel olduğu için sizin düşündüğünüz şekilde yaptırıyordum. biraz uğraşlı oluyor ve her seferinde banka ayrı sorar rezerv var der(siz açıklarsınız hallolur veya rezerv kabul isterler- bankaya göre değişiyor), gümrük ayrı sorar (gümrük anlamak istemez en başta o 300 tons ibaresine takar mal 1 gün geç çıkar) illaki sorun!!!
Sizin yaptırdığınız şu şekil sanırım;- parafin 50tonsX670 usd
(total amound of the l/c 300tons....usd..cif-...)

Ama sonraları, ben description of goods bölümünden toplam miktarı çıkarttırdım. l/c de yalnızca total amound bölümünde toplam meblağ kaldı, Description of goods ta ise mal adı ve brim fiyatı kaldı. Böylelikle top. meblağyı brim fiyata bölünce zaten toplam miktar çıkıyordu.
Bence siz l/c nin ilgili bölümüne toplam miktar ve toplam meblağ katmayın. illaki olmalı diyorsanız additionallara katın onuda vesaiklerde söz ettirmemeye çalışın.
Vesaiklerinizide parsiyel miktar yazın ve birbiri ile uyumlu yaptırın. (biliyorsunuz 'a' harfi unutsanız bile atıyorum 40,- usd)
İyi çalışmalar & Saygılarımla,
Aylin AYDIN
Merhaba arkadaslar,
Dun Gulf-News’te okudugum bir haberin metni var asagida. Tam metni Turkce’ye cevirmedim ancak, kisaca, 11-15 Aralik tarihleri arasinda, Jumeirah Beach Hotel’de markasini bolgeye tanitmak isteyen ya da mevcut markayi genisletmek isteyen cesitli ulkelerden gelen perakendecilerin ve alisveris merkezi idarelerinin katilacagi bir organizasyondan bahsediyor.
Markasini bolgeye tanitmak icin magaza arayan firmalara ilginc gelebilecegini dusundugum icin gruba yolluyorum. Sorulariniz olursa yardimci olmaya calisirim.
Saygilarimla
Cenk E.
Dubai's boom attracts retailers
By Maey Al Shoush, Staff Reporter
Dubai: Dubai's booming retail growth, driven by the developments in construction, is the focus of the upcoming Mideast Shopping Centre Summit (MESCS).
That, the organisers expect, will attract more participants to this year's edition of the summit. "We are expecting a 10 per cent increase in attendance over last year," said Mike Davidson, president of MESCS.
"Retailers looking to establish their brands here, or current retailers looking to expand further, will have an unlimited choice of sites to choose from in the coming years."
The event, to be held from December 11 to 15 at the Jumeirah Beach Hotel, will involve retailers from across the region and from North America, Australia and Asia.
Over 300 industry professionals from the Arab world, including North Africa, the Levant and the GCC, will attend the annual conference and exhibition hosted by MESCS.Booming retail growth, Davidson added, is directly tied to the rise in retail space in Dubai.
"This is in part due to the current boom in construction and development, which will see the Gulf countries close in on 12 million square metres of gross leasable retail space before the end of the decade," he said.Brands are coming to Dubai because it is a dynamic market, said Simon Thompson of UK-based consultancy Retail International, adding that new malls will always be an interest to retailers.The combined Gulf and Levant regions could also be looking at more than 14 million square metres of new retail space within five years, mostly in shopping malls, he said.The anticipated share for the UAE is 5.8 million square metres of retail space.
Kim Redman, regional director of MESCS, said that response for the upcoming event has been positive.
Merhabalar,
Bazi konular bana gore boslukta (keske firma isimlerini ve diger gizli bilgileri kapatıp fotokopilerini ekleyebilseydiniz) ama yine de bildiklerimi aktarmaya calisayim. size bir ihracat akreditifi aciliyor ve mal tanimi bolumunde ; Parafin 300 tons 679 usd CIF.. yaziyor
ama
Parafin
QTY.300 tons
Unit Price.CIF... USD/679.-/ton
demiyor oylemi? oyle diyelim.
Amount :USD.203.700.- degil mi?
Demek ki bunlarin karşisinda QTY-unit price yazmasa da benim gibi kambiyoyu birakali
13 sene,bankaciligi birakali 8 sene olmus 50 yas ustu biri bile basit mantikla bunu anlayabiliyor da
benim zamane meslekdaslarim nasil buna takiliyorlar anlayamiyorum? Velevki Kismi sevkiyata da musaade ediliyor (tahdit de yok anladigim kadari ile). Peki bunun faturasini hazirlarken Mal bedelini (50x679=33.950.- USD).- yazmaninizi anladim daaa?
yazılıp tutarı belirttikten sonra "
Asagıda bir hane acıp mal tanımını Aynen LC de oldugu sekilde ekledim".
ne demek? faturaya;
Parafin
300 tons
679 usd CIF.
mi yazdiniz??
Boyle yazdi iseniz hakli olabilirler ama bunun icin rezerv sizden habersiz KONAMAZ.
BU hem ICC geregidir hem de AKLIN!! Size bunun rezerv konusu olabilecegini(muhabir tarafindan)
dolayisi ile "şu şekilde" duzeltilerek kendilerine verilmesini istemediler de direk rezervli olarakü,muhabire mi gonderdiler?
Eger boyle yaptilarsa,Sormadiniz mi onlara "siz kimden yanasiniz diye?" sizin faturayi yeniden duzenleyip onlara vermeniz ne kadar (kac saat ) surerdi ki? bu onlarin vesaiki incelem suresini zorlamaz ki! Nasil bir mantiktir bu bankacilarin ki?
Gelelim 2.sine.
Ya arkadaslar akreditifte istenen malin miktarinin (ister parsiyel ister komple yukleme olsun),Mal taniminda yazidigi nerede gorulmus? Yapmayin lutfen.Faturada QTY kismi yokmu? Brim fiyat kısmi da var,ee bu tutarın mal tanimi (description) kısmında ne işi var?
Mal tanimi parafin iser parafindir. Malin tanimi ile ilgili bir deger olursa akredifi acan yazar zaten.
Ama dogru veya degil 2. bankanin sizi uyararak dogrusunu(kendi matıklarına gore vede yanlış olsa dahi) size yazdırıp UYGUN VESAIK haline getirmek istemeleri UYGULAMA olarak dogru.
Dedigim gibi bazen burada 2-3 satirda anlatiliyor problemler ama bir cok konu muallak kalıyor maalesef.
Evrak,LC kopyalarını gorebılseydik Bankalara ne tur yazı yazmanız gerektigini bile soyleyebilirdik sanırım.
Ama şunu da unutmayalim, bankalar,cok karişik,detayli,karmaşik,zor anlaşabilir akreditifleri(açılmasını da
ihbarını da) reddebilirler ve vesaikleri de sadece yuzeysel olarak akreditifte yazıldıgı şekilde inceleyip karar verirler.
Verirler vermesini de bu kadar basit bir akreditifte boyle olmayacak sekilde rezerv cikarirlarsa muhabirlere de rezil olurlar.
Akreditifi acan firma hangi ulkeden? Azerbeycan,Arap bankalarından gelen vesaiklerde bazen kendilerini korumak adına da boyle saçma şeyler çıkarıyorlar ki vesaik amir bankaya gitsin amir firmada kabul edip parasini yatirsinki sonradan sorun cıkarsa başları ağrımasın?
Mumkunse Dış Ticaret servisi ve tecrubeli-bilgili elemanları olan şubelerle çalışmaya gayret edin.
Bu arada icimizde bankacilar var,onlardan rica etsem swift MT 700 de Miktar bolumu yok mu?
benim hatırladıgım kadarı ile Mal tanımı bolumunde QTY,Unit Price diye belirtilerek yazilmasi teammul idi.
Saygilar,
Niyazi SOYDAN
www.elis.com.tr
İnternetten gümrük beyannamesi doldurulabilir mi?
Biz ankara esenboğa ve istanbul ahl'den hava yolu ile ihracat yapan bir kamu iktisadi kuruluşuyuz. İhracat tarihinden önceki gün kurumdan arkadaslar havalimanı gümrüğüne gidip orada bulunan bilgisayarlardan bilge programı nı kullanarak gümrük beyannamesi giriyorlar, burada calısan arkadaslara sorduğumda bu girişin kendi kurumumuzda online olan bilgisayarlarda girilip girilemeyeceğini sorduğumda ise bunun için program satın alınması gerektiği ve yıllık kullanım ücretinin çok yüksek ücrette olduğunu felan söylediler ama ben konuyu detaylı araştırmış olmamama rağmen öyle olduğunu düşünmüyorum çünkü gümrük müşteşarlığının elektronik veri değişim sayfası edi sitesine girdiğiniz zaman (http://www.customs-edi.gov.tr/) gümrük beyannamesi girmek için linkler var, tabi su an için şifrem olmadığından giremedim ama anladığım kadarı ile sifresi olan biri gümrük beyannamesini kendi bilgisayarından girip nokta vuruşlu yazıcısından çıkarabiliyor yani illa havaalanına gidip orada doldurmaya gerek yok ve de bu siteden TCGB doldurmak için bir ücret felan söz konusu değil,
bu konu ile ilgili arkadaşların beni bilgilendirmelerini rica ederim
Hayrullah EŞİDİR
Toprak Mahsülleri Ofisi
Haşhaş ve Alkaloid İşleri Daire Başkanlığı
RE: [ihracatklubu] Akreditif Rezervi Hakkında

arkadaşlar merhaba,

Daha bu hafta UCP'ni revizyon çalışamaları için Paris'te bulunuyordum. UCP 500 revize edilip yerine UCP 600 yayınlanacak. Bu konuda diğer ülkelerden gelen temsilciler ile konu tekrar tartışıldı. rezerv konusu ISBP ile büyük ölçüde çözümlendiği için bu konu üzerinde pek fazla durulmuyor. Öyle harf hataları vs.anlamı ciddi bir şekilde bozmadığı sürece rezerv konusu yapılamaz. aşağıdaki konu hiç rezerv konusu olamaz. Fatura gerçek yüklemeyi göstermelidir. Tam aksine siz 50 ton'luk yüklemeyi faturda 300 olarak gösterirseniz o rezerv olur.

Burada ihracatçıların yapması gereken ISBP ve ilgili resmi görüşleri bulup okumalarıdır, kısaca bu konuda bilgili olmalarıdır. Bankaların bazıları konuya yeteri kadar hakim olamadıkları için herşeyi rezerv konusu yaparak ihracatçıdan "rezerv kabul talimatı" alarak riski üzerlerinden atmaya çalışırlar. bankanın görevi belgeleri akreditif şartları ve uluslararası kurallara göre incelemek ve belgeler uygunsa ödeme yapmaktır. neyin rezerv olup olmadığı ISBP ve icc'nin resmi görüşlerinde vardır. bence bankanın koyduğu rezervi tartışmalı ve rezerv haklı değilse bankanın taahhüdüne uymasını sağlamalısınız. Bunun içinde bu konudaki eğitimlere katılmalı, yayınlara abone olmalı ve yayınlanmış kitapları okumalısınız. Bu konuda elimden geldiği kadar grup üyelerine yardımcı olmaya çalışıyorum ve çalışmayada devam edeceğim.

Tel.05322073330, e-mail: http://finance.groups.yahoo.com/group/ihracatklubu/post?postID=awBCEoaL5JADYkGud32iw21D71ct7nN1jxUbZ27RMBRihf1PIpMhiHCd-XqV-7uQDsL4nr4FBJPOVlSauWw ve http://finance.groups.yahoo.com/group/ihracatklubu/post?postID=_2b_fCRiQ5B0AW3B_0Efxq8hErr4HCJT5_nCubtJxv4684pcKIZ5cc2meNPZfP6qdRmk6O2Obf9OIFsS1Dsrw-U

saygılarımla,
abdurrahman özalp
ICC Milli Komite Üyesi
RE: [ihracatklubu] Akreditif Rezervi Hakkında

Mustafa bey, merhaba

ben bu soruya bir cevap yazdım. yayınlanırsa görürüsünüz. Ben cevabı yazarken Niyazi bey'in cevabını görmemiştim. Kendisininde çok değerli uyarıları var. onalrı dikkate almak gerekir. Mesajları herzaman kontrol edemediğim için cevaplarım bazen gecikmeli oluyor, bazende diğer arkadaşların doğru cevaplarını görünce birşey ekleme ihtiyacı duymuyorum. Niyazi bey'in sözünü ettiği MT 700, akreditifin açılması için kullanılan bir SWIFT formatıdır. mal miktarı için ayrıca bir alanı yoktur. mal miktarı genelde 45a alanında yani mal tanımı ile birlikte yazılır. mal miktarının mal tanımı ile birlikte yazılması onun faturada gerçek durumu göstermesini engellemez. yani gerçek yükleme ne ise miktarın faturada öyle gözükmesi gerekir. Mal tanımı faturada aynen akreditifte yer aldığı şekilde yer almalıdır, diğer belgelerde genel ifade ile yer alabilir. MT 700 de teslim şekli içinde ayrı bir alan yoktur, bu nedenle teslim şeklide genelde mal tanımı ile birlikte 45a alanında yer alır, ancak teslim şekli (örneğin: CIF Istanbul as per INCOTERMS 2000) mal tanımı ile birlikte faturada aynen yer almalıdır. MT 700 formatı şu anda hemen elimde olmadığı için gönderemiyorum. http://www.swift.com/ adresinde bulabilirsiniz. Yinede bulamazsanız ve ihtiyaç duyarsanız lütfen bildirin bulup gönderirim.

saygılarımla,
abdurrahman özalp
RE: [ihracatklubu] Akreditif Rezervi Hakkında

merhaba,
eğer bir yanlış anlama veya eksik bilgi yoksa böyle rezerv olmaz. partial shipments varsa yani "allowed" ise 300 yerine tabi ki 50 yazacaksınız. mal ismi "parafin" aynen yazılmışsa sorun yoktur. abdurrahman özalp
RE: [ihracatklubu] Ýnternetten gümrük beyannamesi doldurulabilir mi?

EVET İNTERNETTEN BU ŞEKİLDE BEYANNAME YAZMAK MÜMKÜNDÜR. ANCAK SORUN BEYANNAME YAZIMI, BİR TAKIM BİLGİ VE KODLAMALARLA YAPILABİLMEKTEDİR. GEREKLİ BİLGİLER VE KODLAMALAR İYİ BİLİNEBİLİYORSA İHRACAT VE İTHALAT BEYANNAMELERİ YAZMAK MÜMKÜNDÜR. İHRACAT BEYANNAMESİ YAZMAK İTHALAT BEYANNAMESİNE GÖRE DAHA KOLAYDIR. İTHALAT BEYANNAMESİNDE BİRAZ DAHA FAZLA BİLGİ VE İTHAL EDİLECEK EŞYAYA UYGULANACAK İTHALAT MEVZUATININ GEREKTİRDİĞİ MEVZUATA GÖRE İŞLEM YAPILMASINI GEREKTİRDİĞİ İÇİN ZORLANILABİLİR.
ASIL SORUN BEYANNAME YAZMA AŞAMASINA KADAR OLAN HAZIRLIĞIN YAPILABİLMESİDIR.
BEYANNAMENİN BİLGE SİSTEMİNDE, GÜMRÜK SALONLARINDAN, ALINACAK PROĞRAMLAR VASITASI İLE İNTERNETTEN VEYA GÜMRÜĞÜN İNTERNET SAYFASINDAN YAZMANIN BİR FARKI YOKTUR. KALDI Kİ GÜMRÜK PROĞRAMI ALMIŞ FİRMALAR VEYA GÜMRÜK MÜŞAVİRLİK FİRMALARININ KULLANMAKTA OLDUĞU PROĞRAMLAR BİR ARA PROĞRAM VASITASI İLE İNTERNET OMURGASI ÜZERİNDEN GÜMRÜK MÜSTEŞARLIĞININ SİSTEMİNE GİRMEKTEDİR. GÜMRÜK PROĞRAMLARI DA DİREK SİSTEME GİREMEMEKTEDİR. GÜMRÜK PROĞRAMLARININ FİYATI 2,000 YTL İLE 5,000 YTL OLARAK DEĞİŞMEKTEDİR.
YILLIK ÜCRETLERİ ORTALAMA 1000 YTL CİVARINDADIR VE GENELDE HERGÜN GÜNCELLEMEYE İHTİYAÇ DUYMAKTADIR.
SONUÇ OLARAK GÜMRÜK MÜSTEŞARLIĞININ İNTERNET SAYFASINDAN BEYANNAME YAZMAK MÜMKÜNDÜR.
KOLAY GELSİN BAŞARILAR
RE: [ihracatklubu] Akreditif Rezervi Hakkýnda

Sayın Özalp ve Niyazi Bey
Değerli cevaplarınız için tesekkurler. Bu tip konuları buraya yazmamdaki amacıma baya baya ulaştığımı düşünüyorum. Yazmamdaki sebeb sadece sizin gibi konuya hakim ve tecrubeli insanlardan eksta bir seyler alabilmektir. Su anda onumde 4 adet parsiyel yukleme olan LC var. Kimisinde rezerv olusak kimisinde oluşmayacak. (bu arada rezerv koyan taraf amir bankadır.) Net bir sekilde faturada yaptıgımı yazayım. Standart bir faturada mal tanımında malın genel adı, fiili yuklenen miktarı ve turarı yazıp faturayı hazırlıyorum
Yani kabaca
Mal cinsi miktarı fiyatı toplam
Parafin 50 ton 679 usd 33.950 usd

Bunun haricinde faturada alt kısımda bos bir alana mal tanımı LC de 45 A dakinin aynısını hic değiştirmeden ekliyorum.
Yani bu boş ve bagımsız alana
“desctr. of the goods : Parafin 300 Tons 679 USD CIF ” yazıyorum.

Sorun burada belirtilen 300 ton. Buradaki 300 ton yerine fiili olarak sevk edilen miktar mı yazılmalı yoksa LC de 45 A belirtilen miktarmı?
ISBP (sayfa 26 madde 63)e göre fatura ile ilgili kısımda mal tanımları hanesinde söyle bir ibare mevcut.
LC de belirtilen mal tanımı tamamen gösterildikten sonra fiili olarak sevk edilmiş olan malları gösteren bir fatura da kabul edilir.
Bende bu maddeye dayanarak itirazda bulundum. Ama yinede bir kılıfını bulup bu rezervi kaldırmayacaklarından da adım gibi eminim. Zaten bankalarda ve ihracatcılarda 50 usd kesinti icin pek ugrasma taraftarı olmuyor biliyorsunuz. 30 bin USD almıssın 50 usd nin hesabını yapıyorsun tavrı.
Her halde bir yılda bu şekilde rezervlere ödenen miktar milyonlarca doları buluyordur. Niyazi bey in değindiği mal tanımı için neden ayrı bir hane açma konusuna gelince Bazen mal tanımları o kadar uzun oluyor ki mal tanımı yoksa başka bir seymi belli değil. miktarından tanımından tutunda proforma numarası yükleme limanı boşaltma limanı, ambalaj sekline kadar her bir şeyi yazıyorlar buraya. Lc açan banka da müşteriye demiyor ki “kardeşim boşaltma limanı, tutarı zaten yukarıda ayrı hanelerde belirtildi buraya da koymayalım.” O zamanda bu mal tanımını faturaya sığdırma olanağı olmadığından ayrı bir hane açmak zorunda kalıyorum.
bu konuda baya bir bilgi edindim sayenizde, emekleriniz icin ve zaman ayrıdıgınız için teşekkürler.
Tekrar teşekkürler.
Uygar
RE: [ihracatklubu] Akreditif Rezervi Hakkýnda

Merhaba,

sevkedilen miktarın üzerine veya yanına "shipped " veya "dispatched" yazabilirsiniz. veya 300'i hiç yazmayabailirsiniz. Bu haliylede rezerv konusu olmaz, bazen bankalar bu küçük meblağlar için tarafların uğraşmayacağını düşünerek gelir elde etmek için rezerv konusu yapıyorlar. en iyisi içerisinde rezerv masrafı olarak 50$ veya 40$ masaraf alınacağını belirten akreditifleri kabul etmemektir. değişiklik talep edildiğinde zaten genelde kabul ediyorlar. bunun için akreditifi iptal etmezler. Bu tür şartlar müşterinin istediği değil bankanın kendisi için koyduğu şartlardan olduğu için müşterinin baskı ve talebini gördükleri zaman vazgeçerler. Uygulamada gördüğümüz, bilinçli satıcılar zaten bu şartları içeren akreditifleri kabul etmiyorlar.
mal tanımınız aşağıdaki gibi olabilir;

parafin 50 ton 679$ 33.950$

veya

parafin 300 ton 679$
shipped quantity 50 ton 679$ 33.950$

saygılarımla,
abdurrahman özalp
MERHABA ARKADAŞLAR
İHRACAT İÇİN ÜRETİM YAPABİLECEK KAPASİTEDE BİR FİRMA VE ŞUANA KADAR HİÇ İHRACAT YAPMAMIŞ...
ŞİMDİK MESELEYE GELİNCE:
1-) MÜŞTERİYİ NASIL BULACAĞIM?
2-)PAZAR ARAŞTIRMASI NASIL YAPILIR NELERDEN FAYDALANILIR?
3-)TUT Kİ BİR MÜŞTERİ BULDUK İHRACAT NASIL GERCEKLEŞECEK?
4-.) ARKADAŞLAR ÜRÜNÜN NE OLDUGUNU SÖYLE SANA YARDIMCI OLALIM DEMEYİN LÜTFEN.. TUTUN Kİ GENEL BİR SORU BUNLAR.

EĞER BANA YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNECEĞİM.. DEDİĞİM GİBİ İHRACAT YAPABİLECEK KAPASİTEDE , AMA HİÇ İHRACAT YAPMAMIŞ VE İHRACAT YAPMAK İSTİYOR?? NE YAPMAK LAZIM??

ŞİMDİ DEN ÇOK TEŞEKKÜRLER
NOT: Mailimede yazabilisriniz...
C.A.T.
bilgi

Merhaba Arkadaşlar,Ingiltere'den bir firmaya otomotiv parçaları için teklif vermem gerekiyor. Teklifimiz İngiltere teslim olarak hesaplanacak.İngiltere'ye nakliye gerçekleştiren ve İngiltere İTHALAT işlemlerini de yapacak olan taşıyıcı firmabilgilerine ihtiyacım var.Konu ile ilgili göstereceğiniz duyarlılığa şimdiden teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim.Alparslan SAGLAMForeign Trade Manager
Sayın C.A.T.
Uyesı bulunduğunuz İhracat klubu sitesinin de bünyesinde bulunduğu İnançgroup-Çınar güm.Müş.Hiz.Ltd.Şti. firmamızın İstanbul MErkez yada Bursa Şubelerinden hangisi size yakın ise ugrayıp Dış ticaret müş.Tem.arkadaşlarımızdan konu ile ilgili ayrıntılı bilgi alabilirsiniz yada yine grubumuzun belli periyodlarda verdiği ücretsiz dış tic.Eğitim seminerlerine katılmanızın, sorununuzun cevabı olacağı inancındayım çünkü bu konu mail ile anlatılabilecek bir durum değildir saygılarımla.

138 Comments:

At 8:41 PM, Blogger Unknown said...

Sayın Bay/Bayan

Özel mali müşavir kredi borç veren ve mali broker biz. Mali yardıma mı ihtiyacınız var? Kredi iş/kişisel ihtiyaç için ihtiyacınız var? Bireysel bir meşru internet iş aşık, yoksa bir yatırımcı? İşte bir fırsat için Akward Ltd, e-posta bir kredi almak: Akwardltd@gmail.com. Krediler çeşitli müşterilerin çok çeşitli otomobil satın alma ve yeni mobilya satın alma gibi birçok farklı amaçlar için rüya meslekler, ya da akademik peşinde, inşaat ve yeni ev ve ofis binaları alarak yapıyoruz. Bütün bunlar çok düşük bir faiz oranı % 3 üzerinde. Güvenilir, verimli ve en önemlisi harika akward Ltd, bu insani bir yardım dünya çapında hizmet vermektedir.

Şimdi kredi her türlü uygulamak ve parayı acilen!

* Randevu kredi tutarı 3.000, 15,000,000.00 para birimine kadar: eyalet dolar ABD, Avrupa ve İngiltere Pound (GBP).
* Faiz oranı % 3 Nisan (yıllık yüzde oranı) @
* Minimum süresi 1 yıl - maksimum süresi 20 yıl
* Aylık ve yıllık bir geri ödeme planı arasında seçin.
* Şartlar ve koşullar kredi esneklik.

Neden bize şimdi Akward Ltd, e-posta: Akwardltd@gmail.com bu Sıkıntınızı çözmede yardımcı olabiliriz. Bizim reklam hakkında daha fazla bilgi lütfen bizimle iletişim için ayrıntı altında.

CEO: Silvester Logan
E-posta: Akwardltd@gmail.com

 
At 9:36 PM, Anonymous Anonymous said...

Merhaba,
Bu Susan James, özel bir kredi borç veren genel kamuoyunu bilgilendirmek için bir mali fırsat herkese açık herhangi bir mali yardıma ihtiyacı olduğunu. % 3 faiz oranı açık ve anlaşılır terimler ve bireylerin, firmaların ve şirketlerin koşulları kredi vermek altında biz. E-posta gönder bugün: (happyloanlink@outlook.com)

 
At 6:24 PM, Blogger Unknown said...

Benim adım ben ilk başta ben Doktor Azul büyü asla inanmadım, tüm kız para vardı çünkü bana 3 ay boyunca başka Girl için beni terk eden eşim ile benim ilişki geri yardımcı büyük bir adam teşekkür bana katılmak isteyen Marisa Saenz olduğunu tapınak bana bu diğer Girl geri Nelson kazanmak yardımcı olacaktır ama ben hala onu seviyorum ve ben hayatıma geri onu gerekir, çünkü, ben çalıştı ve onun talimatları izleyin ve onunla çalıştıktan sonra, Nelson beni aradı bana sürpriz ve sormak beni affet ve o hala beni seviyor geçmişi unutmak ve o benim kocam geri iyi geldi nasıl oldu. Doktor Azul tarafından benim için yapılan bu büyük çalışma ile Yani ben her zaman tüm dünya çapında yaptığı iyi iş paylaşmak için söz kime tapınağını büyü ve herhangi bir vücut orada herhangi bir ilişki zorluklar geçerken eğer lütfen e-posta { Azulspelltemple@hotmail.com }. Bir kez daha size Büyük Doktor Azul teşekkür ...

 
At 2:37 AM, Blogger Unknown said...

Eğer bir işletme kredisi, bireysel kredi, ev kredisi, öğrenci kredisi, borç konsolidasyonu kredi arıyorsunuz. Eğer kredi çözümleri için doğru yerdesiniz. OLIFTIC KREDİ FİRMA, biz şirket ve bireylere kredi paketleri her türlü (Bireysel Kredi, Ticari Krediler, vb) Teklif ve ayrıca yetenek açığa ve% 3 faiz oranı düşük ve uygun faiz oranı hedefe ulaşmak için size sponsor . Bizim Kredi miktarı $ 50.000.000,00 USD ve 30 yıl süresi 1 yıl yeniden ödeme dönemine dolar 2,000.00 USD arasında değişmektedir.
Eğer yukarıdakilerden herhangi ilgilenen varsa,
olifticloanfirm@gmail.com e-posta yoluyla bize ulaşın
Müşteri memnuniyeti bizim önceliğimizdir
Bu kredinin herhangi istiyorsanız lütfen geri cevap

 
At 2:22 PM, Blogger Unknown said...

Merhaba,

Eğer bir kredi ihtiyacınız var mı? Biz muhtaç yardım ana amacı ile sertifikalı akredite kredi kredi şirketi vardır. Biz 3% faiz oranı dolar 15.000.000,00 maksimum kredi aralığı $ 5,000.00 minimum kredi sunuyoruz. Eğer ilgileniyorsanız Yani, sadece e-posta yoluyla bize ulaşın: Sgrmarketers@outlook.com

içtenlikle
yönetim

 
At 7:30 AM, Blogger Unknown said...

Iyi günler,

Eğer mali zorluklar her türlü musunuz? Eğer borçlarını temizlemek için bir kredi ihtiyacım var mı? Eğer mali artırmak mısın? Onun / onu şirket genişletmek isteyen bir iş kişi vardır. Bu vesile ile sizin kredi için gerçek kahraman, güven ve verimli kredi kredi firma ile temasa tavsiye edilir. Ben birey ve bizim büyük verimlilik için hükümet hem tarafından tanınan duyuyorum.


HİZMETLER DAHİL:
* Bireysel Krediler (Güvenli ve Teminatsız)
* İşletme Kredileri (Güvenli ve Teminatsız)
* Ev Geliştirme
* Inventor Kredileri
* Otomatik Kredileri
vs ..

easyloanfirm2020@gmail.com aracılığıyla, ilgilenen varsa, bize geri almak lütfen

Biz sertifikalı,
, güvenilir, güvenilir, verimli, hızlı ve dinamik.

Saygılarımızla,
Sayın Derek Douglas
easyloanfirm2020@gmail.com

Mevcut ve garanti kredi teklif

 
At 11:52 AM, Blogger Unknown said...

Eğer bir kredi için mi arıyorsunuz? Yoksa bir banka veya bir ya da daha fazla nedenlerle bir finans kurumu tarafından bir kredi reddetti vardı? Haklısınız burada kredi çözümleri için doğru bir yer var! Elina Johnson kredi firması biz sınırlı% 2 düşük ve uygun faiz oranı şirketlerin ve bireylerin kredi vermek vardır. Elinajohnson11@hotmail.com üzerinden e-mail yoluyla bugün bizimle irtibata geçiniz

BAŞVURU BİLGİ:

  1) Tam adı:
  2) Ülke:
  3) Adres: bir
  4) Devlet:
  5) Cinsiyet:
  6) Medeni Durumu:
  7) Meslek:
  8) Telefon Numarası:
  Iş yerinde 9) Bulunduğu konumu:
  10) Aylık gelir:
  11) Kredi Miktarı Gerekli:
  12) Kredi Süresi:
  Kredinin 13) Amaç:
  14) Din:
  15) Daha önce uygulanan mı;
  16) Doğum tarihi;
  teşekkürler,
Bayan Elina Johnson

 
At 11:53 AM, Blogger Unknown said...

Eğer bir kredi için mi arıyorsunuz? Yoksa bir banka veya bir ya da daha fazla nedenlerle bir finans kurumu tarafından bir kredi reddetti vardı? Haklısınız burada kredi çözümleri için doğru bir yer var! Elina Johnson kredi firması biz sınırlı% 2 düşük ve uygun faiz oranı şirketlerin ve bireylerin kredi vermek vardır. Elinajohnson11@hotmail.com üzerinden e-mail yoluyla bugün bizimle irtibata geçiniz

BAŞVURU BİLGİ:

  1) Tam adı:
  2) Ülke:
  3) Adres: bir
  4) Devlet:
  5) Cinsiyet:
  6) Medeni Durumu:
  7) Meslek:
  8) Telefon Numarası:
  Iş yerinde 9) Bulunduğu konumu:
  10) Aylık gelir:
  11) Kredi Miktarı Gerekli:
  12) Kredi Süresi:
  Kredinin 13) Amaç:
  14) Din:
  15) Daha önce uygulanan mı;
  16) Doğum tarihi;
  teşekkürler,
Bayan Elina Johnson

 
At 11:54 AM, Blogger Unknown said...

Eğer bir kredi için mi arıyorsunuz? Yoksa bir banka veya bir ya da daha fazla nedenlerle bir finans kurumu tarafından bir kredi reddetti vardı? Haklısınız burada kredi çözümleri için doğru bir yer var! Elina Johnson kredi firması biz sınırlı% 2 düşük ve uygun faiz oranı şirketlerin ve bireylerin kredi vermek vardır. Elinajohnson11@hotmail.com üzerinden e-mail yoluyla bugün bizimle irtibata geçiniz

BAŞVURU BİLGİ:

  1) Tam adı:
  2) Ülke:
  3) Adres: bir
  4) Devlet:
  5) Cinsiyet:
  6) Medeni Durumu:
  7) Meslek:
  8) Telefon Numarası:
  Iş yerinde 9) Bulunduğu konumu:
  10) Aylık gelir:
  11) Kredi Miktarı Gerekli:
  12) Kredi Süresi:
  Kredinin 13) Amaç:
  14) Din:
  15) Daha önce uygulanan mı;
  16) Doğum tarihi;
  teşekkürler,
Bayan Elina Johnson

 
At 11:54 AM, Blogger Unknown said...

Eğer bir kredi için mi arıyorsunuz? Yoksa bir banka veya bir ya da daha fazla nedenlerle bir finans kurumu tarafından bir kredi reddetti vardı? Haklısınız burada kredi çözümleri için doğru bir yer var! Elina Johnson kredi firması biz sınırlı% 2 düşük ve uygun faiz oranı şirketlerin ve bireylerin kredi vermek vardır. Elinajohnson11@hotmail.com üzerinden e-mail yoluyla bugün bizimle irtibata geçiniz

BAŞVURU BİLGİ:

  1) Tam adı:
  2) Ülke:
  3) Adres: bir
  4) Devlet:
  5) Cinsiyet:
  6) Medeni Durumu:
  7) Meslek:
  8) Telefon Numarası:
  Iş yerinde 9) Bulunduğu konumu:
  10) Aylık gelir:
  11) Kredi Miktarı Gerekli:
  12) Kredi Süresi:
  Kredinin 13) Amaç:
  14) Din:
  15) Daha önce uygulanan mı;
  16) Doğum tarihi;
  teşekkürler,
Bayan Elina Johnson

 
At 1:05 AM, Blogger Mrs. Laura said...

Halo, saya Mrs. Laura Rodriguez, pemberi pinjaman pinjaman swasta yang memberikan pinjaman. Apakah Anda membutuhkan pinjaman mendesak untuk melunasi utang Anda atau Anda membutuhkan pinjaman untuk meningkatkan bisnis Anda? Anda telah ditolak oleh bank dan lembaga keuangan lainnya? Apakah Anda membutuhkan pinjaman konsolidasi atau hipotek? mencari lebih karena kita di sini untuk membuat semua masalah keuangan Anda sesuatu dari masa lalu. Kami meminjamkan dana kepada individu yang membutuhkan bantuan keuangan, yang memiliki kredit buruk atau membutuhkan uang untuk membayar tagihan, untuk berinvestasi dalam bisnis pada tingkat 2%. Saya ingin menggunakan media ini untuk memberitahu Anda bahwa kami memberikan bantuan yang handal dan penerima dan akan bersedia untuk menawarkan pinjaman. Jadi hubungi kami hari ini melalui email di: lauraloancompany@gmail.com

 
At 1:31 AM, Blogger mark brandon said...

Eğer herhangi bir amaçla işinizi veya finanse acil kredi ihtiyacınız var mı? Biz sertifikalı ve meşru ve uluslararası lisanslı kredi borç Biz bu özel e-posta bize e-posta% 2 makul bir faiz oranı İş firmaları, şirketler ve bireyler için kredi teklif
markbrandonloancompanyplc@gmail.com) borçlu ayrıntıları ile.
                 Kredi Başvuru Formu Gereken:

Ad Soyad:
Yaş:
Cinsiyet:
Ülke:
Devlet:
Meslek;
Telefon numarası:
Kredi Miktarı Gerekli:
Kredi Süre:
Aylık geliri:
Eğer daha önce bir kredi için uygulanan mı ?:

Bay markbrandonloancompanyplc@gmail.com

 
At 2:08 PM, Blogger Unknown said...


OMG!!,I am out here to spreed this good news to the entire world on how I got my ex husband back. . My name is Natasha Johnson,i live in Florida,USA,and I'm happily married to a lovely and caring husband ,with three kids. A very big problem occurred in my family seven months ago,between me and my husband .so terrible that he took the case to court for a divorce.he said that he never wanted to stay with me again,and that he didn't love me anymore.So he packed out of the house and made me and my children passed through severe pain. I tried all my possible means to get him back,after much begging,but all to no avail.and he confirmed it that he has made his decision,and he never wanted to see me again. So on one evening,as i was coming back from work,i met an old friend of mine who asked of my husband .So i explained every thing to him,so he told me that the only way i can get my husband back,is to visit a spell caster,because it has really worked for him too.So i never believed in spell,but i had no other choice,than to follow his advice. Then he gave me the email address of the spell caster whom he visited.{bravespellcaster@gmail.com}. So the next morning,i sent a mail to the address he gave to me,and the spell caster assured me that i will get my husband back the next day.What an amazing statement!! I never believed,so he spoke with me,and told me everything that i need to do. Then the next morning, So surprisingly, my husband who didn't call me for the past seven {7}months,gave me a call to inform me that he was coming back.So Amazing!! So that was how he came back that same day,with lots of love and joy,and he apologized for his mistake,and for the pain he caused me and my children. Then from that day,our relationship was now stronger than how it were before,by the help of a spell caster. So, i will advice you out there to kindly visit the same website { http://enchantedscents.tripod.com/lovespell/},if you are in any condition like this,or you have any problem related to "bringing your ex back. So thanks to the Dr Brave for bringing back my husband ,and brought great joy to my family once again. { bravespellcaster@gmail.com }, Thanks..

 
At 3:38 PM, Blogger Unknown said...

Eğer bir kredi ihtiyacınız var mı? veya mali yardıma muhtaç? Biz bireylere 1,000 ila 5,000,000 arasında değişen krediler sunuyoruz ve
fazla 18 yıl için başvuru mevcut mali yardım uygulamaları muhtaç cesetleri işbirliği. % 3 düşük ve uygun faiz oranı hızlı ve kolay bir kredi ilgilenen varsa e-posta yoluyla bizimle irtibata geçiniz.
Saygılarımızla, ROLAND
 
E-posta: privatelanders12@outlook.com

 
At 10:43 AM, Blogger Unknown said...

Merhaba,

     Eger bir kredi ihtiyaciniz var mi? Biz muhtaç yardim ana amaci ile sertifikali akredite kredi borç verme sirketi vardir. Biz% 2 faiz orani $ 15.000.000,00 azami kredi araligina $ 5,000.00 asgari kredi sunuyoruz. Eger ilgileniyorsaniz Yani, sadece e-posta yoluyla bize ulasin: laurenloanhome@hotmail.com


içtenlikle
yönetim

 
At 2:24 AM, Blogger Unknown said...

Merhaba,

     Eger bir kredi ihtiyaciniz var mi? Biz muhtaç yardim ana amaci ile sertifikali akredite kredi borç verme sirketi vardir. Biz% 2 faiz orani $ 15.000.000,00 azami kredi araligina $ 5,000.00 asgari kredi sunuyoruz. Eger ilgileniyorsaniz Yani, sadece e-posta yoluyla bize ulasin: laurenloanhome@hotmail.com

içtenlikle
yönetim

 
At 7:19 AM, Blogger Mark Anderson said...

Merhaba!

Eğer mali yardıma ihtiyacınız mı var ?? Hepimiz mali sorunlar geçmişte yapmak için buradayız olarak artık ara. Kötü bir kredi var ya, faturaları ödemek için paraya ihtiyacı iş yatırım şirketleri ve mali yardım ihtiyacı olan bireyler için dışarı Biz krediler.

Kredilerin her türlü için hemen başvurun ve acilen olsun!

* Randevular kredi 1,000.00 arasında değişen miktar ve 20,000,000.00 maksimum
* Faiz oranı% 3 ise
* Geri ödeme 1 ile 30 yıl arasında seçim yapın.
* Aylık ve yıllık ödeme planı arasında seçim yapın.
* Şartlar ve kredi esneklik şartları.

Bütün bu planlar ve daha fazlası, lütfen bize ulaşın.

E-posta: andersonloanhome@gmail.com

içtenlikle
yönetim

 
At 7:19 AM, Blogger Mark Anderson said...

Merhaba!

Eğer mali yardıma ihtiyacınız mı var ?? Hepimiz mali sorunlar geçmişte yapmak için buradayız olarak artık ara. Kötü bir kredi var ya, faturaları ödemek için paraya ihtiyacı iş yatırım şirketleri ve mali yardım ihtiyacı olan bireyler için dışarı Biz krediler.

Kredilerin her türlü için hemen başvurun ve acilen olsun!

* Randevular kredi 1,000.00 arasında değişen miktar ve 20,000,000.00 maksimum
* Faiz oranı% 3 ise
* Geri ödeme 1 ile 30 yıl arasında seçim yapın.
* Aylık ve yıllık ödeme planı arasında seçim yapın.
* Şartlar ve kredi esneklik şartları.

Bütün bu planlar ve daha fazlası, lütfen bize ulaşın.

E-posta: andersonloanhome@gmail.com

içtenlikle
yönetim

 
At 3:25 PM, Blogger Unknown said...

Heeft u een lening nodig? Contact mrbobwood lening Company geeft we leven de tijd gelegenheid lening aan particulieren, zakelijke bedrijven, verzekeringen, etc. Hoofdkantoor Brazilië. Bent u in financiële moeilijkheden of in behoefte van de lening om te investeren of u een lening nodig hebt om je rekeningen te betalen zoek niet verder als we zijn hier om al uw financiële problemen een ding van het verleden te maken. Wij bieden alle soorten van de lening in elke valuta denominatie met de rente van 2%. Ik wil dit geweldig medium gebruiken om u te laten weten dat we zijn klaar om u te helpen met elke vorm van de lening op te lossen die uw financieel probleem. E-mail ons: mrbobwood@hotmail.com

Aarzel niet om contact met ons op voor meer informatie of bezoek onze web lening divisie afhankelijk van financiering van uw zakelijke behoeften.

Alleen geïnteresseerde klanten moeten contact opnemen met
Hij erkende de ontvangst van deze brief en aan ons te retourneren.

mrbobwood

mrbobwood lening Company || Communicatie & MVO

Neem dan zo vriendelijk contact met ons op via deze e-mail: mrbobwood@hotmail.com

 
At 10:51 AM, Blogger Unknown said...

Ben acil kredi şeklinde ihtiyacı olunca buradan Türkiye'den benim halkına merhaba, benim adım geçen hafta, ben lordunun müjde tanıklık etmek istiyorsanız Türkiye buradan Sayın Perez i internette bir yazı gördüm bu yüzden iletişim ve ben hızlı ben gidip bu yüzden benim balık iş genişletmek ve borcumu ödemek için 500.000.000 bir kredi için uygulanan bir balıkçı iş başlatmak için olabildiğince kredi almak gerekir çünkü aşağıdaki yönergeleri izleyin yüzden Mrs Stella Rene temas i Mrs Stella Rene şirketi ile bağlamak ve kredi almak olsun sana ihtiyacım bir kredi ihtiyacı olan zaman hiç benim adam kardeşler ve kız kardeşi, böylece herhangi bir gecikme ya da stres olmadan 500000000 benim kredi nakit bilgiler below{mrsstellareneloanfirm@hotmail.com} İhtiyacınız miktar ve ben var bugün söylemek için siteye geldi Mrs Stella Rene teşekkür ederim ve bu yüzden bağlamak ve onun bugün kopmasın ve şimdi deniz iş öylesine i alıyorum var daha iyi olmak için ilgili olduğunu çünkü bugün kredi almak benim kredi bugün ben de Sayın Stella Rene Kredi Firma ile bağlantı almak ve e-posta aşağıda yüzden burada hilelerden ücretsiz almak için Türkiye'den kimseye anlatmak için zaman kullanın: Beni burada duralım şimdi çok mrsstellareneloanfirm@hotmail.com ve ben beklemek burada olacak benim diğer kardeşim ve kız kardeşleri tanıklık bugün Mrs Stella Rene benim için bitmiş ve mümkün onun kredi sabitlenir çünkü bana yaşamak ve işimi genişletmek için yapmak ve onu kredileri onu güvenliği ve güvenli hiç şüphe yoktur çünkü.
Allah onu ve şirket bugün korusun.

Sayın Perez

 
At 9:47 AM, Blogger Unknown said...

Do işiniz için kredi gerekiyor, yoksa bugün bize ulaşın başlatmak veya firmanızı genişletmek ve hayallerini yerine getirmek için paraya ihtiyacım var (lapofinance2020vision@yahoo.com)


                            Borçlunun bilgi

Ad Soyad: ....................

Ülke: ...........

Cinsiyet: ......................

Yaş: ...........................

İşgal: ...................

Kişisel Tel No: ...........

Kredinin miktarı ........

kredi süresi: .......................

Daha önce başvuru yaptınız mı? .................

Eğer İlanı gördüm sitesi ...............................

                        "Sizin memnuniyetiniz bizim gurur kaynağıdır"


selamlar
Mr Dieter

 
At 9:47 AM, Blogger Unknown said...

Do işiniz için kredi gerekiyor, yoksa bugün bize ulaşın başlatmak veya firmanızı genişletmek ve hayallerini yerine getirmek için paraya ihtiyacım var (lapofinance2020vision@yahoo.com)


                            Borçlunun bilgi

Ad Soyad: ....................

Ülke: ...........

Cinsiyet: ......................

Yaş: ...........................

İşgal: ...................

Kişisel Tel No: ...........

Kredinin miktarı ........

kredi süresi: .......................

Daha önce başvuru yaptınız mı? .................

Eğer İlanı gördüm sitesi ...............................

                        "Sizin memnuniyetiniz bizim gurur kaynağıdır"


selamlar
Mr Dieter

 
At 2:06 AM, Blogger Budget Groups said...

Eğer çevrenizdeki bankadan kredi almak zor buluyor? ya da faturalarınızı ödemek için acil kredi arıyor? sonra bize bugün ziyaret edin ve finanse olsun. Biz şirket ve bireysel kişilere uluslararası kredi veriyoruz. Aşağıdaki e-posta ile bilgiler ile bugün bize ulaşın: budgetgroupsplc@gmail.com

 
At 5:21 PM, Anonymous Anonymous said...

Merhaba,

Hepinize benim adım İyi günler yılı için ben bir iş kurmak için internetten bir kredi elde etmek denedim, Avustralya Ricardo Garza ama tüm ı get olduğunu belirterek ancak dan 7.000 $ 4 toplamı alarak başardılar dolandırıcı bana, ama benim iş yükseltmek etkinleştirmek için kredi gerekir, çünkü arama tuttu, bir gün ben çok ben e-posta aldı ona bir kredi kredi için Roberth Tomson Kredi Şirketi teşekkür ABD ismi Micheal Rindels bir adam tarafından çevrimiçi bir yorum gördüm şirket ve onlarla iletişim ve Tanrı'ya onlar bana iş başlatmak ve büyük olmak beni sağlayacak olan $ 50,000.00 bir kredi miktarını ödünç zafer olacak. sevgili arkadaşım bu yüzden sana sana şirketten kredi alacağı tamamen iyi biliyorum çünkü artık Roberth Tomson Kredi Şirketi başvurma tavsiye bu huzur verir. İşte şirket e-posta adresi ( roberth.tomson@hotmail.com )

İyi şanslar.

 
At 1:51 AM, Blogger Unknown said...

Eğer bir iş adamı ya da kadın mısınız? Eğer bir finansal karmaşa içinde yoksa kendi iş başlatmak için para gerekiyor? Kredileri Onların Borç ödeme veya faturalarınızı ödemek ya da güzel bir iş başlatmak gerekiyor? Eğer düşük kredi puanı var ve bunu sert yerel bankalar / diğer mali kuruluşlardan Sermaye kredisi almak için bulacaksınız? Sen bir ihtiyaç
E-posta: gibi herhangi bir nedenle kredi ya da finansman stevenjonesloanfirm@hotmail.com


a) Bireysel Kredi, İş Genişletme,
b) İş Kurma, Eğitim,
c) Borç Konsolidasyon,
d) Sabit Para Krediler

Biz "Biz herhangi bir nedenle bireysel kredi, borç konsolidasyonu kredileri, girişim sermayesi Sermaye, ticari kredi, eğitim kredisi, ipotek veya Kredileri sunuyoruz,% 2 düşük faiz oranı ve teminat ile ve Teminat değil kredi sunuyoruz.

Ancak, bizim yöntem gerekli kredinin miktarını belirtmek için imkanı sunuyor ve aynı zamanda bunu göze süresi, size gerçek bir şans ihtiyacınız fonlar olsun verir!

E-posta yoluyla bize ulaşın: stevenjonesloanfirm@hotmail.com

 
At 9:44 PM, Blogger walter milton said...

Eğer bir iş adamı ya da kadın mısınız? Eğer bir finansal karmaşa içinde yoksa kendi iş başlatmak için para gerekiyor? Kredileri Onların Borç ödeme veya faturalarınızı ödemek ya da güzel bir iş başlatmak gerekiyor? Eğer düşük kredi puanı var ve bunu sert yerel bankalar / diğer mali kuruluşlardan Sermaye kredisi almak için bulacaksınız? Sen bir ihtiyaç
E-posta: gibi herhangi bir nedenle kredi ya da finansman waltermiltonloanfirm@gmail.com


a) Bireysel Kredi, İş Genişletme,
b) İş Kurma, Eğitim,
c) Borç Konsolidasyon,
d) Sabit Para Krediler

Biz "Biz herhangi bir nedenle bireysel kredi, borç konsolidasyonu kredileri, girişim sermayesi Sermaye, ticari kredi, eğitim kredisi, ipotek veya Kredileri sunuyoruz,% 2 düşük faiz oranı ve teminat ile ve Teminat değil kredi sunuyoruz.

Ancak, bizim yöntem gerekli kredinin miktarını belirtmek için imkanı sunuyor ve aynı zamanda bunu göze süresi, size gerçek bir şans ihtiyacınız fonlar olsun verir!

E-posta yoluyla bize ulaşın: waltermiltonloanfirm@gmail.com

 
At 7:39 PM, Blogger walter milton said...

Eğer bir iş adamı ya da kadın mısınız? Eğer bir finansal karmaşa içinde yoksa kendi iş başlatmak için para gerekiyor? Kredileri Onların Borç ödeme veya faturalarınızı ödemek ya da güzel bir iş başlatmak gerekiyor? Eğer düşük kredi puanı var ve bunu sert yerel bankalar / diğer mali kuruluşlardan Sermaye kredisi almak için bulacaksınız? Sen bir ihtiyaç
E-posta: gibi herhangi bir nedenle kredi ya da finansman waltermiltonloanfirm@gmail.com


a) Bireysel Kredi, İş Genişletme,
b) İş Kurma, Eğitim,
c) Borç Konsolidasyon,
d) Sabit Para Krediler

Biz "Biz herhangi bir nedenle bireysel kredi, borç konsolidasyonu kredileri, girişim sermayesi Sermaye, ticari kredi, eğitim kredisi, ipotek veya Kredileri sunuyoruz,% 2 düşük faiz oranı ve teminat ile ve Teminat değil kredi sunuyoruz.

Ancak, bizim yöntem gerekli kredinin miktarını belirtmek için imkanı sunuyor ve aynı zamanda bunu göze süresi, size gerçek bir şans ihtiyacınız fonlar olsun verir!

E-posta yoluyla bize ulaşın: waltermiltonloanfirm@gmail.com

 
At 4:31 AM, Blogger BARBARA SANUSI said...

Merhaba
Stres ve hızlı onayı olmadan kişisel veya işletme kredisi ihtiyacınız var mı? Eğer öyleyse biz şimdi % 3 asal faiz oranı üzerinden kredi sunuyoruz olarak, lütfen bize ulaşın. Bizim kredi güvenli ve daha fazla bilgi ve uygulamalar için, güvenli bir bu e-postayı yanıtlayın.


barbara_sanusi@outlook.com

 
At 10:33 AM, Blogger Unknown said...

Ben Sadik Yaşar meşru ve Saygın kredi Sahibinden duyuyorum. Biz mali yardım ile dinamik bir şirketiz. Biz kötü bir kredi var ya da para ihtiyacı iş yatırım, faturaları ödemek için maddi desteğe ihtiyacı olan bireylere, dışarı para kredi. Sana bir kredi sunmak için memnuniyet duyarız biz güvenilir ve yararlanıcı yardımda sizi bilgilendirmek için bu orta kullanmak istiyorum. E-posta ile bize ulaşın: sadikmoneyorg@gmail.com

 
At 11:45 PM, Blogger Maurice said...

Güzel gün,
Eğer maddi zorluklar ve nihayet kredi kayıtları için kendi talebinin reddine ilişkin bankalardan kaynaklanan çıkmazdan başa çıkmak için bireyler arasında bir kredi ihtiyacınız var mı? Biz 1000 den 100 milyon, banka garantisi ve% 2 uygun bir faiz oranı değişen hakiki kredi sunuyoruz. İstediğin özel bir kredi tutarını yaparak yardımcı olabilir. Eğer ilgileniyorsanız bana ulaşın.

E-POSTA: mauricefinance@hotmail.com

selamlar
Maurice Finance

 
At 7:06 AM, Anonymous Anonymous said...

Biz hükümet onaylı ve sertifikalı kredi borç veren firmamız, kişisel sizin borç temizlemek için% 2 şans faiz oranı, finansal yardım için anlaşmalı arıyoruz ilgilenen kişiler veya şirketlere sınai krediler arasında değişen krediler sunmuyor. Başlatın veya sizinle iş arttırmak bir Pound (£) verilen firmamız krediler kredi, dolar ($) ve Avro ile. Yani şimdi bir kredi için daha fazla bilgi için bizimle irtibata geçmelisiniz ilgilendi insanları geçerlidir. Borçluların veri bilgileri doldurarak. Jenniferdawsonloanfirm20@gmail.com: via Bize şimdi
(2) Devlet:
(3) Adres:
(4) Şehir:
(5) Seks:
(6) Medeni Hali:
(7) Çalışma:
(8) Cep Telefonu:
(9) Aylık Geliri:
(10) Kredi Miktarı Gereken:
(11) kredi süresi:
(12) Kredi Amaç:

Biz işitme size yakında bekliyoruz olarak Anlayışınız için teşekkür ederiz.

E-Posta: jenniferdawsonloanfirm20@gmail.com

 
At 5:41 PM, Anonymous Anonymous said...

Eğer borçlarını temizlemek için acil kredi gerekir ya da sen bankalar ve diğer mali kurumlar tarafından reddedilmiş? Işinizi geliştirmek için bir sermaye kredi gerekiyor mu? Bir konsolidasyon kredi veya ipotek ihtiyacınız var mı? hepimiz mali sorunlar geçmişte yapmak için buradayız olarak artık arayın.

Bu Yaz Finans Şirketi. Biz% 3 makul bir faiz oranıyla ilgilenen kişilere krediler sunuyoruz. 1,000.00 gelen 10,000,000.00 maksimum miktar aralığı.

Maksimum güvenlik bizim önceliğimizdir olarak bizim krediler de sigortalıdır.
YATIRIMCILAR DA İHTİYACIMIZ VAR.

Para: Dolar, Euro, Laria

E-posta yoluyla bize ulaşın:
summerfinance.ng@hotmail.com

Saygılarımla
Summer Finance Company
Bir ANLAMI SİZİN DÜNYA VERİLMESİ.

 
At 6:40 AM, Blogger Unknown said...

Herkese merhaba,
Seni kötü kredi misiniz, Bayan Esther Jones, özel para borç veren duyuyorum? Mali standart yenileme ihtiyacı var mı? Ben kayıtlı ve hükümet mali enstitü onaylı çalışır. Ben% 2 faiz oranı firmalara kredi ve bireyleri veriyoruz. Ben bir kredi korkunç ihtiyacı herhangi bir vücut için yerel ve uluslararası kredi vermek ve bu tüm dünyada Ödemelerinizi isteklidir. Senin her ne ülkeye hesap transferi veya banka onaylı çek yoluyla kredi vermek. Ben bir banka değilim ve ben çok belge gerekmez. Firmamızda bir kredi almak ilgilenen varsa. Sen estherjones.lenders@gmail.com yoluyla bize ulaşabilirler. Teşekkürler

 
At 4:35 PM, Blogger luis said...

Merhaba,

Firmamız 210 milyon abonesi oluşan bir çoğunlukla ABD / Kanada çevrimiçi ağı kontrol eder. Kullandığımız teknoloji bize insanlar herhangi birini veya ana arama motorlarında arıyor en iyi, tercih edilen seçenek göstermek için yeteneği sağlar. Biz ABD, Kanada, Avrupa krediler ve çevresindeki pazarlarda arıyor halkımızı ve arkadaşlarınıza göndermek için en iyi tercih seçim arıyoruz. Tüm kredilerin% 1 faiz oranıyla yalnızca mevcuttur. Ciddi Başvuran sadece daha fazla bilgi için irtibata geçiniz. Biz yukarıda $ 10,000.00 için $ 500,000,000.00 ve değişen krediler sunuyoruz. Biz dahil kredi her türlü sunuyoruz: E-posta: (luisfinanciallsev@gmail.com)


Bireysel krediler:
Finansal illuminati yardım
İşletme Kredileri:
Öğrenci borçları:
İnşaat krediler:
Ev kredileri:
İş genişletme kredileri:
Borç konsolidasyonu kredileri:

Biz test edilmiş ve güvenilir, hızlı ve dinamik olur. Kendine bugün mali sıkıntı gelen serbest ve bu yaşam içinde bırakmak çok tatlı olduğu için gülümsemek olsun. Biz de (illuminati) yol ve kuşaklar boyunca daha ünlü olmak.


1 ila 25 yıl SÜRE DÖNEMİNE GELEN $ 500,000.000.00 USD İÇİN * BİZ KREDİ UP *


Daha fazla bilgi için (luisfinanciallsev@gmail.com): ilgilenen Yanıtla Email edin.
Bilge.
Sayın Boak Koma.

 
At 4:36 PM, Blogger luis said...

Merhaba,

Firmamız 210 milyon abonesi oluşan bir çoğunlukla ABD / Kanada çevrimiçi ağı kontrol eder. Kullandığımız teknoloji bize insanlar herhangi birini veya ana arama motorlarında arıyor en iyi, tercih edilen seçenek göstermek için yeteneği sağlar. Biz ABD, Kanada, Avrupa krediler ve çevresindeki pazarlarda arıyor halkımızı ve arkadaşlarınıza göndermek için en iyi tercih seçim arıyoruz. Tüm kredilerin% 1 faiz oranıyla yalnızca mevcuttur. Ciddi Başvuran sadece daha fazla bilgi için irtibata geçiniz. Biz yukarıda $ 10,000.00 için $ 500,000,000.00 ve değişen krediler sunuyoruz. Biz dahil kredi her türlü sunuyoruz: E-posta: (luisfinanciallsev@gmail.com)


Bireysel krediler:
Finansal illuminati yardım
İşletme Kredileri:
Öğrenci borçları:
İnşaat krediler:
Ev kredileri:
İş genişletme kredileri:
Borç konsolidasyonu kredileri:

Biz test edilmiş ve güvenilir, hızlı ve dinamik olur. Kendine bugün mali sıkıntı gelen serbest ve bu yaşam içinde bırakmak çok tatlı olduğu için gülümsemek olsun. Biz de (illuminati) yol ve kuşaklar boyunca daha ünlü olmak.


1 ila 25 yıl SÜRE DÖNEMİNE GELEN $ 500,000.000.00 USD İÇİN * BİZ KREDİ UP *


Daha fazla bilgi için (luisfinanciallsev@gmail.com): ilgilenen Yanıtla Email edin.
Bilge.
Sayın Boak Koma.

 
At 12:48 PM, Blogger durell said...

Bir kredi ihtiyacınız var mı? Bireyler, işletmeler, sigorta, kredi fırsatlar Brezilya Karargahı veriyoruz ve Durellpetersonloanfirm vb Biz ömrünü başvurun. Eğer finansal zorluklar içinde daha fazla veya kim arıyor burada faturalarınızı ödemek yoksa geçmişte tüm mali sıkıntılar yapmak için bir kredi ihtiyacınız varsa yatırım kredisi gerekir. Biz% 2 herhangi bir para birimi mezhebinin faizli kredilerin her türlü sunuyoruz. Çünkü ben bu büyük orta kullanmak istediğiniz herhangi bir finansal sorunu çözmeye yardımcı olmak için hazır kredi sizi bilgilendirmek zorunda. İletişim e-posta: Durellpetersonloanfirm@hotmail.com
Daha fazla bilgi için lütfen bizimle irtibata geçin veya finans departmanı iş kredi ihtiyaçlarına bağlı ziyaret çekinmeyin. Müşteriler sadece ilgi danışmalısınız.
O, bu mektubun alındığını kabul etti ve bize geri döner. Sayın DurellPetersonloanfirm Kredi Şirketi || İletişim ve KSS e-posta yoluyla bizimle irtibata geçiniz: Durellpetersonloanfirm@hotmail.com

 
At 3:25 PM, Anonymous Anonymous said...

Eğer herhangi bir amaçla işinizi veya desteklemek için acil kredi ihtiyacınız var mı? Biz sertifikalı ve meşru ve uluslararası lisanslı kredi borç veren Biz% 2 uygun bir faiz oranı iş firmaları, şirketler ve bireyler için krediler sunuyoruz, bir kısa veya uzun vadeli kredi olabilir ya da kötü kredi var olsa bile, biz işlemek zorundadır sizin kredi en kısa sürede başvurunuzu aldıktan. Biz bağımsız bir finans kurumu vardır. Müşterilerimizin binlerce kredilerin çeşitli sağlanmasında yılda mükemmel bir üne kadar inşa etmişlerdir. Biz tüm vatandaşlar ve sivil için kolay x-mas krediler bireysel kredi, ticari / iş kredisi, araç kredisi, leasing / ekipman finansmanı, borç konsolidasyonu kredi, ev kredisi sunan vatandaşlar ve sivil vatandaşlara herhangi bir miktarın garantili kredi hizmetleri sunun ya iyi ya da kötü kredi geçmişi olan vatandaşlar. Eğer varsa firmamız e-posta (loanlender@outlook.com) bilgilerinizle bize e-posta gönderebilirsiniz gerekir.

 
At 10:40 PM, Anonymous Anonymous said...

Cevabınız evet bize bu şirkete başvurun ise, stone.b.f.ltd@gmail.com
Merhaba arkadaşlar!!! İsmim Çakır Miralyn Akbaş olduğunu. Ben sonra 3 farklı Internet uluslararası borç veren tarafından kandırdı bana ışık göstermiştir iyi Kredi Kreditör tanıklık etmek istiyorum, hepsi beni hiçbir verim ve hiçbir olumlu sonuç tutarında ücret sürü ödeme yaptıktan sonra bana bir kredi vermek için söz veriyorum. benim kazanmak zor para kaybetti ve 4,560USD toplam oldu. Bir gün ben de Sky Finans Kredi Şirketi ve adında bir okunaklı kredi şirkete bağlı got sonunda oylayın ve bir kadının tanıklığı rastladım sinirli görünümlü internet üzerinden tarama gibi e-posta (stone.b.f.ltd@gmail.com) Sonunda onu kredi aldık, bu yüzden aynı kredi şirketi ile irtibata karar nerede, ben kredi başvuru formu doldurdu ve bana talep olduğunu tüm ilerledi ve benim şok ben bu Company, Sky tarafından $ 60,000.00 dolar bir kredi tutarı verildi Finans Kredi Şirketi Sayın Morgan tarafından yönetilen ve burada ben benim kredi var nasıl internette tanıklık devam edecektir benim öz yemini yüzden bu şirket bana bir kredi verdi, çünkü ben mutlu günümüzde duyuyorum. Eğer acilen bir kredi ihtiyacınız var mı? stone.b.f.ltd@gmail.com: nazik ve hızlı bir şekilde e-posta aracılığıyla kredi için şimdi bu büyük şirkete başvurun.

Eğer bir iş başlatmak için bir kredi gerekiyor mu?
Eğer faturalarınızı ödemek için bir kredi gerekiyor mu?
Tıbbi kredi ihtiyacınız var mı?
Eğer kişisel kredi ihtiyacınız var mı?
Eğer kredi ile herhangi bir mali yardım ihtiyacınız var mı?

Cevabınız evet bize bu şirkete başvurun ise, stone.b.f.ltd@gmail.com

 
At 9:23 PM, Blogger Unknown said...

Eğer acil bir finansal kredi kredi ihtiyacınız var mı?
* Banka hesabınıza Çok hızlı ve acil transferi
Parayı aldıktan sonra * Geri Ödeme sekiz ay başlıyor
banka hesabı
% 2 * Düşük faiz oranı
* Uzun süreli geri ödeme (1-30 yaş) Uzunluk
* Esnek kredi koşulları ve aylık ödeme
*. Ne kadar finanse etmek sürer? Kredi başvurusu gönderdikten sonra
Sen bir ön cevap 24 saatten az bekleyebilirsiniz
ihtiyaç duydukları bilgileri aldıktan sonra 72-96 saat içinde fon
senden.

Meşru başvurun ve lisanslı güven şirket yetkili
diğer ülkelere finansal yardım.
Daha fazla bilgi ve kredi başvurusu için aracılığıyla, ortak iş formu

E-posta: cashfirmarena@gmail.com

SIR EVA DEMETER
Genel Müdür
CASHFIRM

 
At 7:58 PM, Blogger Unknown said...

İyi gün,
Eğer maddi zorluklar ve nihayet kredi kayıtları için kendi talebinin reddine ilişkin bankalardan kaynaklanan çıkmazdan başa çıkmak için bireyler arasında bir kredi ihtiyacınız var mı? Biz 1000 den 100 milyon, banka garantisi ve% 2 uygun bir faiz oranı değişen hakiki kredi sunuyoruz. İstediğin özel bir kredi tutarını yaparak yardımcı olabilir. Eğer ilgileniyorsanız bana ulaşın.
E-posta: crayonworldloans@gmail.com
Saygılarımızla
Crayon Davis

 
At 3:12 PM, Blogger Unknown said...

İyi gün,
Bu yüzden bir kredi almak umutsuz oldu ben ismen Daniel Steve duyuyorum ve ben ABD'de yaşıyor, ben internet üzerinde bir kredi almaya çalışırken pek çok ay sonra hayatımda Tanrı'nın iyiliği hakkında konuşmak ister ve kandırdı edildi Online okunaklı borç veren. Ama Tanrı bu ki, ben bir arkadaşımdan bir açıklama William Ken denilen gördüm ve o herhangi bir stres olmadan kendi kredi hızlı ve kolay nereden diye bir kontrol Mrs Sarah Tsinajine adında bir adamla beni tanıştırdı o bu okunaklı kredi firma hakkında konuştuk ki ben başardı nasıldı, firma Coleman Kredi Şirketi adında, Yani ben% 3, düşük faiz oranı ile bir kredi toplamı ($ 170,000.00USD) için uygulanan, bu yüzden kredi onaylanmış ve en az 48 saat benim banka hesabına yatırıldığına her türlü almak için {} colemanloancompany@gmail.com: benim kredi ben kredi, hızlı ve nazik e-posta yoluyla irtibata kolay almakla ilgilenen sen herkese tavsiye ediyorum bu yüzden benim faturaları ödemek için de benim kırık iş çalışmasını sağlamak ve Sen benim hayatımın en büyük tanıklığı okurken kredinin size, bugün sayesinde ihtiyacımız var. Emial : {colemanloancompany@gmail.com }

 
At 1:39 PM, Blogger Unknown said...

BU BİR İŞ ADAMI / KADIN, BİR ÖRGÜT BİR İŞÇİ ARE, SERBEST ÇALIŞAN, TEKRAR YENİ YIL MI? Eğer öyleyse, biz% 2 düşük faiz oranıyla bir yeni yıl kredisi sunuyoruz bugün bize, stres olmadan bir iş için kişisel kredi gerektirir, sen senin yüzünü, güvenlik, mutluluk bir gülümseme ile yeni yıl başlayabilirsiniz bizim müşteriler bizim gücümüzdür. Ilginizi Eğer altında bir kredi başvuru formu doldurun:
Borçlu Bilgi:

Ad Soyad: _______________
Ülke: __________________
Seks: ______________________
Yaş: ______________________
Kredi Tutarı Gereken: _______
Kredi süresi: ____________
Kredinin amacı: _____________
Cep telefonu numarası: ________

Daha fazla bilgi için e-posta yoluyla şimdi lütfen bize ulaşın: gloryloanfirm@gmail.com

 
At 4:18 PM, Anonymous Anonymous said...

Good Day herkes, benim adım ben Türkiye'nin vatandaşlarını duyuyorum Elena Soykan olduğunu. Ben bir ev satın almak ve iş kurmak için kredi ile bana yardımcı Sky Finans Şirketi takdir istiyorum

Kredi arıyor herkes bu e-postayı stone.b.f.ltd@gmail.com Sky Finans Şirketi başvurmalısınız
Eğer bir iş başlatmak için bir kredi gerekiyor mu?
Eğer faturalarınızı ödemek için bir kredi gerekiyor mu?
Tıbbi kredi ihtiyacınız var mı?
Eğer kişisel kredi ihtiyacınız var mı?
Eğer kredi ile herhangi bir mali yardım ihtiyacınız var mı?

Cevabımız evet bugün onlarla temas edilirse stone.b.f.ltd@gmail.com
Onlar düşük faiz oranıyla size kredi verebilir.

 
At 6:04 PM, Anonymous Anonymous said...

Bu Sayın İlgili Selamlar,

Biz, TESCO TASARRUFU KREDİ BİRLİĞİ yılda% 3 gibi çok düşük bir faiz oranıyla kredi sunuyor, size hiç var! Kişisel krediler, Borç Konsolidasyon Kredi, Girişim Sermayesi, İşletme Kredisi, Eğitim Kredisi, Konut Kredisi ya da "herhangi bir nedenle kredi teklif bankanız tarafından geri çevirdi? Eğer borç musunuz? ödenmemiş faturaları var mı? Eğer kötü bir kredi var mı bir iş kurmak gerekiyor mu? Endişe artık size bir düşük faiz loan.We teklif kredisi sunmak için buradayız olarak Beş Bin lira (£ 5,000.00) bir asgari miktarı gelen ve kişisel bilgileri ile bize çekinmeyin ilgileniyorsanız on milyon pound (£ 10,000,000.00) bir Maksimum Rang değişen

testcosavingcreditunion@outlook.com: bize e-posta
Sevgilerimle,
Müşteri servisi
Testco Tasarruf Kredi Birliği (TSCU)
Bay John Morrison

 
At 3:21 PM, Anonymous Anonymous said...

Görüşleriniz:
İYİ GÜN MUTLU AY
türkiye mrs Julysbeth duyuyorum, i .... onlar Çocuğum hastane faturalarını ödemek için bir kredi ile bana yardım, tüm şirket kazanmak güven ipotek denilen i bir kredi var olduğunu bilmek Tanrı bugün Çocuğum olduğu bunu istiyorum bugün de şirket bana verdi krediyi istediğiniz veya bu e-posta bir kredi bugün yer teması gerekiyorsa ..... onlar bana yardımcı atlatmamı ve onlar da size tamam yardımcı olacak
    E-posta :: dporterwintrustmortgage@outlook.com

 
At 12:36 PM, Blogger Unknown said...

Dubril Kredi Firma olmayan teminat, güvenli ve bireylere teminatsız krediler, özel ve kamu kuruluş sunmaktadır.
Bizim faiz oranı 2% makul bir oranda ve bizim kredi süreç / tedarik hiç alabilirsiniz en iyisidir.
Biz kredinin ve makul bir nedenden dolayı herhangi bir miktar sunuyoruz.
aracılığıyla kredi için bugün bize ulaşın,
E-posta: dubrilloanfirm@gmail.com
Skype: dubrilloanfirm

 
At 1:47 PM, Anonymous Anonymous said...

Merhaba Bay / Bayan,
Bunlardan çünkü İngiltere Bayan Jessica lopes Ben bana rune var sahte kredi ile aldatmaca 6 kez kurbanları oldu birkaç yıl için para kredi arıyorum, ben girişimi intihar yaptım. Ben ödemek için borç ve faturaları vardı çünkü. Bunu ben artık yaşam duygusuna sahip benim için bitti sanıyordum.
Ama neyse ki WIN GÜVEN ipotek Bay RONALD Faris birçok kişi tarafından yapılan tanıklık gördüm, bu yüzden benim borçlarını yerleşmek ve benim proje yürütmek için benim kredi elde etmek kendisiyle temas. Hayat yine gülümsedi basit ve çok kapsamlı bir gönül Kraliçe o WIN GÜVEN ipotek Bay RONALD Faris ile.
Eğer finansman ihtiyacınız varsa; para kredi ya da bu adam bunu gerçekleştirmek için yardımcı ve mali size destek olacaktır herhangi proje.
İletişim: dporterwintrustmortgage@outlook.com
Teşekkür ederim

 
At 6:15 AM, Blogger Unknown said...

İyi günler,
bu yüzden bir kredi almak umutsuz oldu Ben adıyla Mary William ve i ABD'de yaşayan, ben internet üzerinde bir kredi almaya çalışırken pek çok ay sonra hayatımda Tanrı'nın iyiliği hakkında konuşmak gibi olacak ve kandırdı edildi online okunaklı borç veren. Ama Tanrı bu ki, ben bir arkadaşımdan bir açıklama William Ken denilen gördüm ve o herhangi bir stres olmadan onun kredi hızlı ve kolay var nerede bir kontrol Bayan Sarah Tsinajine adında bir adam beni tanıştırdı o bu okunaklı kredi şirketi hakkında konuştuk ki ben başardı nasıl geçti, firma Coleman kredi şirketi adında, Yani ben% 3 düşük faiz oranı ile bir kredi toplamı ($ 170,000.00USD) için uygulanan, bu yüzden kredi onaylanmış ve en az 48 saat benim banka hesabına yatırılır edildi her türlü almak için {colemanloancompany@gmail.com}: my kredi i kredi hızlı ve nazik e-posta yoluyla iletişim kolay almakla ilgilenen sen herkese tavsiye ediyorum bu yüzden benim faturaları ödemek için de benim kırık iş çalışmasını sağlamak ve sen benim hayatımın en büyük tanıklığı okurken kredinin size, bugün sayesinde ihtiyacımız var.

Bilgi gerekiyor
Ad Soyad :
Tutar gerekli:
Süre:
Telefon numarası ve ülke os ikamet:

e-posta yoluyla tüm cevap: {colemanloancompany@gmail.com}

 
At 7:54 PM, Blogger GLORY BENSON said...

Ben iki çocuk ile şu anda evli bir adam ve ben Ağustos 2012 tarihine kadar bir mali durumda kalmış oldu ve ben finanse ve oğlum ilaç benim faturaları ödemek gerekiyordu. Ben özel ve kurumsal ama asla başarı ile hem de çeşitli kredi firmaların kredi arayan çalıştı ve çoğu banka benim kredi reddetti. Tanrı olurdu Ama ben bir arkadaşı tarafından özel bir kredi borç veren Sayın James adında Allah’ın bir kadınla tanıştı ve ben $ 160,000USD bir kredi toplamı var ve bugün bir iş sahibi ve benim çocuklar iyi yapıyorsun duyuyorum ... o ben Tanrı vardır iyi şeyler için onu korusun olacağını dua yapıyorum bilmiyor (goodnewsloaninvestment001@gmail.com): bu yüzden hızlı bir şekilde e-posta yoluyla onunla temasa kredi ihtiyacı olan birini tavsiye etmek istiyorum hayatımda yaptığım.

 
At 6:54 AM, Anonymous Anonymous said...

Merhaba Bay / Bayan,
Bunların Çünkü Şili Bayan Jessica GOMEZ Ben bana rune var sahte kredi ile aldatmaca 6 kez kurbanları oldu birkaç yıl için para kredi arıyorum, ben girişimi intihar yaptım. Ben ödemek için borç ve faturaları vardı çünkü. Bunu ben artık yaşam duygusuna sahip benim için bitti sanıyordum.
Ama neyse ki WIN GÜVEN Mortgage DAN Bay RONALD Faris birçok kişi tarafından yapılan tanıklık gördüm, bu yüzden benim borçlarını yerleşmek ve benim proje yürütmek için benim kredi elde etmek kendisiyle temas. Hayat yine gülümsedi basit ve çok kapsamlı bir gönül Kraliçe o WIN GÜVEN Mortgage DAN Bay RONALD Faris ile.
Eğer finansman ihtiyacınız varsa; para kredi ya da bu adam bunu gerçekleştirmek için yardımcı ve mali size destek olacaktır herhangi proje.
İletişim: dporterw

 
At 6:55 AM, Anonymous Anonymous said...

Merhaba Bay / Bayan,
Bunların Çünkü Şili Bayan Jessica GOMEZ Ben bana rune var sahte kredi ile aldatmaca 6 kez kurbanları oldu birkaç yıl için para kredi arıyorum, ben girişimi intihar yaptım. Ben ödemek için borç ve faturaları vardı çünkü. Bunu ben artık yaşam duygusuna sahip benim için bitti sanıyordum.
Ama neyse ki WIN GÜVEN Mortgage DAN Bay RONALD Faris birçok kişi tarafından yapılan tanıklık gördüm, bu yüzden benim borçlarını yerleşmek ve benim proje yürütmek için benim kredi elde etmek kendisiyle temas. Hayat yine gülümsedi basit ve çok kapsamlı bir gönül Kraliçe o WIN GÜVEN Mortgage DAN Bay RONALD Faris ile.
Eğer finansman ihtiyacınız varsa; para kredi ya da bu adam bunu gerçekleştirmek için yardımcı ve mali size destek olacaktır herhangi proje.
İletişim: dporterwintrustmortgage@outlook.com
Teşekkür ederim

 
At 11:36 PM, Anonymous Anonymous said...

WIN GÜVEN MORTGAGE
E-POSTA ADRESİ - [dporterwintrustmortgage@outlook.com]
MERKEZ ------ Southwell Park Road Camberley, Birleşik Krallık
-------------------------------------------------- ---
GÜVEN İPOTEK WIN hoş geldiniz
Biz dünyanın her yerinde bireylere krediler sunuyoruz.
Bizim kredi teklif kötü kredi ile insanlar için kullanılabilir
herhangi bir teminat koymadan kredi güvenceye alın.

Biz aralığından kredi vermek
1000 $ 'a 90.000.000 $. % 2 oranında bir faizle

Biz bireylere kredi çeşitli tip sunuyoruz ---

bireysel krediler
kredileri yeniden finanse
Yatırımcı kredileri
Oto Kredileri
Borç konsolidasyonu kredileri
İşletme Kredileri
Uluslararası Krediler


SAYGILARIMIZLA
RONALD FARIS
E-POSTA ADRESİ ----- [dporterwintrustmortgage@outlook.com]
WIN GÜVEN MORTGAGE

 
At 12:07 AM, Anonymous Anonymous said...

WIN GÜVEN MORTGAGE
E-POSTA ADRESİ - [dporterwintrustmortgage@outlook.com]
MERKEZ ------ Southwell Park Road Camberley, Birleşik Krallık

                 Eğer bir kredi ihtiyacınız var mı? Bir mali kriz içinde veya kendi işini kurmak için paraya ihtiyacı? Eğer borç yerleşmek ya da faturalarınızı ödemek ya da güzel bir iş başlatmak için bir kredi ihtiyacım var? Eğer düşük kredi puanı var ve bunu sert yerel bankalar ve diğer finans kurumları sermaye kredisi almak için buluyor? İşte Örgütü bir kredi almak için bir fırsattır. Biz şu amaçlar için bireylere kredi ve çok daha fazlasını sunar. Bireysel Kredi, İş Genişleme, İş Kurma, Eğitim, Borç Konsolidasyon, Sabit Para Krediler. Biz% 3 düşük faiz oranı ile kredi sunuyoruz. Bir kredi için başvuruda ve ben sizi temin etmek konusunda daha fazla bilgi için bugün bize biz 24 saat kredi teslimat hizmeti vermekteyiz. Mali atılım bizim arzumuzdur. Daha fazla bilgi için, e-posta yoluyla bize ulaşın: dporterwintrustmortgage@outlook.com

 
At 11:46 PM, Anonymous Anonymous said...

WIN GÜVEN MORTGAGE
E-POSTA ADRESİ - [dporterwintrustmortgage@outlook.com]
MERKEZ ------ Southwell Park Road Camberley, Birleşik Krallık
-------------------------------------------------- ---
GÜVEN İPOTEK WIN hoş geldiniz
Biz dünyanın her yerinde bireylere krediler sunuyoruz.
Bizim kredi teklif kötü kredi ile insanlar için kullanılabilir
herhangi bir teminat koymadan kredi güvenceye alın.

Biz aralığından kredi vermek
1000 $ 'a 90.000.000 $. % 2 oranında bir faizle

Biz bireylere kredi çeşitli tip sunuyoruz ---

Bireysel krediler
kredileri yeniden finanse
Yatırımcı kredileri
Oto Kredileri
Borç konsolidasyonu kredileri
İşletme Kredileri
Uluslararası Krediler


SAYGILARIMIZLA
RONALD FARIS
E-POSTA ADRESİ ----- [dporterwintrustmortgage@outlook.com]
WIN GÜVEN MORTGAGE

 
At 11:58 AM, Blogger Unknown said...

Hızlı ve ciddi kredi



Bir iş başlatmak için bir kredi ihtiyacın var? Sende mi
faturalarınızı ödemek için bir borca ihtiyacım var? Şu anda sunduğumuz
Eğitim, iş için kredi hazır, hazır, hazır
Tarım, kredi kişisel, Kiralık Oto, vs, eğer sen lüzum bir
kredi size gönderebilirsiniz böylece ilgi göstermek daha fazla
Ayrıntılar.
İletişim: berenice.dudieu@mail.ru

 
At 11:58 AM, Blogger Unknown said...

Hızlı ve ciddi kredi



Bir iş başlatmak için bir kredi ihtiyacın var? Sende mi
faturalarınızı ödemek için bir borca ihtiyacım var? Şu anda sunduğumuz
Eğitim, iş için kredi hazır, hazır, hazır
Tarım, kredi kişisel, Kiralık Oto, vs, eğer sen lüzum bir
kredi size gönderebilirsiniz böylece ilgi göstermek daha fazla
Ayrıntılar.
İletişim: berenice.dudieu@mail.ru

 
At 2:32 AM, Anonymous Anonymous said...

Daha fazla bilgi için e-posta ile bana geri alırım için: stone.b.f.ltd@gmail.com
Eğer kişisel kredi ihtiyacınız var mı?
Eğer faturalarınızı ödemek için bir kredi gerekiyor mu?
Tıbbi kredi ihtiyacınız var mı?
Eğer bir araba satın almak için kredi gerekiyor mu?
Eğer şirketler, işletmeler ve kuruluşlar için proje finansmanı ihtiyacı var mı?
Eğer tarımsal kalkınma kredisi ihtiyacınız var mı?
Eğer bir iş başlatmak için bir kredi gerekiyor mu?
Eğer konsolidasyon kredi ANABİLİM DALI ihtiyacınız var mı?
işinizi genişletir krediyi gerekiyor?
Eğer tarım aletleri kredi gerekiyor mu?

Cevabınız evet e-posta ile bize bugün ise, stone.b.f.ltd@gmail.com
Biz düşük faiz oranıyla size kredi verebilir.

Bizim ana hizmet önemli arazi geliştirme şirketleri, işletmeler ve kuruluşlar için uluslararası proje finansmanı sağlanması olduğunu eğlence, turizm, eğlence ve inşaat sektörlerinde finansman projeleri.

Daha fazla bilgi için e-posta ile bana geri alırım için: stone.b.f.ltd@gmail.com

 
At 8:50 AM, Blogger Unknown said...

Merhaba, ben Bayan Joyce, yaşam süresi fırsat kredi veren özel bir kredi borç veren duyuyorum. acilen borçlarını ödemek ya da işinizi geliştirmek için bir kredi ihtiyacı bir kredi gerekiyor mu? Sen Bankalar ve diğer mali kurumlar tarafından reddedilmiş? Bir konsolidasyon kredi veya ipotek gerekiyor? Daha fazla bilgi için arayan tüm mali sorunları geçmişte yapmak için buradayız çünkü. Biz kötü bir kredi var ya da para ihtiyacı% 2 oranında iş yatırım, faturaları ödemek için mali yardım ihtiyacı olan bireyler, para kazandırıyor. Biz güvenilir ve yararlanıcı yardımda ve kredi sunmak için istekli olacağını sizi bilgilendirmek için bu orta kullanmak istiyorum. joycemeyerloanfirm@gmail.com: Yani e-posta ile bize bugün

 
At 3:23 AM, Blogger Unknown said...

Eğer bir yatırım ve bireysel krediler arıyorsunuz? Burada sizin kredi çözümleri için doğru yerde çünkü sen artık arama! Global Finance Limited düşük ve uygun faiz oranı şirketler ve bireyler kredi vermek yoluyla, e-posta yoluyla bize ulaşın: (mariajorgeglobalfinance@gmail.com)

UYGULAMA VERİLERİ

1) Tam adı:
2) Ülke:
3) Adres:
4) Devlet:
5) Cinsiyet:
6) Medeni Hali:
7) Meslek:
8) Telefon Numarası:
iş yerinde 9) Geçerli konum:
10) Aylık gelir:
11) Kredi miktarı gerekli:
12) Kredi süresi:
Kredinin 13) Amaç:
14) Din:
15) Daha önce başvurdunuz mu:
Doğum 16) Tarih:
Teşekkürler,

 
At 2:04 AM, Blogger Unknown said...

İyi günler.

Hayatımda gerçekleşen bu büyük ifadesini saklayamam, bunu biliyorum ve bunun yanı sıra bir partaker olmak herkesi seveceksiniz. Ben MR duyuyorum. adıyla YARGIÇ SMITH, ben, Teksas Amerika Birleşik Devlet yaşıyor. Ben MR teşekkür etmek istiyorum. ailem hayat üzerine yaptığı iyilik için FRANCIS JOHNSON.

Ben internet ve yeryüzünde böyle güzel borç hala burada olduğunu bilmiyordum. Ben beslenme ve kiralık para azalıyor gibi sadece bazı Aylar Geri, 100 $, 000, 00 bir kredi arayışında oldu. Ben 6800 $ Dolar kandırdı ve ben yine böyle iş kendimi dahil etmek değil karar verdi ama benim kredi firmaya bana tanıttı nedeniyle benim görünüm ve zımbırtı Arkadaşıma.

Ve ben bugün olduğum ben artık herhangi bir kredi anlaşması ilgi değilim söyledim ama o hala o beni tavsiye edecek güzel bir borç olduğunu söyledi ve ben bir deneme yaptı ve ben şanslı en minnettarım, ben verildi MR tarafından yönetilen bu büyük Company (FRANCIS JOHNSON COPORATIVE kREDİ FİRMA) tarafından $ 100,000.00usd bir kredi miktarı,. FRANCIS JOHNSON bir gerçek veya yasal kredi kuruluşu veya finansal desteğe ihtiyacı varsa ve güvenilir ve ben aracılığıyla onunla temasa bildirecektir fonların zamanında geri ödeme kapasitesine sahip güvenilen olabilir: (CORPORATIVELOANCOMPANY @ GMAIL'DEN. COM) Ve internette dolandırıcılık arınmış olacaktır.

MR tüm teşekkürler. FRANCIS JOHNSON Sen yoksulluktan beni ve ailemi kaldırmak biridir. Ben bu yapıyorum nedeni ben MR söz olmasıdır. Ben gerçekten benim kredi var ise, ben onun şirketi reklamını ve onun şirket müşterileri getirecek FRANCIS JOHNSON yaptığı şirket. Aradığınız edilmiştir Kredi için (CORPORATIVELOANCOMPANY@GMAIL.COM~~pobj) üzerinden ona başvurun.

ve Tanrı korusun teşekkür ederiz

 
At 8:17 AM, Blogger Francesca said...

Herkese merhaba,

Benim adım UK Londra Liverpool yaşamak ve mutlu bir kadın bugünden Bayan Garson Morison nedir? ve ben bizim zavallı durumdan ailemi kurtarmak herhangi bir borç veren, ben tüm sayesinde Bay Alexander Grant gitmek borç veren kredi arıyor bana ve aileme bana mutluluk verdi herhangi bir kişi sevk edecektir o benim kendi söyledim, ben Ben 2kids ile tek bir anne olduğum gibi tüm hayatımı başlamak 300,000.00 euro kredi ihtiyacı, ben euro of300,000.00 bir kredi ile bana yardım bu dürüst ve ALLAH korkan adam kredi borç veren bir araya geldi, o ALLAH korkan adam , sen kredi ihtiyacı vardır ve krediyi geri ödemek eğer e-posta yoluyla onunla temasa geçiniz ... (acgbusinesscompany@gmail.com)

ŞİRKET ADI: ACG İŞ FİNANSAL ŞİRKET
LENDER ADI: Alexander Grant

Bayan Garson Morison

 
At 8:52 PM, Blogger Unknown said...

Iyi günler !!!

Eğer mali yardıma ihtiyacınız mı? Kredilerin her türlü için hemen başvurun
ve acilen para almak!

$ 5,000.00 dolar $ 5,000,000.00 değişen * Randevular kredi miktarı
* Faiz oranı 3% olan
* Geri ödeme 1 ile 20 yıl arasında seçim.
* Aylık ve yıllık ödeme planı arasında seçim yapın.
* Şartlar ve kredi esneklik şartları. Tüm bu planlar ve daha e-posta
yoluyla şimdi lütfen bize ulaşın: creditsolutioncompany@gmail.com

içtenlikle
yönetim

 
At 3:40 AM, Blogger Chloe Morrison said...

YIL KREDİ TEKLİF SONU .. YIL KREDİ TEKLİF SONU ..
Ben da eski borçların dönemdir karlı Bir iş kurmak isteyen ettik ödemek isteyen Firmalara borç Chloe Morrison ya Birey, bir kredi borç veren duyuyorum. Biz hiç aklınıza gelebilecek Krediler onu türlü sağlamak, biz% 2 kredi interest oranları ile, hem Özel hem de devlet kredileri Için Vardır.
BIZIM sıcak e-posta adresi ile şimdi Bize Ulaşın: (Chloemorrisloanfirm@gmail.com) Sizin mutluluğunuz Bizim husustur.
(CHLOEMORRISLOANFIRM)

 
At 2:51 PM, Blogger Unknown said...

Eğer ödenmemiş faturaları var mı? Eğer temizlemek istediğiniz borç var mı? Sen
mali aşağı ve bir iş kurmak gerekiyor mu? banka vardır
Kötü kredi sonucunda sizi geri çevirdi? olarak artık endişe
Finansal Gelişme Hizmetler düşük size bir kredi vermek için istekli olduğunu
Bizim kredi teklif ilgilenen ve isteyen rate.If ilgi
bir kredi için uygulanacak, bu iletiyi yanıtlayarak bize bugün yapmak veya
mrsmartinaloanfirm221@outlook.com: sadece aracılığıyla bize e-posta gönderin

 
At 11:14 PM, Blogger Richard Anderson said...

Isletme için acil bir krediye mi ihtiyaciniz var ?, borç departmaniniza, mobil kredinize ve ögrenci kredinize ve çok daha fazlasina ucuza uygun bir faiz oraniyla kredi puani ödemek.
Iletisim E-posta: finovafinancial.credit@gmail.com

 
At 11:14 PM, Blogger Richard Anderson said...

Isletme için acil bir krediye mi ihtiyaciniz var ?, borç departmaniniza, mobil kredinize ve ögrenci kredinize ve çok daha fazlasina ucuza uygun bir faiz oraniyla kredi puani ödemek.
Iletisim E-posta: finovafinancial.credit@gmail.com

 
At 11:14 AM, Blogger Unknown said...

Merhaba,
Bankalar bir kredi elde etmek için size dönüyor,
Şirketim size yardımcı olması için endişelenmeyin.
Her çeşit krediler
Minimum 10,000,00 TL'den 20 milyon TL'ye
Şimdi kredi başvurusunda bulunun.
Iletişim e-posta bağlantısı: kesteronlineservice@gmail.com

Saygılarımızla.
Şirket

 
At 8:27 AM, Blogger waranfinancialservice@gmail.com said...

Merhaba,
Borçlarınızı temizlemek için acilen kredi almanız gerekiyor mu yoksa bankalar ve diğer finansal kurumlar tarafından reddedildi mi? İşletmenizi geliştirmek için bir krediniz mi var? Konsolidasyon veya ipotek kredisine mi ihtiyacınız var? Şimdi ara ve biz son mali problemler için buradayız.

Bu Amenista Waran kredi şirketleri. Azami $ 5000.00 USD $ 100.000.000.00 dolar.% 2'lik dağılım aralığı, uygun bir faiz oranı ile ilgilenen kişilere kredi sağlıyor.

Kredilerimizin azami güvenliği ilk öncelik olarak sigortalanır.
Yatırımcıların İHTİYACI var.

Lütfen e-posta yoluyla bizimle iletişime geçin:
waranfinancialservice@gmail.com

içtenlikle
Amenista Waran
Dünyanıza bir yol.

 
At 3:15 PM, Blogger islamicloantreasure said...

Dikkat, dikkat, dikkat !!
Allah'a güveniyoruz
Bir krediye ihtiyacınız varsa
Müslüman topluluğuna hoşgeldiniz (islamî kredi hazinesi)
Genel halkın talep ettiği fonların ve finansal kaynakların yüksek taleplerini karşılamak için güvence altına alınmış ve güvence altına alınmış her türlü krediyi sunuyoruz. Aşağıdaki kredinin% 2 faiz oranı ile 20 yıllık bir geri ödeme periyodu aşamaz.

Herhangi bir nedenden ötürü bir kredi veya finansmana ihtiyacınız mı var? Örneğin:

> Kişisel Krediler, İş Geliştirme,
> Iş, eğitim,
> Borç Konsolidasyonu,
> Mali yardım
Sağlık kredisi e.t.c.

Bugün e-posta ile bize ulaşın: islamicloantreasure@gmail.com

 
At 8:05 AM, Blogger Dr Purva Pius said...

Hello Everybody,
My name is Mrs Sharon Sim. I live in Singapore and i am a happy woman today? and i told my self that any lender that rescue my family from our poor situation, i will refer any person that is looking for loan to him, he gave me happiness to me and my family, i was in need of a loan of S$250,000.00 to start my life all over as i am a single mother with 3 kids I met this honest and GOD fearing man loan lender that help me with a loan of S$250,000.00 SG. Dollar, he is a GOD fearing man, if you are in need of loan and you will pay back the loan please contact him tell him that is Mrs Sharon, that refer you to him. contact Dr Purva Pius,via email:(urgentloan22@gmail.com) Thank you.

BORROWERS APPLICATION DETAILS


1. Name Of Applicant in Full:……..
2. Telephone Numbers:……….
3. Address and Location:…….
4. Amount in request………..
5. Repayment Period:………..
6. Purpose Of Loan………….
7. country…………………
8. phone…………………..
9. occupation………………
10.age/sex…………………
11.Monthly Income…………..
12.Email……………..

Regards.
Managements
Email Kindly Contact: urgentloan22@gmail.com

 
At 11:22 PM, Blogger ozkan bektas said...

BUGÜN UYGULAYIN VE KREDİNİNİZİ VARINIZ.
Umutsuzca bir krediye ihtiyacın var mı? Bize samuelgrantfirm@gmail.com adresini e-posta ile gönderin. Bankanızın veya herhangi bir Finansal Firmanın kredisinden muaf tutuldunuz mu? Mali yardıma mı ihtiyacınız var? Faturalarınızı ödemek veya bir ev satın almak için bir krediye ihtiyacınız var mı, yoksa borcunuzu konsolide etmeniz ve borcunuzun serbest kalması için mi gerekiyor? Kendi işiniz olsun ister misiniz? Finansal Krediler Yardımı'na mı ihtiyacınız var? İstediğiniz loan.email için bugün bize ulaşın samuelgrantfirm@gmail.com.

Ad: samuel grant
Şirket Adı: samuel grant firm
E-posta: samuelgrantfirm@gmail.com

 
At 9:27 AM, Blogger waranfinancialservice@gmail.com said...

Merhaba,
Borçlarınızı temizlemek için acilen kredi almanız gerekiyor mu yoksa bankalar ve diğer finansal kurumlar tarafından reddedildi mi? İşletmenizi geliştirmek için bir krediniz mi var? Konsolidasyon veya ipotek kredisine mi ihtiyacınız var? Şimdi ara ve biz son mali problemler için buradayız.

Bu Amenista Waran kredi şirketleri. Azami $ 5000.00 USD $ 100.000.000.00 dolar.% 2'lik dağılım aralığı, uygun bir faiz oranı ile ilgilenen kişilere kredi sağlıyor.

Kredilerimizin azami güvenliği ilk öncelik olarak sigortalanır.
Yatırımcıların İHTİYACI var.

Lütfen e-posta yoluyla bizimle iletişime geçin:
Waranfinancialservice@gmail.com

içtenlikle
Amenista Waran
Dünyanıza bir yol.

 
At 5:29 PM, Blogger ozkan bektas said...

Mali yardıma mı ihtiyacınız var? Hemen her çeşit kredi başvurusunda bulunun
Ve acilen paranı al!

Bize e-posta: (muratacarfinancialservice@gmail.com)

5,000,000 dolardan 5,000,000,00 dolara * Randevu kredisinin tutarı
* Faiz oranı% 2
* 1 ila 20 yıl arasında geri ödeme seçeneği.
* Aylık ve yıllık ödeme planı arasında seçim yapın.
* Kredi esneklik şart ve koşulları.
Bugün mali yardım için bize e-posta gönder: (muratacarfinancialservice@gmail.com)

içtenlikle
Yönetim

 
At 8:32 AM, Blogger Robert Smoak said...

Eger temas sonra ucuz 3% olarak için dr steven borçlarini ve kredi is için, Noel kredileri, bireysel kredi, ögrenci kredisi vb ödemek için acil kredi gerekiyor mu E-posta: richardalicia2@gmail.com

 
At 9:20 PM, Blogger Unknown said...

Işiniz için kredi almanız gerekiyor, Tıp kredisi, öğrenci kredisi, borç kredisi? Ödemek zorunda olduğun bazı faturalar var mıydı? Daha sonra bu okunaklı kredi şirketine şu adresten ulaşın: creditkredi@gmail.com

 
At 9:22 PM, Blogger Unknown said...

Işiniz için kredi almanız gerekiyor, Tıp kredisi, öğrenci kredisi, borç kredisi? Ödemek zorunda olduğun bazı faturalar var mıydı? Daha sonra bu okunaklı kredi şirketine şu adresten ulaşın: creditkredi@gmail.com

 
At 4:13 AM, Anonymous Anonymous said...

Batıdan bana borç para verdiklerinden ötürü teşekkür etmek istiyorum, bir arkadaşımın apexloans'tan nasıl bir kredi aldığına dair bir tanık buldum ve bir kredi başvurusu yaptım ve borcumu aldım. Bugün acil bir krediye ihtiyacınız varsa, internet dolandırıcılığının bugün yasal kredilere e-posta yoluyla başvurmasını önleyin; apexloans@yahoo.com

 
At 7:52 AM, Blogger mrwilliam said...

% 3 FAİZ ORANINDA OLAN HANİ BOYUNCA TEKLİF ŞİMDİ UYGULAYIN

Merhaba, En güvenilir ve güvenilir şirketten birine ihtiyacınız var mı?
dünyada? Evet ise şimdi bize ulaşın, çünkü herkese kredi öneriyoruz.
Arayanların kategorileri şirketler olsun ya da personel kullanımı için. Teklif ediyoruz
% 3 faiz oranı ile kredi, Bize e-posta yoluyla ulaşın:
homeloan1011@gmail.com

(1) Tam Adı
(2) Tam Adres
(3) Ülke
(4) Yaş
(5) Meslek
(6) Telefon numarasını söyle
(7) Seks:
(8) Kredi İhtiyaç duyulan miktar:
(9) Kredi Süresi

Bize e-posta gönder: homeloan1011@gmail.com

 
At 7:53 AM, Blogger mrwilliam said...

Krediye% 3 faiz oranıyla ihtiyaç duyan herkese kredi sunuyoruz

İhtiyacınız olan kime, aradığınız iş fırsatı için tekrar dünya çapında sunduğumuz acil bir krediye ihtiyacınız var mı? Şimdi bize e-posta: qmank011@gmail.com

KREDİ BAŞVURU FORMU
1) Tam Adı:
2) Cinsiyet:
3) Gerekli Kredi Miktarı :.
4) Kredi Süresi:
5) Ülke:
6) Ev Adresi:
7) Cep Numarası:
8) Aylık Gelir:
9) Meslek:
) Siz burada bizim için ne yaptınız.

Saygılarımla.

 
At 3:47 PM, Blogger paul said...


Kredi vereceğim, bir krediye ihtiyacınız varsa benimle iletişime geçin.
Şehrin büyük bir para ödünç firmasıyım ve babamdan bir telefon geldi ve insanlara para çekmedikleri için acı çektiğini söyledim, zenginim ve size kredi konusunda, finansmana ihtiyaç duyan herkese yardımcı olmaya hazırım. Yardım benimle iletişime geçmeli, sana kişisel bir kredi vereceğim, benim e-postamla bağlantı kurun cc;o

 
At 5:59 PM, Anonymous Anonymous said...

Hola,
Somos organización cristiana formada para ayudar a la gente en necesidades de ayuda, tal como ayuda financiera. Así que si usted está pasando por dificultades financieras o está en cualquier lío financiero, y necesita fondos para iniciar su propio negocio, o necesita préstamo a Liquidar su deuda o pagar sus cuentas, iniciar un buen negocio, o usted está teniendo dificultades para obtener préstamos de capital de los bancos locales, póngase en contacto con nosotros a través de correo electrónico frankie_privateloans@outlook.com para la Biblia dice: "Lucas 11:10 Todo el que pida Recibe, el que busca encuentra, y al que llama, la puerta se abrirá ". Así que no dejes pasar esta oportunidad porque Jesús es el mismo ayer, hoy y por siempre. Por favor, éstos son para personas serias y temerosas de Dios solamente.

Por favor llene el siguiente formulario de solicitud completamente para que podamos abrir un perfil de procesamiento de préstamos para usted en mi empresa, si está interesado en obtener un préstamo de nosotros

PRIMERA INFORMACIÓN NECESARIA

Nombre completo:........
Número de teléfono personal: .....
País:.......
Dirección:....
Estado:.........
Años:.........
Género:..........
¿Ha solicitado un préstamo antes ?: ...
Estado civil:.....
Cantidad del préstamo necesaria: .........
Duración del préstamo: ....
Ocupación:.........
Ingreso mensual:.......

¡¡¡Gracias por su tiempo y comprensión!!!
Todas las respuestas por correo electrónico: {frankie_privateloans@outlook.com}

 
At 1:53 AM, Blogger Eco Teck said...

Merhaba sevgili değerli müşterilerimiz,

Eco Teck Company Plc'e hoş geldiniz, faturalarınızı ödemek, projeye finansman veya yatırım yapmak için bir kredi mi arıyorsunuz? Bankalar ve diğer finansal kuruluşlar için kapatılan uluslararası bir kredi şirketleri ve bireyler yayınlıyoruz, çünkü bugün bize başvurduğunuzdan endişe etmiyoruz ve şimdi siparişinizde başvurduğunuz anda kredinizi hızlı ve kolay bir şekilde alıyorsunuz.

Her türlü krediyi şimdi iş Kredileri ve daha fazlasını sunuyoruz: Kredi ile çok ilgileniyorsanız
Teklif, aşağıdaki e-posta kimliğiyle bize ulaşın:
E-posta: ecoteckcompanyplc@gmail.com

 
At 6:16 PM, Blogger MRS LINDA said...

Herhangi bir krediye ihtiyacın var mı?
Borcu konsolide etmek için acil kredi mi gerekiyor?
Faturaları ödemek için araba, iş veya kredi ister misiniz?
Bugün bize ulaşın ve daha iyi bir hayat için yeni yılda ihtiyacınız olan krediyi elde edin.
İletişim E-posta: mrslindarobertloanfirm@gmail.com

BORÇ DETAYLARI
Adı:
Adres:
Telefon numarası:
Tutar:
Süre:
Yaş:
Seks:

MRS LİNDA ROBOT KREDİ FİRMA

E-posta: mrslindarobertloanfirm@gmail.com

https://mrslindarobortloanfirm.yolasite.com/

 
At 2:18 AM, Blogger Unknown said...

Acilen krediye ihtiyacınız mı, her çeşit% 2 kredi sunuyoruz

1. ticari krediler
2. gayrimenkul kredileri
3. konut kredileri
4. kişisel krediler
5. öğrenci kredileri
6: borç kredisi

E-posta ile daha fazla bilgi için şu adresten bize ulaşın: creditkredi@gmail.com

 
At 2:30 AM, Blogger Unknown said...

Merhaba!!!

Mali yardıma mı ihtiyacınız var?

* $1000 - $10,000,000 aralığında
* 3% faiz oranı
* Uygun fiyatlı kredi geri ödeme planları

Her türlü krediyi şu adresten e-postayla almak için lütfen bizimle iletişime geçin: universalfunds1@hotmail.com

İçtenlikle
Selamlar.

 
At 10:01 PM, Anonymous Anonymous said...

Merhaba,

Hastalarımız için böbrek satın almak için bir kez daha buradayız ve onları kurtarmak için bir böbrek bağışlamak isteyen herkese iyi miktarda para ödemeyi kabul ettiler ve böylece bağışta bulunmak istiyorsanız veya bir Hayat kurtarmak istiyorsanız, lütfen aşağıda e-posta ile bize yazın.

Bu sizin için zengin olmanız için bir fırsattır, biz temin ederim ve bizimle% 100 güvenli bir şekilde sizinle güvence altına alıyoruz, herşey yoluna giden böbrek bağışçılarına göre yapılmalıdır.
Artık boşa harcamayın, lütfen irruaspecialisthospital20@gmail.com adresine bize yazınız.

Irrua Uzman Eğitim Hastanesi.

 
At 11:22 PM, Blogger ardan said...


We Facilitate Bank instruments SBLC for Lease and Purchase. Whether you are a new startup, medium or large establishment that needs a financial solution to fund/get your project off the ground or business looking for extra capital to expand your operation,our company renders credible and trusted bank guarantee provider who are willing to fund and give financing solutions that suits your specific business needs.

We help you secure and issue sblc and bank guarantee for your trade, projects and investment from top AA rated world Banks like HSBC, Barclays, Dutch Ing Bank, Llyods e.t.c because that’s the best and safest strategy for our clients.e.t.c

DESCRIPTION OF INSTRUMENTS

1. Instrument: Funds backed Bank Guarantee(BG) ICC-600

2. Currency : USD/EURO

3. Age of Issue: Fresh Cut

4. Term: One year and One day

5. Contract Amount: United State Dollars/Euros (Buyers Face Value)

6. Price : Buy:32%+1, Lease: 4%+2

7. Subsequent tranches: To be mutually agreed between both parties

8. Issuing Bank: Top RATED world banks like HSBC, Barclays, ING Dutch Bank, Llyods e.t.c

9. Delivery Term: Pre advise MT199 or MT799 first. Followed By SWIFT MT760

10. Payment Term: MT799 & Settlement via MT103

11. Hard Copy: By Bank Bonded Courier


Interested Agents,Brokers, Investors and Individual proposing international project funding should contact us for directives.We will be glad to share our working procedures with you upon request.



Name: Muhammed Emir Harun

Contact Mail :info.financewizardltd@gmail.com

 
At 12:40 AM, Blogger Credit Financier Home said...

ünaydın Sevgili kardeşlerim İslam, biz are güvenilir mali şirket, saygın, meşru ve akredite kredi şirketi. Biz Müslümanlar için borç para ve % 3 faiz oranıyla mali yardıma muhtaç insanlara layık güveniyorum. Kötü kredi veya faturaları ödemek için paraya ihtiyacı olan var mı? ya da bir iş kredi ihtiyacı? Kredi sunmak için memnuniyet duyarız gibi yararlanıcı güvenilir yardımcı bilgilendirmek için bu orta götürmeme izin ver.Yazınız ile bilgi aşağıda. Yanıt sonra bir kredi başvuru formu doldurmak için gönderilir. (Orada hiçbir kredi kontrolü, % 100 Garantili!) Umarım bana hizmet etmek izin verir. İçtenlikle.

İletişim Adresi:
WhatsApp: +15184181390
E-posta adresi:
creditfinancierhome@gmail.com

 
At 1:25 AM, Blogger Unknown said...

Bir Krediye İhtiyacınız Var mı? Bugün Size Yardım Edebiliriz!

Kişisel krediler Araba kredileri konut kredileri Öğrenci kredileri (3.000 - $ 550.000 arası) İşletme kredileri ($ 5000 - $ 100 milyon) yıllık faiz oranı% 2'dir.

Her tür krediyi sunuyoruz Kredi teklifi @% 2 oranında daha fazla bilgi için bizimle iletişime geçin ve maddi sorununuzu çözeceğiz. bize e-posta ile ulaşın: hloanfunds@gmail.com

İnanılmazdım 100.000 $ 'lık bir kredime sahibim Mutluyum, ödünç verdiklerimle bana yardım eden bir kredi verenden bir kredi aldım, farklı hizmeti denedim, ancak bu hizmetten bir kredi alamadım. bazıları çok fazla belge doldurmamı isteyecek ve günün sonunda iyi bitmeyecek. ama HOWARD KREDİ FONLARIMIZ ile görüştükten sonra mutluyum, yeni bir kredi şöhreti, 100 bin dolar borcumu alabildim, şimdi işler iyi gidiyor ve hepinizin bu bilgiyi bugün hızlı ve 100'den beri bildirmek istiyorum. % dürüst. şimdi şirketten aldığım krediyi geri ödüyorum (HOWARD KREDİ FONLARI) onlarla iletişime geçin ve zamanınızı bu kredi ödünçcisi ile zaman kaybetmeyin E-posta: hloanfunds@gmail.com

 
At 12:40 PM, Blogger Samuel Stephen said...

Merhaba.

Böbrekinizi para karşılığında satın almak veya satmak ister misiniz? Spimal Hastanesi acilen O $ ve B $ 'ya ve 500.000 $' lık bir orana ihtiyaç duyuyor. Kimse bağış veya satmak istiyorsa lütfen bize ulaşın: samuelstephen1009@gmail.com


Orijinal Donörler Gerekiyor

Yanıtlarınızı bekliyor

Saygılarımla

 
At 4:32 PM, Blogger Unknown said...

Herhangi bir finansal problemin var mi? Hayatinizda yeni seyler baslatmak için hizli bir krediye ihtiyaciniz var mi? Eger öyleyse, kredi basvurusu hakkinda daha fazla ayrinti için bizimle iletisime geçin. sadece bu e-postada bize ulasin ===> tiffanyperioloancompany@gmail.com

 
At 12:10 AM, Blogger Dr Purva Pius said...

GENUINE LOAN WITH LOW INTEREST RATE APPLY
Do you need finance to start up your own business or expand your business, Do you need funds to pay off your debt? We give out loan to interested individuals and company's who are seeking loan with good faith. Are you seriously in need of an urgent loan contact us.Email: (urgentloan22@gmail.com)

BORROWERS DATA FORM
1)YOUR NAME:_______________
2)YOUR COUNTRY:____________
3)YOUR OCCUPATION:_________
4)YOUR MARITAL STATUS:_____
5)PHONE NUMBER:____________
6)MONTHLY INCOME:__________
7)ADDRESS:_________________
8)PURPOSE:_________________
9)LOAN REQUEST:____________
10)LOAN DURATION:__________
11)CITY/ZIP CODE:__________
12)HAVE YOU APPLIED FOR LOAN BEFORE?

E-mail: (urgentloan22@gmail.com)

 
At 3:53 PM, Anonymous Anonymous said...

İyi günler, Josef Lewis, bireylere, şirketlere ve devlet kuruluşlarına% 2'lik düşük bir faiz oranıyla kredi veren bir özel borç veren. Ödeme yapmak için ödeme yapan bir sürü aile ve mali yükümlülüklerini yerine getiremeyen başkaları olduğunu biliyoruz ve bu nedenle mali restorasyon için buradayız.

İş Planlama, Ticari ve Geliştirme Finansmanı, Gayrimenkuller ve Konut Kredileri, Borç Konsolidasyon Kredileri, İşletme Kredileri, Özel Krediler, Ev Refinansmanı, Otel Kredileri, Öğrenci Kredileri vb. Gibi geniş bir yelpazede finansal hizmetler sunuyoruz. Bir kredi ile ilgilenen ve dolandırıcılıktan uzak olması halinde ..

Email: progresiveloan@yahoo.com
Metin / Çağrı: +1 (603) 786-7565 teşekkürler


 
At 4:37 AM, Blogger Unknown said...

Benim adım Gloria Salam. Katar'da yaşıyorum ve bugün çok mutlu bir kadınım? Kendime ve ailemin hayatını değiştirebilecek herhangi bir ipotek veren borç verenin kendilerine ipotek aramak isteyen herkese başvurduğunu söyledim. Bana ve ailemin mutluluğunu verdi, bir ipotek ihtiyacım vardı 5000,000 dolar. 3 çocuklu bir dul olarak hayatım, 5000,000 dolarlık bir mortgage ile bana yardımcı olan bu dürüst ve Tanrıça mortgage şirketine atıfta bulunuyorlar, gerçekte ALLAH, itibarlı bir borç verme şirketi olan insanlar için korkuyorlar. Ödenen faturaları almak için bir krediye ihtiyacınız varsa ya da borca giriyorsanız ve ciddi bir şekilde faturaları ödemek istiyorsanız, bugün bizimle iletişime geçin: armani_investors2009@hotmail.com whatsapp contact: +14408748161

 
At 4:38 AM, Blogger Unknown said...

Geçtiğimiz hafta ipotekimi onlardan aldığım için çok mutluyum. Bir ipoteğe ihtiyacınız varsa ve ipoteği ödemenizden% 100 emin iseniz lütfen bunları arayınız ve lütfen onlara Sayın Salam'ın kendilerine hitap ettiğini söyleyin. E_mail ile iletişim kurun: armani_investors2009@hotmail.com veya whatsapp iletişim: +14408748161

 
At 3:09 PM, Blogger bobrek said...

Dikkat: Eğer bugün bir böbrek donörü olmaya hazır olduğunu biliyorsanız (tüm seyahat masrafları için 450.000 dolarlık ödeme), acilen 10 böbrek vericisine ihtiyaç duyduğumuz için böbreğinizi hastanemize acil olarak verin.
Sadece sağlıklı% 100 uygun kişi.
İsteğinizi doktora yazınız: carolbobrekhastanesi@gmail.com hemen sizinle iletişime geçeceksiniz
Not: Ameliyat ve sadece sağlıklı kişiler için seyahat etmeye hazır olmalısınız.

Dr Robson.
carolbobrekhastanesi@gmail.com

 
At 8:29 AM, Blogger blogger said...

Hayatım boyunca, Dr.Agbazara'nın yaptığı gibi çok hızlı çalışan hiçbir şeyi görmedim. Ben New Jersey'den geliyorum ve ismim Dr.Agbazara ile temasa geçtikten sonra Nicole'um. Her madalyonun iki yüzü olduğunu söyleyerek inanmaya başladım. Sevgilim beni terk edince, bana bir daha gelmemek için yemin etti ama Tanrı'ya şükürler olsun ki Dr.Agbazara'nın yardımıyla sevgilim 48 saat içinde bana geri döndü ve ben de diğer insanlarla iletişim kurmak için kalbi kırmak istiyorum. Agbazara aşağıdaki e-posta yoluyla aşağıda detayları aracılığıyla ( agbazara@gmail.com ) veya Whatsapp üzerinden: (+2348104102662) o zaman Dr.Agbazara'nın harikalarını görebilirsiniz.

 
At 9:17 AM, Blogger Yılmaz Özgür said...

Merhaba,
Ben şu an İstanbul şehrinde yaşayan Özgür Yılmaz'ım. Ben sadece 2 çocuk ile şu anda bir dul ve Nisan 2016 mali bir durumda sıkışmış ve Collinslenderscompany tarafından 18000TL tarafından dolandırıldıktan sonra faturalarım yeniden ödeme ve ödeme gerekiyordu. Hem özel hem de kurumsal olarak çeşitli kredi şirketlerinden borçlanmayı denedim, ancak asla başarıya ulaşamadım ve çoğu banka kredimi reddetti. Ama Tanrı'nın sahip olacağı gibi, Tanrı'nın kalbi, bana 120.000 Euro'luk bir borç veren özel bir borç veren borç verenin ardından bir adamla tanıştım ve bugün bir işletme sahibiyim ve çocuklarım şu anda iyi çalışıyor, eğer herhangi biriyle iletişime geçmeniz gerekiyorsa Sadece% 3 faiz oranı ve daha iyi geri ödeme planları ve programı ile kredi kontrolü olmayan firma, lütfen Greg Dunne (plutocreditfinancier@gmail.com) ile iletişime geçin. Bunu yapmıyorum ama şu an çok mutluyum ve insanlara onun hakkında daha fazla bilgi vermeye karar verdim ve ayrıca Tanrı'nın onu daha fazla kutsamasını istiyorum. Şirket e-postası aracılığıyla ona ulaşabilirsiniz. plutocreditfinancier@gmail.com

 
At 9:17 AM, Blogger Yılmaz Özgür said...

Merhaba,
Ben şu an İstanbul şehrinde yaşayan Özgür Yılmaz'ım. Ben sadece 2 çocuk ile şu anda bir dul ve Nisan 2016 mali bir durumda sıkışmış ve Collinslenderscompany tarafından 18000TL tarafından dolandırıldıktan sonra faturalarım yeniden ödeme ve ödeme gerekiyordu. Hem özel hem de kurumsal olarak çeşitli kredi şirketlerinden borçlanmayı denedim, ancak asla başarıya ulaşamadım ve çoğu banka kredimi reddetti. Ama Tanrı'nın sahip olacağı gibi, Tanrı'nın kalbi, bana 120.000 Euro'luk bir borç veren özel bir borç veren borç verenin ardından bir adamla tanıştım ve bugün bir işletme sahibiyim ve çocuklarım şu anda iyi çalışıyor, eğer herhangi biriyle iletişime geçmeniz gerekiyorsa Sadece% 3 faiz oranı ve daha iyi geri ödeme planları ve programı ile kredi kontrolü olmayan firma, lütfen Greg Dunne (plutocreditfinancier@gmail.com) ile iletişime geçin. Bunu yapmıyorum ama şu an çok mutluyum ve insanlara onun hakkında daha fazla bilgi vermeye karar verdim ve ayrıca Tanrı'nın onu daha fazla kutsamasını istiyorum. Şirket e-postası aracılığıyla ona ulaşabilirsiniz. plutocreditfinancier@gmail.com

 
At 9:17 AM, Blogger Yılmaz Özgür said...

Merhaba,
Ben şu an İstanbul şehrinde yaşayan Özgür Yılmaz'ım. Ben sadece 2 çocuk ile şu anda bir dul ve Nisan 2016 mali bir durumda sıkışmış ve Collinslenderscompany tarafından 18000TL tarafından dolandırıldıktan sonra faturalarım yeniden ödeme ve ödeme gerekiyordu. Hem özel hem de kurumsal olarak çeşitli kredi şirketlerinden borçlanmayı denedim, ancak asla başarıya ulaşamadım ve çoğu banka kredimi reddetti. Ama Tanrı'nın sahip olacağı gibi, Tanrı'nın kalbi, bana 120.000 Euro'luk bir borç veren özel bir borç veren borç verenin ardından bir adamla tanıştım ve bugün bir işletme sahibiyim ve çocuklarım şu anda iyi çalışıyor, eğer herhangi biriyle iletişime geçmeniz gerekiyorsa Sadece% 3 faiz oranı ve daha iyi geri ödeme planları ve programı ile kredi kontrolü olmayan firma, lütfen Greg Dunne (plutocreditfinancier@gmail.com) ile iletişime geçin. Bunu yapmıyorum ama şu an çok mutluyum ve insanlara onun hakkında daha fazla bilgi vermeye karar verdim ve ayrıca Tanrı'nın onu daha fazla kutsamasını istiyorum. Şirket e-postası aracılığıyla ona ulaşabilirsiniz. plutocreditfinancier@gmail.com

 
At 11:35 AM, Blogger Timothy Kober said...

Merhaba beyefendi / hanımefendi,
İşe başlamak için acil bir krediye ihtiyacınız var mı, yoksa yeniden finanse edilmek için bir krediye ihtiyacınız var, Borcunu ödemek için bir krediye ihtiyacınız var mı? Bir araba ya da ev satın almak için bir krediye mi ihtiyacınız var? Evet, daha fazla endişe etmeyecek olursak, kredi kontrolü olmadan her türlü krediyi uygun bir faiz oranıyla sunuyoruz! E-posta ile bugün bize ulaşın.

Email: plutocreditfinancier@gmail.com
Whatsapp: +1 (518) 5465079

 
At 9:56 AM, Anonymous Anonymous said...

Westlake Financial Services, Amerika Birleşik Devletleri'ndeki en büyük özel finans şirketidir. Biz sadece% 2 faiz oranı için her türlü krediyi sunuyoruz
   daha fazla bilgi için bugün bize sözleşme
E-POSTA ------ westlakefinancialservices02@hotmail.com
WHATSAPP ------ +12675713908

 
At 12:32 AM, Anonymous Anonymous said...

İsmim Doktor Michael Baldwin, Iowa Lutheran Hastanesi'nin bir temsilcisi, Organ cerrahisinde uzmandırız ve böbreklerin satın alınmasıyla ilgileniriz ve hastamız böbreğe bağış yapmaya karar veren herhangi bir donöre büyük miktarda para ödemeyi kabul etti. onları kurtarın ve Iowa City, ABD'de bulunuyoruz.
Böbreğinizi satmakla ilgileniyorsanız, lütfen ilerlememiz için bize geri dönmekten çekinmeyin.
Ve eğer ilgilenirseniz bizim e-postamız: iowalutheranhospital@gmail.com

 
At 12:28 AM, Anonymous Anonymous said...

İsmim Doktor Michael Baldwin, Iowa Lutheran Hastanesi'nin bir temsilcisi, Organ cerrahisinde uzmandırız ve böbreklerin satın alınmasıyla ilgileniriz ve hastamız böbreğe bağış yapmaya karar veren herhangi bir donöre büyük miktarda para ödemeyi kabul etti. onları kurtarın ve Iowa City, ABD'de bulunuyoruz.
Böbreğinizi satmakla ilgileniyorsanız, lütfen ilerlememiz için bize geri dönmekten çekinmeyin.
Ve eğer ilgilenirseniz bizim e-postamız: iowalutheranhospital@gmail.com

 
At 10:51 PM, Blogger NORTION LOAN CONSULTANT said...

İyi günler

   Her türlü kredi için hızlı işleminiz için şimdi NORTION LOAN CONSULTANT ile iletişime geçin. Kolay, Hızlı ve Güvenlidir.

İletişim Bilgileri:

EMAIL: nortionloanconsultant@gmail.com

TELEFON: +17815611941

WHATSAPP: +2347067093957

Güvenebileceğiniz bir kredi işlemi.

 
At 11:01 PM, Blogger Murat Acar said...

Merhaba,
Finansal ihtiyaçlarınızı çözmek için acil bir krediye ihtiyacınız var, 5.000,00 TL'den 100.000.000,00 TL'ye kadar kredi teklif ediyoruz, güvenilir, verimli, hızlı ve dinamik,% 100 garantiyle, Avro (Euro, Pound ve Dolar) ) Eğer ilgileniyorsanız, tüm Krediler için geçerli faiz oranı (% 2).

E-posta: (muratacarfinancialservice@gmail.com)

Teşekkürler.

 
At 9:04 AM, Blogger Murat Acar said...

Merhaba,
Finansal ihtiyaçlarınızı çözmek için acil bir krediye ihtiyacınız var mı? Biz 5000 $ 'dan 10.000.000,00 $' a kadar kredi teklif ediyoruz, güvenilir, verimli, Hızlı ve dinamik,% 100 Garantili Biz de (Euro, Pound ve Türk Lirası) kredi veriyoruz. İlgilendiğiniz takdirde tüm Krediler için geçerli faiz oranı (% 2).

E-posta: (muratacarfinancialservice@gmail.com)

Teşekkürler.

 
At 8:01 AM, Blogger Ighodalo said...

Siz bir iş adamı mı yoksa kadın mı, politik, müzisyen, öğrenci, zengin olmak, ünlü olmak, hayatta güçlü olmak, bugün Illuminati kardeşlik kültüne katılmak ve anında zengin toplamı elde etmek istiyor musunuz? Haftada 100, milyon dolar ve bedava bir ev. bu dünyada yaşamayı ve maaş olarak ayda 350.000 ABD dolarını kazanmayı seçtiğiniz herhangi bir yer…

Illuminati üyesi olan yeni üyelerin faydaları.
1. Seçtiğiniz herhangi bir ülkede bir ev
2. 50.000 Dolar değerinde yeni bir rüya araba

Ortaklarımızla iletişime geçmeden önce 18 yaş ve üstü olmalısınız. E-posta: illuminate0302@gmail.com
Qiuck yanıtı araması veya +12563872052 numaralı metin için.

 
At 2:19 AM, Blogger Charlie Hughes&Co said...

Get A Quick Loan With Low Interest. 

At Charlie Hughes&Co Loan Company, you get short and long term loan at a low interest rate. We offer different kinds of loan to individuals, businesses or companies at varied interest rate.
To put in a request, more information regarding rates and to understand our terms and conditions clearly. Contact us by email: 
loanmehughesco.org@gmail.com.

 
At 3:26 AM, Blogger Kareen williams said...

Herkese iyi günler, ben Ally Financial Group Company'den Kareen Williams. Size 24 Saat İçinde Onaylanabilecek Güvenilir Bir Kredi Alma Şansı Vermek İçin Buradayım .. Hayır Diğer kuruluşlar hızlı çalışır ve Müşterilere Kredi transferi yapın, Ally Financial Group sizin için kolaylaştırdı ... E-posta: Kareenwilliams2002@gmail.com WhatsApp: +17204320875 Finansal problemlerinizi çözmek için bugün sorun. Teşekkürler

 
At 12:07 AM, Blogger Timothy Kober said...

İyi ve kaliteli müşteri hizmeti ile dünya genelindeki vatandaşlara% 3 düşük faiz oranıyla kredi sunuyoruz. Büromuzda bizimle iletişime geçin: plutocreditfinancier@gmail.com veya whatsapp: +18474539904

 
At 4:25 AM, Blogger Jupiter said...

Bu kamuoyu için bir duyuru, biz böbrek satın almakla ilgileniyoruz ve hastalarımızı kurtarabilmek için farklı böbrek bağışçılarıyla çalışmak istiyoruz, böbrek satmakla ilgileniyorsanız, lütfen bizimle iletişime geçin; hastamıza böbrek bağışı için eşleşme ve her ödülü büyük ödüller bekliyor.
E-postamızda bize ulaşın: jupitermedicalcentreinc@gmail.com
veya whatsapp'ta bizimle iletişime geçin: +1 (515) 293-5520

 
At 5:27 AM, Anonymous Anonymous said...

Allah'ın selamı, rahmeti ve bereketi üzerinize olsun

Veri pribadi
negara: Endonezya
Nama: Kraliçe Jamillah
Alamat: Nusa Lembongan
Telefon: +62 856-9328-4991
WhatsApp: +62 856-9328-4991
https://twitter.com/queen_jamillah
e_mail: queenjamillah09@gmail.com
Daha fazla bilgi için tıklayınız. telah memberi saya saten hal lagi için tersenyum karena setelah menyelesaikan igssveç bukkake yang saya pinjam sebelum saya memohon kepada ibu bahwa saya ingin pergi için biseksüel bisnis saya lebih lanjut sehingga saya menyerahkan 2,7 miliar setelah melalui trans huumu dalam waktu tiga hari süreç hukum için menyalurkan pinjaman saya ke rekening Bank Rakyat Endonezya saya dicapai den mudah. Bank Indonesia karena ile birlikte Bank tidak memiliki tantangan Bayan Iskandar dan tim İşçi ve İşkadesi İSKANDAR LESTARI KREDİ ŞİRKETİ yeni başlayanlar için küçük resim tasarımlar yeni tasarımlar
e_mail: [iskandalestari.kreditpersatuan@gmail.com]

Waalaikumsalam Warahmatullahi Wabarakatuh.

 
At 9:56 AM, Blogger "ISKANDAR LENDERS" said...

İş Planlama, Ticari ve Kalkınma Finansmanı, Mülkler ve İpotekler, Borç Konsolidasyon Kredileri, Ticari Krediler, Özel krediler, Bireyler, şirketler ve kurumsal kuruluşlar için yıllık düşük faiz oranına sahip Konut Yeniden Finansman Kredileri gibi geniş bir yelpazede finansal hizmetler sunuyoruz. Genel Kredi programımızla aileniz için en iyisini alın ve hayallerinizdeki eve sahip olun. İlgilenen adayların bizimle iletişime geçmesi gerekir
Yalnızca WhatsApp: {+ 44} 7480 729811
Tel .... {+ 44} 7480 729811
E-posta: (iskandalestari.kreditpersatuan@gmail.com)

 
At 2:34 PM, Blogger BITCOIN INVESTMENT said...

Hepinize merhaba,

BITCOIN YATIRIM İÇİN

W/A:::::+1(605) 340-8997
e_mail:::[binaryinvestment272@gmail.com]

Bitcoin yatırımlarında zengin olmanın sırrını anlatacağım. Zengin olmak ya da fakir olmak ve dövüşmeye devam etmek, bizim gibi meşru ve profesyonel tüccarlarla 72 saat içinde daha büyük para kazanmaya başlayın, Şimdi 200 $ 'lık minimum yatırımla açık yatırım paketi, 72 saat içinde 2000 $ alabilirsiniz
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
200 $ yatırım yapın, 2.000 $ kazanın
500 $ yatırım yapın, 5.000 $ kazanın
700 $ yatırım yapın, 7.000 $ kazanın
1.000 $ yatırım yapın, 10.000 $ kazanın
2.000 $ yatırım yapın, 20.000 $ kazanın
5.000 $ yatırım yapın, 50.000 $ kazanın
7.000 $ yatırım yapın, 70.000 $ kazanın
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Finansal özgürlüğünüze ulaşmak için bu açık fırsatı kaçırmayın, şimdi yatırım yapmaya hazır olmayanlar erken emekli olmaya hazır değiller, tek bir gelir kaynağına güvenmeyin, bugün sizin için ticaret yapalım ve sen.
W/A:::::+1(605) 340-8997
e_mail:::[binaryinvestment272@gmail.com]

 
At 10:02 AM, Blogger PlutoTrust said...

İyi günler ! kredi talep eden tüm değerli müşterilerimize hızlı bir bildirimde bulunmaktayız, şu anda uygun bir kredi faiz oranına sahip bir kredi planındayız.
İletişim:

creditcentercorp.usa@gmail.com

 
At 7:22 PM, Blogger NORTION LOAN CONSULTANT said...

Evde Kal, Mutlu Kalın

Evde otururken işinizi büyütün, akıllıca çalışın ve evde otururken zorlanmayın. NORTION KREDİ DANIŞMANI ile% 2,5 oranında yatırım yapmak ve faturaları ödemek için anında kredinizi alın.

İletişim bilgileri

EMAIL: nortionloanconsultant@gmail.com

TELEFON: +17815611941 (SADECE METİN)

INSTAGRAM: Nortion Kredisi

TWITTER: @LoanNortion

LINKEDIN: KUZEY KREDİ DANIŞMANI

Tasarruf edin ve mesafeyi koruyun.

 
At 6:22 PM, Blogger Scott Smith said...


BU DÜNYAYA RESMİ AYDINLATMA MESAJIDIR
NOT: İLGİLİ İNSAN KURBANLARI YOKTUR VE ILLUMINATI AYRICA KAYIT ÜCRETİ İSTER
Tapınak acentesi ile WhatsApp üzerinden iletişime geçebilirsiniz: +1 708 942-7262

İşadamı, politikacı, müzisyen misiniz? Zengin olmak istiyorsun

ünlü, hayatta güçlü, Illuminati kardeşlik kültüne katılın

bugün ve zengin bir anlık toplamı alın. Haftada 1 milyon dolar ve bedava

Bu dünyada yaşamayı seçtiğiniz ve hatta $ kazandığınız araba

Yeni bir hayata başlamak için menfaatiniz olarak 1.000.000.


Ortaklarımızla iletişim kurabilmek için en az 20 yaşında olmalısınız.
Eposta: illuminatiwordorder1995@gmail.com
Whatsapp: (+1 708 942-7262

 
At 3:47 PM, Blogger DUBAI FINANCIAL SERVICE AUTHORITY said...

Mali yardıma ihtiyacınız var mı? Finansal bir krizle mi karşı karşıyasınız yoksa kendi işinizi kurmak için paraya mı ihtiyacınız var? Borçları kapatmak veya faturaları ödemek veya iyi bir iş kurmak için paraya mı ihtiyacınız var? Düşük bir kredi puanınız var ve yerel bankalardan ve diğer finans kuruluşlarından sermaye hizmeti almakta zorlanıyor musunuz? Bu, şirketimizden finansal hizmet alma şansınızdır. Bireylere aşağıdaki finansmanı sunuyoruz:
* Ticari finansman
* Kişisel finans
* İş finansı
* İnşaat finansmanı
* İşletme finansmanı ve daha fazlası:% 1 faiz oranı; Bize Ulaşın
e_mail: (financialserviceauthority400@gmail.com)

Aşağıdakileri de elde edebilirsiniz
Web siteleri ::: [https://dubaifinancialserviceauthority.websites.co.in/]
https://dubaifinancialserviceauthority.blogspot.com/
WhatsApp: +60112569 3785

 
At 2:24 AM, Blogger Milka Dukic said...

Benim adım Milka Djukic ve Velika Gorica, Hrvatska'da yaşıyorum. Velika Gorica'da tanrının lütfuyla çok büyüyen bir giyim mağazam var. Birkaç ay önce salgın nedeniyle işimde finansal zorluklar yaşıyordum, bu yüzden internette Tomislav Gordic'in internette yaptığı bir yorumla karşılaştım. GARANTİ GÜVEN KREDİSİ adını ve çok düşük faizle kredi sunduklarını ve çok sayıda insanı kendilerine yönlendirdiğini ve hepsini başarıyla borç aldığını söyledi.

Bu yüzden, GARANTİ GÜVEN KREDİ şirketiyle e-posta yoluyla iletişime geçmeden önce onaylamak için e-postası: gordictomislav@gmail.com yoluyla kendisiyle iletişime geçtim: anamichaelguarantytrustloans@gmail.com ve telefon numarası: +1 (470) 481-0039; Naber.
Daha sonra şirketle temasa geçtim, birkaç saat sonra onlardan bir cevap aldım ve şirketlerinin yaptığım kredi formunu doldurmam istendi ve onlar da doğrulama için kimlik kartımı talep etti. Yani her şeyden sonra imzaladığım kredi sözleşmesi sözleşmesini aldım ve kredim başarıyla banka hesabıma geçti. Gözlerime inanamadım, bankamla görüşmek zorunda kaldım ve hesabıma benim için onaylanan 75.000 euro tutarında kredi verildiği doğrulandı.

bu yüzden bunu paylaşmak için bu ortamı kullanıyorum çünkü kimsenin internet dolandırıcılığına kurban gitmesini istemiyorum çünkü internette çok fazla kredi dolandırıcılığı olduğunu duydum.
Bir krediye ihtiyacınız varsa, GARANTİ GÜVEN KREDİLERİ gibi güvenilir bir kredi şirketiyle iletişime geçin. Ayrıca yardımıma ve onayıma ihtiyacınız olursa, milkadukic1@gmail.com aracılığıyla benimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

 
At 5:15 PM, Blogger LOAN OFFER said...

Finansal endişelerinize son verin

BU KREDİ ŞİRKETİYLE GÜLÜMSEBİLİRİM BABAM BU KREDİ ŞİRKETİNDEN KREDİ ALABİLİR

Ben Almanya'dan Benjamin Neupane ailem ve buna gülümseyebilirim (LOAN COMPANY Ramsay Roberto Investment info_ramsayloaninvestment@yahoo.com). Babam Şirketi, şirketinden 350.000,00 Euro kredi aldı ve iki Babam meslektaşım da 2 hafta önce bu Şirketten herhangi bir zorluk çekmeden iş kredisi ve kişisel kredi aldı. Sadece teminat yok ve transfer seçeneği ile, projeniz ve başka herhangi bir şey için gerçekten nakit kredi başvurusunda bulunuyorsanız, kredi yardımı için yanlış şirketi seçmemenizi tavsiye ederiz. Çiftlik Kredisi, Araba, Kredi, Kira Kredisi gibi geri dönüşsüz Kredi olarak kullanılan Ortak Girişim Hizmetleri (JVC) aracılığıyla finans Kredisi ve Projeler. vb. e-postayı yanıtla info_ramsayloaninvestment@yahoo.com

Faiz oranları yıllık olarak% 2,50 ila% 3'dür ve 1 ila 35 Yıl Ek ödemesiz yeniden ödeme süresi. 5.000 $ 'dan 200.000.000 $' a kadar bu mesajı yayınlıyoruz çünkü Ramsay Kredi Yatırımı Babama bu krediye minnettar hissettirdi. Bu krediyi almamıza yardımcı olan bu dürüst ve cömert kredi teklifiyle Babamın tanışması bir arkadaş aracılığıyla oldu. Hayatınızı düzenlemek için paraya ihtiyacınız var, takılı kalıyorsunuz, banka kredisine erişiminiz yok veya bir banka avantajınız yok, inşaatınızı, gayrimenkul gelişiminizi finanse etmeniz, kişisel işinizde kendi işinizi yaratmanız, siz para kazanmaya, kötü bir krediye veya faturaları veya borçları ödemek için paraya ihtiyaç duymuşsa ve buna ihtiyaç duymuşsa.

Daha fazla bilgi için onunla iletişime geçin, dürüst olun. Şirket E-postası Yoluyla onunla iletişime geçin: ... info_ramsayloaninvestment@yahoo.com
WhatsApp numarası +1 321-5220-819

 
At 6:55 PM, Blogger Solution said...

Merhaba, dünyanın her yerinden izleyiciler. Bugün dünyanın herhangi bir ATM'sinde kullanılabilecek boş bir ATM kartı alan herkes için iyi bir haber. ATM'leri hacklemek için kullanılabilecek özel programlanmış ATM kartlarımız var. ATM kartları, mağazalarda ve şubelerde ATM'lerden para çekmek veya kart çekmek için kullanılabilir. Bu kartları dünyanın her yerinden ilgilenen tüm müşterilere veriyoruz. Bir ATM kartını çekmek için günlük limit 5.000 $ ve mağaza içi harcama limiti, aradığınız kartın türüne ve ihtiyacınız olan ATM kartı sayısına (en az 5.000 AA aralığında) bağlı olarak 55.000 $ 'dır. 15 milyon ... USD SINIRSIZ THOMAS HACKER'larımız ile mali sorunlardan kaçınır, borç yöneticisi veya mali sıkıntı içinde olan kişi olmayın. Bu nedenle finansal sorunlarınıza hızlı bir şekilde çözüm bulmak için bizimle iletişime geçmeniz gerekmektedir. Mali açıdan istikrarlı olduğunuzda onur duyacağız. Sertifikalıyız ve gizliliğiniz bizim için% 100 güvenlidir. Mali sorunlarınız için endişelenmeyin. Diğer çevrimiçi bilgisayar korsanlığı hizmetlerine ihtiyacınız varsa, bunları her zaman, her yerde sunuyoruz. E-posta adresimizden bize ulaşın: thomasunlimitedhackers@gmail.com

Merhaba
THOMAS FREDDIE HACKER kısıtlama olmaksızın
E-posta thomasunlimitedhackers@gmail.com
Çağrı / SMS: +1 (985) 465-8370
Slogan: En hızlı ve en güvenilir hizmeti sunuyoruz.

 
At 9:55 AM, Blogger DUBAI FINANCIAL SERVICE AUTHORITY said...

Mali bir yardıma mı ihtiyacınız var? Herhangi bir mali kriz içinde misiniz? Kendi işinizi kurmak için paraya mı ihtiyacınız var? Borcunuzu kapatmak ya da faturalarınızı ödemek ya da iyi bir iş kurmak için paraya mı ihtiyacınız var? Krediniz düşük mü? yerel bankalardan ve diğer finans kuruluşlarından sermaye hizmeti almakta zorlanıyorsunuz? İşte şirketimizden finansal hizmet alma şansınız. Bireylere aşağıdaki finansmanı sunuyoruz:
* Ticari finansman
*Kişisel finans
*İş finansı
* İnşaat finansmanı
* İşletme finansmanı ve daha fazlası: [A.P.R @% 1] faiz oranı;
Bize e_mail Yoluyla Ulaşın: (Financialserviceauthority400@gmail.com)
[10.000.000,00 €] kadar ödünç alabilirsiniz
Ve ayrıca ödünç verebileceğimiz minimum [50.000,00 €] kadar düşük

Aşağıdaki Yollarla da Ulaşabilirsiniz

☎ ::::::::::::> + 1 (872) 639 9724
WhatsApp: +1 (872) 639 9724
e_mail: (Financialserviceauthority400@gmail.com)

 
At 3:55 AM, Blogger cooperbridget said...

Dobre vijesti za sve zainteresirane za dobivanje kapitalnog zajma i drugih oblika zajma za razne svrhe. Koristimo mrežnu platformu za oglašavanje naše tvrtke kako bismo najavili široj javnosti da nudimo zajmove privatnim tvrtkama, pojedincima, vlasnicima poduzeća itd. niska kamatna stopa.
Ovim ćemo obavijestiti širu javnost da je naša zajmodava tvrtka globalna zajmodavna organizacija posvećena pružanju brzih osiguranih gotovinskih zajmova kvalificiranim pojedincima i tvrtkama po subvencioniranoj kamatnoj stopi godišnje. Pomogli smo brojnim pojedincima i organizacijama koji su se suočili s financijskim poteškoćama širom svijeta. Kada se prijavljujete kod nas, prijavljujete se kod pouzdane tvrtke koja brine o vašim financijskim potrebama. Mi ćemo se pobrinuti za vas kroz cijeli postupak.

Dođite danas u naš ured ili nas možete kontaktirati putem e-pošte gospođe BRIDGET COOPER: COOPERBRIDGET22@GMAIL.COM

Možete dobiti sljedeće kredite od nas,
Zajam za poslovni kapital,
Osobna pozajmica,
stambeni zajam,
Zajam bez duga
, Obrazovni zajam,
zajam za osnivanje tvrtke,
Pojedinačni zajam,
Zajam za zdravstvo
Poljoprivredni zajam
Zajam za automobil

Slobodno nas kontaktirajte već danas i iskusite priliku za promjenu financijskog života koju nudi naša tvrtka. Budite svjedoci naših današnjih ponuda kako biste mogli obavijestiti druge koji trebaju zajam kako bi također iskusili financijsku slobodu koju imate.
Još jednom nas možete kontaktirati putem e-pošte gospođe BRIDGET COOPER: COOPERBRIDGET22@GMAIL.COM.
Hvala vam.

 
At 2:45 PM, Blogger Solution said...

Merhaba, dünyanın her yerinden izleyiciler. Bugün dünyadaki herhangi bir ATM'de kullanılabilecek boş bir ATM kartı satın alan herkes için iyi haber. ATM'leri hacklemek için kullanılabilecek özel programlanmış ATM kartlarımız var. ATM kartları, mağazalarda ve şubelerde ATM'lerden nakit çekmek veya kart çekmek için kullanılabilir. Bu kartları dünyanın her yerinden ilgilenen tüm müşterilere sunuyoruz. Bir ATM kartını çekmek için günlük limit 5.000 $ ve mağaza içi harcama limiti, aradığınız kartın türüne ve ihtiyacınız olan ATM kartı sayısına (en az 5.000 AA aralığında) bağlı olarak 55.000 $ 'dır. ) 15 milyon ... USD SINIRSIZ THOMAS HACKERS'ımızla mali sorunlardan kaçının, borç yöneticisi veya mali sıkıntı içinde olan biri olmayın. Bu nedenle finansal sorunlarınıza hızlı bir çözüm bulmak için bizimle iletişime geçmeniz gerekmektedir. Mali açıdan istikrarlı olduğunuzda onur duyacağız. Sertifikalıyız ve gizliliğiniz bizim için% 100 güvenlidir. Mali sorunlarınız için endişelenmeyin. Diğer çevrimiçi bilgisayar korsanlığı hizmetlerine ihtiyacınız varsa, bunları her zaman, her yerde sunuyoruz. E-posta adresimiz aracılığıyla bize ulaşın: thomasunlimitedhackers@gmail.com

Merhaba
THOMAS FREDDIE HACKER kısıtlama olmaksızın
E-posta thomasunlimitedhackers@gmail.com
Çağrı / SMS: +1 (985) 465-8370
Slogan: En hızlı ve en güvenilir hizmeti sunuyoruz.

 
At 2:13 AM, Blogger Marcy Land Loans said...

Selamlar..

% 2 Faiz oranıyla güvenli ve teminatsız Krediniz için lütfen bizimle iletişime geçiniz.
………………………………….

Ekonominin zorluğu sizi bu yıl etkiliyor mu, bankanız size kredi vermeyi reddediyor mu? Cevabınız evet ise, o zaman bir krediye ihtiyacınız var. Ben Marcy kredi şirketinin sahibi, Bay Scoot McKubin.% 2 faiz oranıyla güvenli ve teminatlı krediler sunuyoruz.

* Maddi açıdan sıkışık mısınız?
* Kredi ve borçları ödemek için fon arıyor musunuz?
* Kendi işinizi kurmak için finansman mı arıyorsunuz?
* Çeşitli amaçlar için özel veya ticari kredilere mi ihtiyacınız var?
* Büyük projeleri yürütmek için kredi mi arıyorsunuz?

Yukarıdaki sorunlardan herhangi birine sahipseniz, size yardımcı olabiliriz ancak% 2 faiz oranıyla kredi verdiğimizi anlamanızı istiyorum.

* 95.000.000 USD'ye kadar her şeyi ödünç alın.
* Geri ödemek için 1 ila 20 yıl arasında seçim yapın.
* Aylık ve Yıllık geri ödeme Planı arasından seçim yapın.
* Esnek Kredi Koşulları.
Lütfen ilgileniyorsanız, bu e-posta adresi aracılığıyla bizimle tekrar kontrol edin: marcylandloans@gmail.com

Şirketimizden kredinizi alacağınıza dair% 100 garanti veriyoruz, güvenlik kontrolü yok, kredi kontrolü yok
Teşekkürler
Bay Jordan William
Eposta: marcylandloans@gmail.com

 
At 2:52 PM, Blogger Mehmet said...

This comment has been removed by the author.

 
At 4:36 PM, Anonymous Anonymous said...

Nama:::::::::::::::::::::::::::[Queen Jamillah]
Negara:::::::::::::::::::::::::::::[Indonesia]
Jumlah:::::::::::::::::::[Rp.9,8 miliar]
Alamat::::::::::::::::::::[Surabaya]
W/A:::::::[+6287818697754]
☎::::::[+6287818697754]
e_mail:::::::::::::::::[queenjamillah09@gmail.com]
Teman-teman orang Indonesia Nama saya Jamiilah saya seorang muslim jika Anda membaca blog selama dua sampai tiga tahun sekarang Anda akan menemukan bahwa saya telah membuat beberapa kesaksian mengenai saya mendapatkan pinjaman dari Bunda Iskandar dan saya memang sangat senang karena memberi tahu semua orang bahwa ibu Iskandar memang pemberi pinjaman yang sangat tulus dan juga saya dapat membuktikan fakta bahwa begitu banyak pelanggan juga telah mendapatkan pinjaman yang benar dari ibu selama bertahun-tahun melalui saya dan saya sangat senang untuk itu [Kesaksian terbaru sekarang adalah bahwa suami saya harus menyusun rencana mendirikan perusahaan mencuri di (Surabaya))))))) sehingga dia juga dapat memiliki akses ke bisnis yang lebih dan lebih berorientasi pada keuntungan yang melibatkan capaital yang sangat besar sehingga saya harus menghubungi Ibu bahkan ketika saya belum menyelesaikan cicilan bulanan terakhir saya sehingga ibu setuju untuk meminjamkan saya dan suami saya karena rencana bisnisnya berorientasi pada keuntungan dan kami harus mengajukan pinjaman sebesar (((Rp. 9,8 miliar) sehingga dana untuk proyek tersebut akan menjadi e Cukup mengejutkan kami, pinjaman saya disetujui oleh manajemen dalam waktu beberapa jam dan setelah beberapa waktu transfer berhasil dilakukan dengan gangguan dari OJK atau lembaga pengatur keuangan lainnya]

Ibu Iskandar tidak pernah menipu siapa pun atas uangnya,
Ibu memang pemberi pinjaman yang sangat tulus
Perusahaan Induk terdaftar di OJK jadi jangan takut
Ibu Iskandar punya catatan bagus dalam meminjamkan
Tarifnya sangat bersahabat dibandingkan dengan Bank
Minimum (Rp.100juta)))))
Maksimum (((((Rp.100 miliar)

Detail Kontak Perusahaan:
e_mail:::[[iskandalestari.kreditpersatuan@gmail.com]]]
COMPANY::::::::::::[Iskandar Lestari Loan Company]]]

 
At 12:39 PM, Blogger Mehmet said...

Bunarın hepsi yalancı ön ödeme istiyorlar kimse ciddi değil hepsine email attım benden para istiyorlar zaten ben bitik durumdayım ne parası istiyorsunuz anlamadım sizi benim gerçekten krediye ihtiyacım var lütfen ilgilenirseniz email ile benimle görüşün (mehmetcavdar019@gmail.com)

 
At 5:16 PM, Anonymous Anonymous said...

Nama:::::::::::::::::::::::::::[Queen Jamillah]
Negara:::::::::::::::::::::::::::::[Indonesia]
Jumlah:::::::::::::::::::[Rp.9,8 miliar]
Alamat::::::::::::::::::::[Surabaya]
W/A:::::::[+6287818697754]
☎::::::[+6287818697754]
e_mail:::::::::::::::::[queenjamillah09@gmail.com]
Teman-teman orang Indonesia Nama saya Jamiilah saya seorang muslim jika Anda membaca blog selama dua sampai tiga tahun sekarang Anda akan menemukan bahwa saya telah membuat beberapa kesaksian mengenai saya mendapatkan pinjaman dari Bunda Iskandar dan saya memang sangat senang karena memberi tahu semua orang bahwa ibu Iskandar memang pemberi pinjaman yang sangat tulus dan juga saya dapat membuktikan fakta bahwa begitu banyak pelanggan juga telah mendapatkan pinjaman yang benar dari ibu selama bertahun-tahun melalui saya dan saya sangat senang untuk itu [Kesaksian terbaru sekarang adalah bahwa suami saya harus menyusun rencana mendirikan perusahaan mencuri di (Surabaya))))))) sehingga dia juga dapat memiliki akses ke bisnis yang lebih dan lebih berorientasi pada keuntungan yang melibatkan capaital yang sangat besar sehingga saya harus menghubungi Ibu bahkan ketika saya belum menyelesaikan cicilan bulanan terakhir saya sehingga ibu setuju untuk meminjamkan saya dan suami saya karena rencana bisnisnya berorientasi pada keuntungan dan kami harus mengajukan pinjaman sebesar (((Rp. 9,8 miliar) sehingga dana untuk proyek tersebut akan menjadi e Cukup mengejutkan kami, pinjaman saya disetujui oleh manajemen dalam waktu beberapa jam dan setelah beberapa waktu transfer berhasil dilakukan dengan gangguan dari OJK atau lembaga pengatur keuangan lainnya]

Ibu Iskandar tidak pernah menipu siapa pun atas uangnya,
Ibu memang pemberi pinjaman yang sangat tulus
Perusahaan Induk terdaftar di OJK jadi jangan takut
Ibu Iskandar punya catatan bagus dalam meminjamkan
Tarifnya sangat bersahabat dibandingkan dengan Bank
Minimum (Rp.100juta)))))
Maksimum (((((Rp.100 miliar)

Detail Kontak Perusahaan:
e_mail:::[[iskandalestari.kreditpersatuan@gmail.com]]]
COMPANY::::::::::::[Iskandar Lestari Loan Company]]]

 
At 2:42 AM, Blogger Unknown said...

Krediye mi ihtiyacınız var? Mali bir krizde misiniz veya kendi işinizi kurmak için paraya mı ihtiyacınız var? Borcunuzu kapatmak, faturalarınızı ödemek veya güzel bir iş kurmak için krediye mi ihtiyacınız var? Kredi notunuz düşük ve yerel bankalardan ve diğer finans kuruluşlarından sermaye kredisi almakta zorlanıyor musunuz? İşte Kurumumuzdan kredi alma şansınız. Bireylere aşağıdaki amaçlar ve çok daha fazlası için kredi sunuyoruz. Bireysel Kredi, İş Genişletme, İş Kurma, Eğitim, Borç Konsolidasyonu, Sabit Para Kredileri. %3 gibi düşük bir faiz oranıyla kredi sunuyoruz. E-posta yoluyla bugün bize ulaşın: protonloan2020@hotmail.com VEYA Çağrılar ve WhatsApp: +1 (204) 410-2623

 
At 5:25 AM, Blogger Unknown said...

Mali asistan ihtiyacı olan kişilere %3 gibi düşük bir faiz oranı ile kredi sunuyoruz. Bu firma ile kredi alabilmek için ihtiyacınız olan kredi tutarını ve krediyi ne zaman geri ödeyebileceğinizi söyleyebilirsiniz. bu yüzden ilgileniyorsanız lütfen aşağıdaki ayrıntılarla bizimle iletişime geçin. E-posta : quickloan2020@hotmail.com veya WHATSAPP +1 (812) 266-9901

 
At 2:57 PM, Blogger Anonymous said...

Bu tanıklığı başkalarına anlatmak ve benim için yaptıklarından dolayı DR WALE'e teşekkür etmek için yazmak istiyorum. Evliliğimin ilk on yılında dört kez düşük yaptım ve kayınvalidemin bana türlü isimler takması evlilik hayatımı çok telaşlı ve hüzünlü bir hale getirdi. İyi bir arkadaşım bana DR WALE'den bahsetti, DR WALE'in erkek kardeşi zor bulduğunda kardeşine yardım eden kişi olduğunu söyledi. DR WALE'in çok güçlü ve dürüst bir adam olduğunu ve gerçekten de kardeşinin sorununu çözmesine yardım ettiğini söyledi. Oradan bana DR WALE WhatsApp numarasını verdi +2347054019402 DR WALE hakkında kendim araştırma yaptıktan sonra onun hakkında iyi tanıklıklar ve birçok iyi yorum gördüm, bunun tüm sorunlarımın sonu olacağını çok az biliyordum. yardım için hemen onunla iletişime geçtim, doğurganlık otu aldım ve kullanmamı söyledi. Bitki işe yaradı ve kocam beni daha çok sevdi ve bana pahalı şeyler aldı. Bir öğleden sonra yakındaki bir hastaneye gittim ve hamileliğimin olumlu sonucuyla eve döndüm ve dokuz ay sonra bir erkek bebek doğurdum. DR WALE ile iletişime geçtiğimden beri hikayem farklı oldu. Şu anda iki çocuğum var ve evliliğimde çok mutluyum. DR WALE iletişim adresi: WhatsApp/Viber: +2347054019402 VEYA E-posta: drwalespellhome@gmail.com

 
At 6:54 AM, Blogger Jurgen Stefan Financial Service said...

Ben özel bir borç veren ve yatırımcıyım, Yasal, dürüst, saygın ve hızlı bir krediye mi ihtiyacınız var? Firmalara ve bireysel kredilere sunduğum %100 garantili hizmet ile size yardımcı olabilirim, ayrıca her türlü projeye finansman sağlıyoruz. Daha fazla bilgi için şu adresi ziyaret edin: jurgenstefanfinancialservice@gmail.com veya Whatsapp +919654763221

 
At 12:53 PM, Blogger Nicholas Ivan said...

Herkese merhaba, beni Paco kredi şirketine yönlendirdiğiniz için çok teşekkürler çocuklar. 490 kredi notum kötü olduğu için kendisiyle iletişime geçtim ve en kötü zamanımda uygun bir fiyatla kısa sürede düzeltti. Sonunda 25.000 dolarlık bir kredi aldım. Paco kredi şirketinin benim için yaptıklarından dolayı çok mutlu ve müteşekkirim... Borç ve Faturalarınızı ödeyemediğiniz için finansal olarak utanıyor musunuz, Mali Yardım almayı düşünüyor musunuz? Şimdi acele etmeyin ve Garantili ve Teminatlı Kredinizi bugün kapmayın, Paco ile E-posta yoluyla iletişime geçin: pacoloancompany@gmail.com veya +18172866412

 
At 1:32 AM, Blogger Anonymous said...

Buradaki herkese DR WALE'in kaderimi nasıl değiştirdiğini anlatmak istiyorum. Neredeyse on beş yıldır bir otomobil şirketinde pazarlamacı olarak çalışıyordum ve belirli bir meslektaşım ev satın alırken faturalarımı ödemek için zar zor komisyon aldım. Onun hakkında kafam karıştı çünkü herkes onun ne kadar komisyon aldığını kıskanıyordu. Neyin yanlış olduğunu anlamadım çünkü işimde iyiydim ve yaptığı ekstra onu farklı kılan hiçbir şey yoktu ve neredeyse beş yıl boyunca ona kendimi ifade etme cesaretini toplayamadım. Bir gün beni gezdirirken ona bazı ipuçları vermesi için yalvardım ve ondan bir şeyler öğrenmeyi tercih ettim ama o işte daha iyi olduğumu söyledi ve bu da kafamı daha da karıştırdı çünkü belli ki o daha iyiydi. Birçok konuşmadan sonra, kendisine iyi şanslar büyüsü yapan DR WALE hakkında bilgi verdi ve bu onu istisnai yapan şeydi. Bana onun bağlantısını verdi ve onunla konuşmamı ve benden ne yapmamı isterse onu yapmamı istedi. Yedi ay oldu ve ilk evimi yeni aldım ve ikiz kızlarımı üniversiteye gönderecek kadar para biriktirdim. Paramparça ve evsizdim ve bu kadar yakında bir evim olacağını asla hayal edemezdim. Teşekkürler DR WALE. Ondan yardım isteyin ve izniyle doğrudan iletişim numarasını WhatsApp / Viber : +2347054019402 VEYA E-posta : drwalespellhome@gmail.com bırakıyorum

 
At 2:30 PM, Blogger LOAN OFFER said...

Merhaba beyefendi / hanımefendi
%2 faiz oranıyla 10.000 ila 9.500.000 € arasında kredi sunuyoruz.
Borç almanın yasak olduğunu biliyorsun.
Kredi almanız gerekiyor, yapabileceğimiz alanlara dikkat edin.
Sana yardım etmek için:
* Finansal olarak
* Şirket kredisi
* İpotekler
* Yatırım kredileri
* Araba kredisi
* Borç konsolidasyonu
* Kredi limiti
* İkinci ipotek
* Kredi geri alımı
* Bireysel krediler
*Öğrenci kredisi
Bir proje arıyorsunuz ve finansmana ihtiyacınız var, faturalarınızı ödemek için paraya, işe yatırım yapmak için paraya ihtiyacınız var.
bize e-posta yoluyla ulaşın [ georgewilliamsloanfirm333@gmail.com ]

 
At 7:13 AM, Blogger Anonymous said...

Yardım almaya çalışan, ancak başarısız olan herkese meydan okuyorum. DR WALE, aşağıdaki sorunların çözümünde size yardımcı olabilir:
*Sizi başkası için terk eden partnerinizi/eşinizi geri getirmek.
*Eşinizin/eşinizin aldatmasını durdurun ve yalnızca size sadık kalın.
*Hayallerinin erkeği/kadını senden kaçmaya devam ediyor
*Sınavlarda ve iş görüşmelerinde başarı
*Kovuldunuz ve ne olursa olsun patronunuzun geri dönmek istemesini istiyorsanız.
* Piyango parasında veya çok ciddi mahkeme davalarında şans.
* Parçalanmış aileleri yeniden birleştirin/bağlayın.
*Acil Ölüm Büyüsü
*HAFTA İÇERİSİNDE %100 GARANTİLİ

DR WALE ON BÜYÜK BÜYÜ TEKLİFİ İLE İLETİŞİME GEÇİN:

WhatsApp/ Viber : +2347054019402
E-posta: drwalespellhome@gmail.com

 

Post a Comment

<< Home